14.7.2009

Selätön

Kokeilut Jolier ONEn kanssa jatkuvat. Aikaisempia postauksia voi selailla klikkaamalla postauksen lopusta kategoriaa/tägiä "Jolier ONE". Tällä kertaa terassia kuumottava aurinko innosti hyvin ilmastoidun vaatteen keksimiseen, lopputuloksena selätön toppi.

Tämäkin malli on sekoitus ohjetta, aimo annos omaa mielikuvitusta. Kangaspala on tässä nostettu pystyyn (lol, se on oikeasti suunnilleen yhtä pitkä kuin minä itse), kiinnitetty toisesta päästä nauhojen avulla kiinni niskan taakse, ylimääräiset narut piilotettu hakasten avulla laskoksiin, kangas on sitten nostettu toisesta päästä kaksinkerroin eteen ja kiinnitetty myös toisesta päästä niskan taakse. Taas ylimääräiset narut piilotettu laskoksiin. Tämän jälkeen on napattu henkselit ja viritetty niistä kaksinkertainen vyö pitämään kangasta paikoillaan etumuksen peittona. Henkseleiden säätöhakasilla on helppo säätää pituutta sopivaksi. Helmaan jää "pussi", josta saa kangasta hieman siirtelemällä hauskat taskuntapaiset. Tadaa! Näyttää ovelalta ja sopivalla tavalla oudolta. Olenko maininnut, että Jolier ONEn oppaassa neuvottiin myös haaremihousumaisten pökien teko-ohje? (Ohjeiden mukaan muuten tässä mallissa oli tarkoitus solmia kaksinkerroin menevä osa jo vyötäröltä kiinni, mutta koska olen pätkä, se ei näyttänyt kovin hyvältä.)

Ajattelin tätä mielessäni sopivaksi erityisen hyvin farkkujen kanssa, mutta koska sellaisia ei nyt mukaan sattunut tulemaan, mielikuvitus täyttäkööt sen osasen. Hieman viileämpinä ja häveliämpinä päivinä toppivirityksen alle käy myös tavallinen teeppari, tai miten olisi läpinäkyvä pitsipaita? Sillä tavalla paljas selkäkin pääsee oikeuksiinsa. Raakaversiota siis ihailtavissa ilman pitsitoppeja ja farkkuja, koittakaa kestää.

jolier as backless top 2

jolier as backless top 1

jolier as backless top 4

jolier as backless top 3

10 kommenttia :

Styledrop kirjoitti...

Oi, toi on siisti. Tollahan saa just sellaisenuin olen etsinytkin, että saa paljastettu selkää ja kylkiä jännillä leikkauksilla!

MouMou kirjoitti...

PORN!:D

Ei vaan, tuon on kyllä kivan mallinen noin viritettynä. Sulta se ei mielikuvitus lopu.:)

Maya kirjoitti...

Kyllä tuo tosiaan moneksi taipuu ja sinulla riittää postausintoa. Ja kiva blogi kaikin puolin on muutenkin(:

Sussu kirjoitti...

Pystyisitkö vinkkaamaan noista Elloksen takkien koista? Oon kyttäilly siellä yhtä nahkista, ja mietin nyt, että tilaanko saman koon mitä yleensäkin käytän.

Täytyypä muuten sanoa, että en välttämättä olisi hoksannut Ellokselta nahkatakkia katella, mutta tuo sun uus rotsi kyllä on saanu vakuuttuneeksi siitä, että Elloksellaki lienee muutakin kuin tätivaatteita. Ehkä oon jumittunu kyseisen firman kohdalla liikaa 90-luvun mielikuviin. :)

Maria kirjoitti...

Styledrop, vautsi, hauskaa kuulla, että onnistuin tietämättäni tekemään jotakin, mitä joku on etsinytkin :) Muunkinlaisia selättömien toppien variaatioita tuosta saa.. :)

MouMou, no TOD! :D :)

Maya, kiitos, kiva kuulla! :)

Sussu, olen tilannut takeista samaa kokoa kuin takkini yleensäkin ovat :) Otan siis yleensä sellaisista takeista, joiden alla ennenpitkää aion käyttää useampia vaatekerroksia (lähinnä myöhäissyksy, alkukevät, lempeimmät talvikelit) koon 36, joka on yleensä riittävän väljä tähän olematta kuitenkaan liian iso :) 34 siis olisi sellainen istuu timmisti -vaihtoehto. Ja joo, Ellokseltakin löytyy kyllä nykyään paikoitellen kivojakin juttuja :)

NooranElämää kirjoitti...

Toi on kyllä makee <3

Janita kirjoitti...

Wau! Näyttääpä vaate upealta noin päälle kiedottuna. Paljaat selät on kauniita eikä yhtään niin tyrkkyjä kuin avoimet kaula-aukot!

Anonyymi kirjoitti...

kun itsekkin olen jolier onea ostelemassa, niin olisin utelias että kuinka itkä olet? : ) että osaisin paremmin itselleni kuvitella.

Maria kirjoitti...

158cm :)

Anonyymi kirjoitti...

oih : D itse olen vain pikkuisen pitempi, niin varmaan ihan hyvin yltäisi tunikaksi yms. odottelen luvattua päivää, jolloin tännekkin saapuu joliereita myyntiin . )

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...