26.7.2009

Sitten kun...

Don't panic I'm wearing a tube top 4
Farkut - Cheap Monday, tuubitoppi ja laukku - H&M, koru - Kaipaus design by Paola Suhonen (poikaystävältä)

Melkein jo toivoo, että ilman olisivat nykyistä kylmempiä, jotta pääsisi taas käyttämään muutamia lempivaatteita, jotka ovat toistaisesi haudattuna vaatekaapin perukoille. Polven yli ulottuvia saappaitakin olisi taas vaihteeksi mielenkiintoista käyttää.

Joka kerta kun huomaan ajattelevani tällä tavalla, kadun syvästi - odotanhan joka talvi hartaasti kesää, lämpöä, valoa, ohuita vaatekerroksia ja pukeutumista, kun ei tarvitse miettiä pärjääkö ulkona varmasti nyt kaksilla kerroksilla villasukkahousuja vai pitäisikö päälle heittää vielä urheilukerraston kalsarit. Kuitenkin olisi taas hauskaa käyttää joitakin vaatteita paistumatta niihin (tuntuu lähes omituiselta, että kaltaiseni vilukissa ylipäätään voi paistua). Onneksi sentään illan viileydessä voi tyydyttää himojaan vetämällä jalkaansa vaikkapa kauan ikävöidyt Cheap Mondayn kivipestyt farkut.

Nyt pois minusta syyshaikailu (varsinkin kun angstaan talvesta sitten kuitenkin), pitää opetella elämään Tässä ja Nyt, eikä haikailemaan aina johonkin toiseen hetkeen. Elämää ei ole vasta "sitten kun...", vaan juuri tasan nyt, jumaleissön.

Don't panic I'm wearing a tube top 3

5 kommenttia :

Sugar Kane kirjoitti...

Just noin! Itse vähän rähjäsin aiheesta just tontillani, tosin ilmeisen verhotusti kun pointti taisi viuhua ohi... Vaikka muotilehdistö ja -kauppa esittelee täyttäpäätä syksyä, ei meidän tarvi koko ajan haikalla tulevaa sesonkia, vaan elää tässä.

Maria kirjoitti...

Joo, pätee aika moneen muuhunkina siaan sama kaava :) Vaan sitä välillä helposti tykkää suunnitella tulevaa niinkin paljon, että unohtaa nykyhetken...

Katjuska kirjoitti...

Samaa on tullut mietittyä, kun lopputalvesta niin hirveästi odotin kesää ja nyt tää ei tunnukkaan miltään ja syksy jotenkin mystisesti houkuttelee. Ihmiset ei oikein osaa tyytyä siihen mitä on...

linda sofia kirjoitti...

ite kans kaipailen aina välilllä vähä kylmempiä ilmoja, mut onneks nuo sadepäivät sit korvaa ne, meinaa sitteku oikeesti tulee kylmä ni ikävöi lämpimiä ilmoja :D suomalaiset ei oo koskaan mihinkää tyytyväisiä :<

ps mulle kans tollaset farkut <3__<3

mari kirjoitti...

Itsehän avauduin blogissani melkein samasta aiheesta.. :) Eli tuosta syksyn hehkuttamisesta. Nyt on kuitenkin vielä heinäkuu! En mä halua ajatella mitään syysjuttuja vielä.

Mä onneks osaan elää päivä kerrallaan :) Se on helppoa ja mukavaa.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...