27.7.2009

Yli merten seilataan

Jesjesjejsjesjejsjejs! Tää plikka lähtee ens sunnuntaina kohti Tukholmaa! o/ Poikaystävä ja anoppikokelas matkassa shoppailumekka kutsuu, ja kun maissa ollaan peräti yön yli, ehtii sitä katsoa vähän paremmin ympärilleen kuin tavallisesti risteilyillä.

En tiedä, onko tämä ylipäätään paras ajankohta shoppailuille valikoimien puolesta, mutta samapa tuo, pysyypä kulutushysteria hallussa. Niin ja tietysti Tukholmassa on varmasti muutakin tekemistä kuin kaupoissa pyöriskely, itse asiassa aion yrittää rajoittaa paikasta toiseen säntäilyä matkakumppaneita säästääkseni, mutta innostukseni kaikesta siitä mitä ei Suomesta löydy minulle kuitenkin suotakoot. Weekday, Urban Outfitters ja Filippa K Second Hand, täältä tullaan! (American Apparelin liikkeeseen en mene, se olisi varmasti turmiollisinta kaikista.)

^^

4 kommenttia :

Dreamer Kaye kirjoitti...

En oo kade en oo kade en oo kade...

Duussi kirjoitti...

Trevlig resa! :) Itse kävin Stokiksessa viime viikolla, pyörin nuokin mainitsemasi kaupat läpi - enkä ostanut Yhtään Mitään. Järkyttävää! :D En vaan viitsinyt ostaa mitään "ihan kivaa" vain siksi, että se olis sitten tuotu Tukholmasta. Ehkä järkevää, mutta olin kyllä aika pettyny itteeni :D

Urban Outfitters oli jo miljöönä niin mahtava, että siellä olis voinut viettää monta tuntia! :)

PS. Ruokaravintolasuositus: Kvarnen, Söderissä Tjärhovsgatanilla Scandic Malmen -hotellin vieressä (hotellin alakerran drinkkibaari on muuten myös testaamisen arvoinen!) ja kahvilasuositus: String, Söderissä Nytorgsgatanilla.

Anonyymi kirjoitti...

Eikös kohtapuoliin syysuutuudet ala pukata kauppojen hyllyille, joten voi olla ihan hyväkin aika mennä merta edemmäksi kalaan :)

Maria kirjoitti...

DK, mä oon ollut kade muille reissaajille taas vaikka kuinka pitkään ;P

Duussi, kiitos noista,laitan ylös! :)

Anonyymi, mahdollisesti, toivotaan! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...