2.7.2009

Watchmen-vaatteet

movie outfit 1

Näillä kamppeilla kävin tsekkaamassa Watchmenin. Poikaystävä suostui taas vaihteeksi hovikuvaajaksi (kyllä, raahautin myös jalustan tällä kertaa mukanani), ja valitettavasti säädöt jäivät vähän pimeiksi. Ignore siis tuolle vaalennuksesta syntyneelle rakeisuudelle, idea on tärkein!

Ihastuinkin tähän asuun aika paljon. Leggingit AA:n tunikan ja silkkisekoitelörpäkeneuletakin kanssa ovat ihan loistava yhdistelmä, jonka kruunaavat huippumakeat kengät ja vetskarilaukku. Ketjut tuovat asteen juhlavuutta. Jollain tavalla tämä sopi teemaan: kengäthän kuulemma ovat kuin sukelluspuku, jonka varvasosioon on leikattu reikä, ja liehukeneuletakin sai levitettyä hyvin viittamaiseksi varusteeksi. Mahtavaa! Ripaus kieroutuneisuutta on alkanut kiehtoa ihan uudella tavalla.

movie outfit 2

movie outfit 3
Neuletakki ja laukku - H&M, tunika - American Apparel, leggingsit - Vero Moda, kengät - Ril's, kynsissä Mavala: Paris ja Essie: Over The Top

Sydän taas kerran noille kengille. <3

Watchmen-arvostelua tulossa huomenna!

2 kommenttia :

hetuu kirjoitti...

Musta on tietysti aina in ja klassinen asuvalinta ja tähän mennessä kaikki ovat näyttäneet päälläsi mukavalta, mutta koskaa päästään näkemään sun päällä myös jotain muuta? Jotain värillisempää kuin musta tai valkonen.....

Maria kirjoitti...

...Sitten kun helvetti jäätyy? ;D Ei vaan, miksi pitäisi? Viihdyn tässä :) En toki sulje pois mahdollisuutta, että hullaannun taas väreistä, mutta tähän mennessä ne ovat tuottaneet vain hankaluuksia :P On ihanan helppoa, kun vaatekaapin kanssa pähkäillessä ei tarvitse juurikaan pohtia, että sopiiks tää väri nyt tän kanssa tällein, vaan kaikki sopii kaiken kanssa yhteen :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...