22.7.2009

Sade

Sade on kaunis. Kiitos poikaystävälle upeasta kuvasta.

slashed jeans 5

P.s. Sain Facebookissa yllättäen tältä minulle ennestään täysin tuntemattomalta tyypiltä herjaavia ("sä voit ämmä painua vittuun") ja oikeudella sekä väkivallalla uhkailevia viestejä ("piraatit hirteen ja varkailta kädet poikki") inboxiini. Sivumennen siinä taisi jo edeltävästi lentää yksi kappale kiristysvaatimuksiakin ("elätä mut ja perheeni loppuelämämme ja maksa lisäksi mulle miljoona e niin perun puheeni"). On aina tragikoomista huomata kerta toisensa jälkeen, että nykyisenmuotoista tekijänoikeutta puolustetaan lähinnä haukkumalla ja uhkailemalla sen kritisoijia.

Saakohan pelottelulla paljon faneja?

11 kommenttia :

Anonyymi kirjoitti...

No eipä taas ihan viisaimmasta päästä tuokaan ihminen. Tuskin ihan kaikki nykyistä tekijänoikeutta puolustavat tuollaisia ovat :D

Nemariel kirjoitti...

Ei hitto, ompas jotkut ihmiset.. TYHMIÄ. Uhkailu ja haukkuminen varmaan edistääkin asioita, ja ikää oli...? x)

Anonyymi kirjoitti...

Niinhän sitä sanotaan, että mitä vähemmän tietoa sitä kärkevämmät mielipiteet. Raivostuttavaa tuollainen, mutta kertoo vain kommentoijasta itsestään eikä lainkaan siitä asiasta, jonka puolesta hän nyt tällaiseen alentuu.

Btw, blogisi on yksi parhaimpia. Peruspostausten ja kaikista blogeista tuttujen vaate- ja kosmetiikkareportaasien lisäksi sinulta löytyy myös tyylikkäitä kuvia sekä perusteltuja kannanottoja ja mielipiteitä tämän päivän puheenaiheisiin. Myös verbaliikkasi ilahduttaa suuresti ainakin tätä lukijaa. Go girl !

Tiina kirjoitti...

Niin sitä vaan luulisi että aikuiset miehet osaa käyttäytyä, mutta ei <3 Läheskään aina ne ei kyllä osaa. On itselläkin omakohtaista kokemusta siitä miten reilusti yli 20-vuotias mies käyttäytyy kuin arviolta 12-vuotias kakara.

Naisissa en tätä ilmiötä ihme kyllä ole huomannut.

Maria kirjoitti...

Anonyymi, no eivät onneksi kaikki :P Mutta tosiaan on tuota aika monta kertaa tekijänoikeuskeskusteluissa huomattu, että ennenpitkää ellei heti alkuunsa alkaa se haukkuminen :P

Nemariel, näköjään 27 vee. -.-

Anonyymi, niinpä, parempien argumenttien puutteessa, eikä ole oikein hyvää mainosta se, että yhden asian kannattajat esiintyvät tuolla tavalla. Sitä paitsi tuokin avautuminen pohjautui sille uskomukselle, että piraattiliikkeessä haluttaisiin jotenkin kieltää taiteilijoita ansaitsemasta työllään -> fail.

Ja kiitti hei kovasti! :) Hauska kuulla, että tykkäät noin kovasti blogistani :)

Tiina, hehe, mä kyllä olen ;D

Anonyymi kirjoitti...

What the f*ck? Tyhmää porukkaa.

masinoija kirjoitti...

Tiina: Heh, sanotaanko näin, että jos et ole törmännyt vähintään yhtä moneen kakaramaisesti kitisevään tai kiukuttelevaan naiseen kuin mieheen, sinulla on vakavasti vinoutunut otanta. Lapsellinen kiukuttelu ja riskaaminen ei sukupuolta katso.

Mitä tuohon viestittelijään tulee, tuollaisista isoista lapsista ei kannata välittää. Joillain jää se persoonan kehitys siihen yläasteen tupakkapaikalle.

Auri kirjoitti...

Poikaystäväsi ottamat asukuvat on kyllä aina upeita ja osaat itsekin olla kuvissa niin, että tunnelmasta ei tule väkinäistä. Hyvälaatuiset kuvat on aina tosi iso plussa blogille. Melkein kuin muotilehtiä lukisi.
Jatkakaa samaan malliin!

Maria kirjoitti...

Anonyymi, sitäpä.

masinoija, oikeassa olet. Saaa nähdä tuleeo vielä hamasa tulevaisuudessa lisää samankaltaisia viestejä. :F

Auri, se on harvinaista herkkua kun poikkis ottaaa kuvia, yleensä kuvausassistenttina on kameranjalusta :) Eniveis, kiitos joka tapauksessa! :)

bubble kirjoitti...

Voi huh näitä ihmisiä. Kaikista pelottavinta, että satun tietämään ton bändin laulajan.. o____O Ei kyllä ihan hirveästi hyvää sanottavaa hänestäkään (uskaltaakohan tätä julkisesti sanoa).

Kaunis kuva kyllä!

Maria kirjoitti...

Hoh, varo vaan ;D

Kuvakehut välitetty poikaystävälle ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...