6.7.2009

Valinnanvaraa on vähän?

Reissussa ei onneksi saunan ja hyvän ilmanvaihdon ansiosta rähjäänny, mutta mielikuvitusta koetellaan rajallisen vaatekerran kanssa. Tarkoituksellahan pyrin ottamaan Helsingin trippailulle mukaan niin vähän kuin mahdollista, lähinnä siksi, että tavaraa on kannettavana jo muutenkin. Sitä vain kerääntyy.

Tähän mennessä olen onnistunut kahden mekon, kahden topin (joista toisen löysin täältä alesta), kahden kaulakorun, pyöräilyhousujen, leggingsien, sukkahousujen ja kaksien kenkien sekä neuletakin avulla luomaan jo kasan erilaisia asuja, tämähän melkein menisi jumitusvaateprojektista. Toisaalta on mukavaa, kun valinnanvaraa on rajoitetusti, eikä vaatteiden valitsemiseen saa oikein kulumaan minuuttikaupalla, tai kuten joskus, tuntikaupalla. Sitten taas toisaalta, laittaisinkos tänään yksiolkaimisen mustan mekon vai venekaula-aukkoisen, mustan t-paitamekon? Ja niin edelleen. Pukeutuminen ja suunnittelu on hauskaa huvia, ja sitä saa halutessaan puristettua irti vaikka kuinka pienestä vaatekasasta tahansa, vaikka sitten kahdesta sukasta. "Sukat vai sukattomuus, vaiko kenties yksi sukka?"

Tällä kertaaa valintana musta, yksiolkaiminen mekko pitkillä leggingseillä. Ei koruja, ei meikkiä. Ei "kotosalla" jaksa. Katsotaan sitten, kun lähdetään Suomenlinnassa käymään.

mirror black
Mekko - American Apparel, leggingsit - Vero Moda Organic Cotton

P.s. Allekirjoittanuttakin on alkanut Jolier One -tsiljoonamonikäyttövaate houkuttaa. Anoppikokelaskin siitä jo eräs päivä intoili jossakin lehdessä kuvan nähtyään ja laittoi googlettamaan, mistä moista oikein saisi. Olisipa veikeää, jos pukeutuisimme samaan vaatteeseen ja kulkisimme vielä yhdessä jossakin. Sitten ei olisikaan ihme, vaikka se yläkerran mummeli luulisikin meitä lähisukulaisiksi. (Viimeksi näin kävi, kun tulin asunnon ovesta ulos: minulle täysin vieras, semi-iäkäs naishenkilö alkoi papattaa rappukäytävässä televisiovioistaan ja yläkerran äänekkäistä naapureista ja tiedusteli mitä mieltä minä olen asiasta ja onko äitini kotona. Papatus jatkui vielä ratikkapysäkilläkin, jonne mummeli hetkeä myöhemmin pelmahti perässäni.)

Tupla-P.s. People who look exactly the same in all pictures (6 gifs)

4 kommenttia :

Rhia kirjoitti...

Näyttää aika näppärältä tuo Jolier One. Harmi etten itse keksinyt mitään noin nerokasta =) Mietityttää vain hieman se että kun tuossa reunassa on kiinnityksenä pelkkiä hakasia niin miten ne hakaset pysyy kiinni? Niillä kun on taipumusta avautua silloin kun vaate on vähän löysällä... Ettei käy niin että istut jossain ja kun nouset ylös niin toppi putoaa päältä kun hakaset ovat istuessa auenneet.

Maria kirjoitti...

Aika hyvä kysymys muuten! :D Pitäisi päästä tutkimaan lähemmin.

Ouna kirjoitti...

Onpas Jolier! Olen törmännyt tuohon jo aikaisemmin Seccon nettikaupassa, mutta tuo tutoriaali siitä, miten monella monella tavalla sen voisi pukea oli uusi. On tuo sen verran hintava, että mieluusti tosiaan kokeilisi sitä ensin paikan päällä ennen kuin ostaisi. Sitä tuskin täällä Mansen suunnalla missään on saatavilla..?

Maria kirjoitti...

Sivujen mukaan Super Mukavasta pitäisi ainakin löytyä :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...