1.7.2009

Valuvaa

Saanko esitellä, ainokainen alennusmyyntilöytöni: mielenkiintoinen, semikaksiosainen lörppätunikake hiilenmustalla värillä ja viskoosimatskulla Zarasta 11 eurolla. On muuten ihanan pehmeä. Lisäerikoisuutta yläosaan saa, kun tunkee valuvaa kangasta ihan vähän housuihin. Tässähän jo melkein tulee mieleen Complex Geometries... Vaihtoehtoisesti mielesssä käyvät myös tummiin pukeutuneet, kreikkalaiset taruolennot.

black drapery top 4

black drapery top 3

black drapery top 2

black drapery top 1

black drapery top 5
Toppi - Zara, koru ja laukku - H&M, pyöräilyhousut - Asos, kengät - Ril's

Watchmen oli aika hyvä! Tästä luvassa vielä arvostelua. Mainittakoot nyt kuitenkin, että viittaukset kasaripopkulttuuriin (ja muihin tapahtumiin) olivat mainioita, soundtrack oli loistava ja leffasta löytyi pari todella kiinnostavaa hahmoa. Plussaa myös suhteellisen vähäisestä toimintapläjäyttelystä, X-Men - tyyppisiä tehostemäiskintäleffoja on tullut nähtyä ihan tarpeeksi.

Kasareista puheenollen, olen ehkä mahdollisesti ihastunut Calvin Kleinin Obsession -hajuveteen. Vanhahtava, voimakas, metsäinen ja kukkainen tuoksu toi poikaystävälle mieleen erään vanhan partavetensä, minulle ei mitään erityistä, mutta sattuman kautta nenään päätynyt nuuhku alkoi kiehtoa erottuvuudellaan. Hempeitä kukkaistuoksuja ja hedelmäisiä suihkusaippuatuoksuja läpi kolunneina tämä oli jotain ihan uutta. Pitääkin näemmä alkaa nuuhkia hajuvesiosastolla ihan uudet maisemat tuulilasissa.

6 kommenttia :

Aridith kirjoitti...

Upea tuo Zaran lörppötunika. Itse löysin vain sairaalansinisiä. Täytyykin käydä lähizarasta kurkkaamassa.

Maria kirjoitti...

Kannattaa! Kiitti :)

Selma kirjoitti...

Oijoijoi! Onpa kyllä ihanan näkönen, ja wtf 11 euroa! Argh, miksei Tampereella ole Zaraa? Tosin omista kätköistä löytynee pari metriä harmaata viskoosia, josta näppärästi ompelis jonkun vastaavanlaisen, mutta eihän sitä nyt näillä helteillä jaksa ompeluhommiin ryhtyä. :)

Maria kirjoitti...

Mäki sitä aina kiroan :<<<

Zepeteus kirjoitti...

Ah, mulle on tulossa hm nettialesta tuo ihanainen laukku hintaan 39.90. En jaksa odottaa, olen kuolannut näitä sun ottamia laukkukuvia blogissa jo kuukauden varmaan :D

Miksei täällä ole Zaraa...Ihana lirpakepaita.

Maria kirjoitti...

Onnittelut jo etukäteen siitä! :)

Mäkin kiroilen, että miksei Treella oo...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...