21.7.2009

Släsh

Lammas halusi kokeilla, saisiko käytöstä kadonneisiin farkkuleggingseihin uutta hohtoa viiltämällä niihin parit reiät, tai oikeastaan leikkaamalla ja repimällä niihin sellaiset. Kun harmaa maanantai, väsymys ja angstia kutsuva mielikuvituksettomuus yrittävät päästä pöksyihin, tulos on tämä. Ainakin maanantaista tuli vähän mielenkiintoisempi.

slashed jeans 1

slashed jeans 3

slashed jeans 2
Jakku - second hand, farkkuleggingsit - Pieces + tuunaus, t-paita - Filippa K, laukku - H&M, kengät - Ril's, koru - Pohjolan helmi (poikaystävältä saatu)

Kylläpä muuten teki harvinaisen hyvää pestä hiukset pitkästä aikaa omilla luottotuotteilla - niin laadukasta tavaraa kuin anoppikokelaani käyttääkin (ja antaa ystävällisesti minunkin käyttää, säästyn omien jättipötiköiden raahaamiselta), niin kyllä eron tuntee. Tigin Dumb Blonde -setti on ihan huippua tavaraa tälle kuontalolle. Karvakasa tuntuu käteen pehmeältä ja asettuu ihan eri tavalla, kuin muita tuotteita käytettäessä, joskin kuvassa hiukset ovat päättäneet vaihteen vuoksi muistuttaa kuivunutta heinäkasaa, ainakin tuolta kamerapuoleiselta sivulta.

Se taas voi johtua siitäkin, että testailen Rock Out Shine Blaster -kiiltoseerumin sijaan nyt sitä paljon hehkutettua Control Freak -seerumia (,joka olisi miellyttävästi edellämainittua edullisempaa) juuri tuohon puoleen päätä, ja toistaiseksi olen edelleen hieman epäluuloinen tätä kohtaan. Siinäkin kiilto näyttää perustuvan samaan asiaan, kuin herjaamassani Dumb Blonde -silottelutahnassa: miniglitteriin. Tuoksukin on hieman liimainen. Myös poikaystävätesti ("Hei, mulla on nyt pään eri puolilla eri tuotteet, katso tässä lampun alla seistessäni kumpi puoli päästä näyttää mielestäsi paremmalta ja kiiltävämmältä ja kumpi tuntuu paremmalta?") puhui Shine Blasterin puolesta 2-0. Varaan oikeuden pyörtää puheeni, mutta toisaalta, kaikki ei aina vaan toimi kaikilla samalla tavalla ja jonkun muun päässä SB saattaa näyttää rasvaiselta. Aika näyttäkööt, ja olenhan joka tapauksessa jumissa vähintään pienen ikuisuuden hiletökötin kanssa.

2 kommenttia :

linda sofia kirjoitti...

kivalta nuo leggarit näyttää! :) ite oon kans repiny yhet mun farkkulegginsit <;

Maria kirjoitti...

Kiitti! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...