2.7.2009

Syksyn uutuuksia Ellokselta

Jes, vihdoinkin alkaa tulvia syysjuttuja katalogeihin ja nettipuljuihin! Ellokselta löytyi maailman kaunein nahkatakki, jonka pinnalta ryppyisen ja hieman kärsineen näköinen käsittely tuo mieleen Rick Owensin (freudilainen lipsaus tavasi nimen ensin "Rock Owens"...) ja yksinkertainen, sopivan erikoinen, riittävän perusajaton malli houkuttelee suuresti. Voi dääm.

Kaveriksi nahkatakille löytyisi varpaista avonaiset Bronx-saapikkaat hieman samaan henkeen kuin Rils'sin kesäkorkoni (voin vannoa, että kiilakorkohuumassani nuo lähtisivät suoraa päätä kohti minua, jos niissä olisi se kiilakorko!), kiiltoleggingsit ja nahkapökät ovat edelleen ajankohtaiset (käyttäisin tosin, vaikkeivat olisikaan) ja siellä täällä pehmeänä ja monikäyttöisenä materiaalina (sopii niin kesäneuleisiin pitämään viileänä, kuin talvipaitoihinkin pitämään kylmän loitolla) hehkutettu kashmir on löytänyt tiensä myös Elloksen valikoimiin. Lämpimät neuleet ovatkin avain syksystä ja talvesta selviytymiseen, sen huomasin menneenä pimeyskautena: villatakista, villapaidoista ja villasukkahousuista tuli ylimpiä ystäviäni.
Image and video hosting by TinyPic

Linkeistä suoraan tuotesivuille Elloksella: Nahkatakki, neulepusero, leggingsit, sydänkaulakoru, Bronx-nilkkurit

Nyt tuntuu siltä, että kauppojen valikoima vain paranee sesonki sesongilta, mutta se lienee vain nuoren ikäni mukanaan tuoma harhakuva: todellisuudessahan kaikki kiertää ja yhdistyy vain tuoreilla tavoilla kokonaisuuksiksi, joita voi kutsua uudeksi. Katsotaan, miltä näyttää kymmenen tai parinkymmenen vuoden päästä.

(Tässä postauksessa näemmä pidettiin sulkeisharjoituksia.)

10 kommenttia :

Aridith kirjoitti...

Uskollinen musta. Hyvältä näyttää syksyn uutuudet. Nahkapöksyt on ehdoton juttu, ei niistä voi luopua. Tosin kesähelteiksi olen ne suosiolla kaappiin jättänyt, mutta viimeistään vähän kylmempien ilmojen tultua kaivan ne esiin.

Maria kirjoitti...

Joo, niinpä :) Musta on aika hyvä, imho tuossa nahkatakissa se taas näyttää uskomattoman hyvältä... :P

Annikki kirjoitti...

Minäkin tykästyin Elloksen syksyyn - toisaalta niin käy melkein joka vuosi (kevät- ja kesämallistoista en piittaa). Varsinkin kenkäosastolla on monta napakymppiä! Tuota kashmirneuletta en huomannutkaan selatessani paperikuvastoa, pitääkin tutkia sitä lähemmin heti...

Joy kirjoitti...

Uh, ihanuus kokonaisuus!

Elloksen kuvasto on vain saakelin ärsyttävää paperia sitä ei voi selata kuin pöydän ääressä! ;)

Rhia kirjoitti...

En tiedä jaksanko vielä alkaa haaveilemaan syksystä, kirpeistä pakkasaamuista ja kashmir-neuleista kun mittari näyttää helvettiä ja hiki virtaa. Katsotaan parin päivän päästä uudestaan kun keli helpottaa. Voin ehkä sen verran valottaa tilannetta että haaveilen ohuenohuesta neuleesta (kashmir tai silkki-villa voisivat olla täydelliset matskut). Nahkatakkikin kelpaisi, mulla ei olekaan ollut kunnollista nahkatakkia vuosiin (nythän mulla on se toispuolinen, mutta se ei lämmitä kylminä syysaamuina...)

PupuLihavisto kirjoitti...

Elloksen syyskuvasto toi mieleen nostalgiaa tihkuvat grungeajat: ruutumekkoja, -paitoja plus maiharityylisiä popoja. Ruutupaidoista en enää innostu, mutta yks ruutumekko nautti kivalta:)

z kirjoitti...

Noi kengät on aika lääh, mutta hinta vähän turhan paljon tekonahkapopottimista :/ Ohuista laatuneuleista haaveillaan täälläkin!

Maria kirjoitti...

Joo, kyllähän se vähän käristää ajatella syksyä kun helteet pauhaa... :P Täällä Helsingissä tosin on muutaman asteen viileämpää, kuin Tampereella ;)

Mitämitä, tekonahkaa, sivuillahan kerrotaan, että päällinen nahkaa ja sisäpohjakin mokkaa :P Eiköhän nuo Bronxin kengät muutenkin ole järestään aitoa :)

Emi-lyn kirjoitti...

Maria: Valitettavasti Bronxillakin on paljon tekonahkaisia kenkiä. Tilasin Ellokselta yhdet Bronxin platform sandaalit, joita väittivät nahkaisiksi. Ja kakat, tekonahkaahan ne oli ja niin luki myös Brandoksen sivuilla kyseisistä kengistä. :(

Maria kirjoitti...

Aijaa :o No, ihan uutta mulle sitten :S Eniveis, nuo kengät ainain Elloksen antamien tietojen mukaan kuitenkin on nahkaa :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...