25.7.2009

Sijoittelu

Uusi sijoittelu unelmatatskalle (näyttää aikas hyvältä käsivarren sisäpinnalla, näin kauempaakin katsottuna) ja valaistuskokeiluja työvalaisimen kanssa.

Saa muuten kertoa, mikä on ehdottomasti Tampereen paras tatuointimesta ja miksi!

Don't panic I'm wearing a tube top 2

Don't panic I'm wearing a tube top

P.s. Olen koukuttunut Lärvikirjassa ihan täysin Mafia Warsiin. Mahdollisesti paras roolipeli, mitä tuosta paikasta löytyy! Mut voi löytää ryöstelemässä museoita ja iskemässä rahankuljetusautoihin... Ja tuijottamassa ruutua "Eikö se energia nyt vois palautua nopeammin et pääsen tekemään lisää jobeja?!+1"

17 kommenttia :

linda sofia kirjoitti...

sopii tuo tuohonkin :)

MouMou kirjoitti...

Alempana se on turvallinen. Mieti, kun susta tulee ryppyinen ja allit alkaa roikkua, miltä se sit näyttää... Toisaalta silloin se edustaisi ehkä sitä, että " hei ei paniikkia, vaikka maan vetovoima tekeekin työtään"!:D Huono läppä, tykkään molemmista sijainneista.

Paras paikka on Igor ja perustelu se, että mun ÄITI kävi siellä.;)

anskusiili kirjoitti...

Itse olen kuullut eniten hyvää Putkasta! Olen myös ollut siellä kaveriani lävistyttämässä, ja todella steriililtä paikka vaikuttikin. Itse aion mennä Putkaan ottamaan tatuointini, jos sellainen tulee. Jonot saattavat olla varsinkin tähän aikaan vuodesta parikin kuukautta...

Anonyymi kirjoitti...

Itse kävin Putka Tattoossa Ilen kuvitettavana. Kaunista jälkeä ja mukava tatuoija, voin suositella! Neljä vuotta sitten kävin ja edelleen on kuvat siistissä kunnossa.

Maria kirjoitti...

Linda Sofia, kiitti :)

MouMou,:PP Hyvä syy pitää yllä käsitreeniä! :D x)

Kiitti kaikille tähän mennessä tulleista suosituksista, heitelkää muutkin edelleen näkemyksiänne asiasta! :)

Elina kirjoitti...

Putka! Ehdottomasti. Asiantuntevia tatuoijia.

Sannamari kirjoitti...

Itse kävin Putkassa pari vuotta sitten. Tulos se et ei ollut kivaa kun reiteen tehtiin tatuointia niin siinä muita asiakkaita ravas eestaas ja olin siin alushoususillaan.. Ne palveli välis muita, tatuoija siinä näytti piirroksiaan muille asiakkaille välissä kun hakkas mun ihoon väriä. Se tatuoija tais sen 3 h:n aikana sanoa mulle kaksi lausetta. Tatuointi ei ole edes järin hyvin tehty (on vaaleampia kohtia välissä vaikka pitäisi olla tasasen musta). Se oli Putkan Jukkis. Ehkä mulla oli vain huonoa tuuria, mutta seuraavan kerran valitsen toisen paikan.

Dreamer Kaye kirjoitti...

Mun kaveri kävi Putkassa tänä vuonna. Oli erittäin tyytyväinen paikan osaamiseen ja hygieniaan ym.

Sannapieni kirjoitti...

Itse suosittelen Takomoa, joka löytyy siitä Itsenäisyydenkadulta (http://www.takomotattoo.com/) ja Makea :)
Hienon tatuoinnin suunnitteli kanssani ja tulos miellyttää omaa silmää (ja muiden!) todella paljon. Siistit tilat, letkeä meno ja muutenkin asiallinen paikka.

Niina kirjoitti...

heh täällä on kans yks mafia kokuttaja :)

Anonyymi kirjoitti...

Mä olen kuullut hyvää Takomosta, Halosta ja myös siellä Hervannassa sijaitsevasta uudehkosta liikkeestä, jonka nimeä en nyt ikävä kyllä muista.

Anonyymi kirjoitti...

Takomo, siellä on tyypit tosi taiteilijoita ja ammattitaitoisia. Mukaviakin kaiken tuon lisäks :)

Anonyymi kirjoitti...

Molemmat paikat kivoja, ja nättejä kuvia. Ihmettelen kyllä tota lause- ja fonttivalintaa tatuointiisi. Ei jotenkin iske muhun! Mutta jos tolla lauseella on varsinkin sulle jtn merkitystä, niin ei siinä sitten mitään.

Maria kirjoitti...

Kiito taas tässä välissä kaikille tatskapaikkaan kantaa ottaneille! ^^

Anonyymi, tuossa postauksen alussa on linkki toiseen postaukseen, jossa selitän mitä kaikkea tuo teksti mulle pitää sisällään :)

Ulrika kirjoitti...

Tykkään kovasti tuosta tatska ideastasi. Tekstin sanomakin iskee, kun mulla on paniikkihäiriö. Ehkä alempi sijoittelu olisi kivempi, mutta näyttää tämäkin hyvältä! Sitten vaan ottamaan kumpaan tahansa päädytkin :) paikkoja en valitettavasti osaa suositella Tampereelta.

Aliliisa kirjoitti...

ite oon menossa hexa666:lle tatuoitavaks ja sen netissä oleva portfolio on ihan mieletön. oon kuullu pelkkää positiivista herrasta!:)

Maria kirjoitti...

Ulrika, joo, samoilla linjoilla itsekin osittain.. :)

Aliliisa, Hexan portfolio on kyllä ihan tajuton, olen sitä monesti ihaillut! Tekeeköhän sellainen taiteilija sit vaan noin perustekstiä valmiilla designilla... :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...