7.7.2009

Pyöräilyhousut pitsireunuksella

Lienevätkö aivomassaa turvottavat aurinkoiset kelit vaiko päätä kutistavat, hyiset sadeilmat, mutta maltillinen määrä pitsiä on alkanut näyttää oikein erinomaiselta - varsinkin yhdistettynä pyöräilyhousuihin.

Pitsireunukset pyöräilypökien lahkeisiin on tuunannut ainakin Caroline, ja yhdistettynä kiilakorkoihin ja mokkanahkatakkiin pitsi tuo hauskaa hempeyttä ja ripauksen erikoisuutta. Lopputulos näyttää yksinkertaisella tavalla huisin jännittävältä!

Image and video hosting by TinyPic

Vastaavanlaisia pitsipyöräilyhousuja saa tätä nykyä myös American Apparelilta. Syvä läähätystuijotus näille:

Image and video hosting by TinyPic

Näppärimmät tietysti etsivät käsiinä leggingsit, joista pätkäisevät lahkeen, hankkivat pätkän pitsiä (Ehkä joku osaa valmistaa senkin aivan itse?) ja ompelevat sen Carolinen tavoin itse paikalle. Allekirjoittanut ei juuri nyt vielä ole kovin näppärä.

28 kommenttia :

meja kirjoitti...

Juuri tuollaiset pyöräilyhousut ompelin yläasteella käsityötunnilla joskus 90-luvun alussa :D Ne olivat mielestäni tosi hienot.. Pitäsköhän ommella uudet :)

K.L. kirjoitti...

Rakastan mustaa pitsiä mutta tuo näyttää kummallisen alusvaatemaiselta. Joltain Tarjoustalon halpismummoalusvaatteelta. toisaalta yläkuvan tyttö näyttää pitsikalsareissaan ihmeen tyylikkäältä. hmm, en tosiaan tiedä mitä mieltä olisin!:D

Sanna kirjoitti...

Koko ajan mennään lähemmäs niitä vanhempien tätien seksintappaja-läskinlitistäjiä :D Hyvä Luoja, toivottavasti tuollaisia käytetään jatkossakin vain _alusvaatteina_.

Krisse kirjoitti...

Aijaijaijai, silmäni vuotavat verta ja muistan elävästi kuinka tällaisia mekin varhaisteinit käytimme vuonna -93. Aijaijai. Niiden aikojen ei soisi palaavan, mutta niinpä vain näyttävät tekevän. Adressi pyöräilyhousuja vastaan :)

Nelliina kirjoitti...

Argh noi pitsireunuksiset trikoot ovat olleet minun lapsuudessani aluskalsarin asemassa (käytettiin haalareiden ja toppiksien alla), eli tässä menee oma rajani "muodin kiertokulussa" :DD tai no, ei auta vannoa taas mitään.

Annikki kirjoitti...

Hahaa, minulla oli 8-vuotiaana neonkeltaiset pitsireunuksiset pyöräilyhousut. En olisi kuuna päivänä uskonut, että ne joskus tulevat takaisin muotiin :D

Sara kirjoitti...

Ohoh.. Toi Carolinen asu sai mut melkein haluamaan pyöräilyhousuja. Jaiks! :D

Anonyymi kirjoitti...

Voisiko joku selittää tämän pyöräilyhousu- ilmiön? En vaan käsitä.

Mari kirjoitti...

Näyttää kalsareilta.

z kirjoitti...

O_O

Nyt ehkä järkytyin, tulee vain mummojen alushousut mieleen :D Jos kadulla joskus kävelee tuollaiset vastaan, varmaan repeän nauramaan tahtomattanikin...

Rhia kirjoitti...

Voihan sanonko mikä!?!?! Mulla oli tuommosia pitsireunaisia pyöräilyshortseja siinä 90-luvun lopussa ihan riittämiin, pitääkö niitä nyt taas alkaa tuupata joka luukusta?

Maria kirjoitti...

Ahhhehe te ootte ihania :D x)

Musta noi on ihan himohienot! :D En saa mitään kalsariviboi, vähemmän ku pitkistä leggareista :P Johtuu ehkä siitä, että pitsipyöräilyhousuja en oo koskaan käyttäny, pitkiä kalsareita kylläkin 8-vuotiaasta ;)

ladyam kirjoitti...

Mikähän siinä on (oon meinannut avautua tästä asiasta ihan postauksen verran mutta en oo saanut aikaiseksi) että nyt on ihan normaalia kulkea "kalsarit" jalassa, pitkät leggingsit eli tonne nilkkoihin asti, sitten näkee näitä pohjeleggareita joista en ite perusta, ja lyhimmät leggingseiksi laskettavat jutut ovat tulleet vastaan polvipituisena, että onko se nyt niin paha jos se pituus nousee vielä 5cm ylöspäin? Kyllä nyt ite ainakin lämpenen, mutta todellakin riippuu täysin mihin pyöräilyshortsit (haluaisin sanoa lyhyet leggingsit :D ) yhdistää. Voivat siis näyttää myös karmeilta.

aini kirjoitti...

Joo ei mullekaan pitsisomisteisiä pyöriksiä kiitos vaan, itseasiassa nuo on musta vielä kamalammat kuin normipyöräilyshortsit:D Mutta makuja on monia ja jokaiselle jotakin, niinhän se menee;) Ei ainakaan ole tylsät ja kääntää taatusti katseita..

Rieppa kirjoitti...

Alusvaatevibat tuli täälläkin, johtuen ehkä iänikuisista pitsilahkeisista pitkistä kalsareista... Ajattelin kyllä piruuttani neuloa talveksi hameen alle oikein röyhelöiset villakalsongit, samaan tapaan kuin tässä Vilman toteutuksessa: http://vilman.blogspot.com/2008/02/salaisuus-pinnan-alla.html

Noitakin jaksetaan varmasti kauhistella, mutta mukavuus (ja naisellisuus!) ennen kaikkea :D Nimimerkillä Persus jäässä kesät talvet.

Maria kirjoitti...

Tässä kyllä hauskasti näkee sen, miten aikaisemmat kokemukset vaikuttaa :P Mä joka en oo koskaan nähny tollasia alushousuja tai käytettävän alushousuina, enkä täten mitenkään keksiny yhdistää niitä semmoseen, oon aika hämmästyny :D "ai miten niin muka" x) Mutjoo, makunsa kullakin, mä aion käyttää kaikennäkösiä "kalsareita", jos sattuu kattoo, voi kattoo muualle :)

Rieppa, vautsi, aika hienot! Lämpöisyys on talvella kyllä ihan must.

linda sofia kirjoitti...

tuli kans heti mieleen että tollasen ois helppo tehä itekki mut mainitsit sen sit tossa lopussaki :D mut kannattaa sun kokeilla silti ku ei se oo kauheen vaikeaa. :)

linda sofia kirjoitti...

niin ja mullekki kelpais tollaset !

Stazzy kirjoitti...

Mullon aika jakomielitautinen olo noita katsoessa. Toisaalta ne on kivat ja söpöt ja auttaisivat varmasti siihen ongelmaan mikä helteellä iskee (ainakin mun gabariita olevilla naisilla): reisien takertumiseen yhteen hameen alla.

Toisaalta mulle tulee auttamatta mieleen markettien mummoalusasuosastolla myytävät pitkäpunttiset alkkarit. Pitseistä nimen omaan.

Maria kirjoitti...

Mä kuulin huhua et mummokalsarit olis semmoset puuterin tai nuden väriset? :PP

Mun seuraava missio: tehdä pitsimummokalsareista salonkikelposet ;)

veerra kirjoitti...

onko pyöräilyshortseista tulossa uudet legginsit, eli niitä pidetään aina ja kaiken kanssa ja niistä myös tehdään noin miljoona ja kaksi eri variaatiota....en nyt lämpee, vielä ainakaa <:

Maria kirjoitti...

Veerra, en tiedä, kenties :) On ne ainakin vilposemmat ku pitkät leggarit :) Mut ei sun tartte lämmetä jos et lämpee :) Jokaisella on oma makunsa ja se on jees.

Sugar Kane kirjoitti...

Mun isosisko oli Tampereen makein noin keväällä -90 lyhyessä, mustassa motoristinahkatakissa, isoissa aurinkolaseissa ja pitsireunaisissa pyöräilyshortseissa. Ne kuunteli Depeche Moden Violatoria ja polttivat röökiä putkessa, minä ihailin taustalla. Massojen muotiin pyöräilyshortsit tulivat vähän myöhemmin.

Mä pidän lookista edelleen, mut noi kuvien pöksyt ovat jotenkin halvan näköisiä. Muutenkin kyllä alusvaatteiden yhdistäminen päiväpkeutumiseen kiehtoo sit taas toisaalta grunge-hengessä, on vaan niin pirun hankalaa. Niiden pitäisi olla vanhaa silkkisatiinia, ei nykypolyesteria.

poster kirjoitti...

Joo, alusvaatevibat tuli mullekin! Tosin enemmän mä noille lämpeän kuin normipyöräilyshortseille.

Alusvaateviboja voi ehkä selitellä myös sillä, että noissahan toi pitsiosuus osuu _lähes_ samalle kohdalle kuin stay up -sukkien yläreuna, joka on usein pitsikoristeinen. ( http://www.olennainen.fi/images/Sensual_stay-up.jpg ) Toki stay upeissa peittyy jalasta pitsin alapuolelle jäävä osuus, kun taas noi pyöräilyshortsit peittää jalan pitsistä ylöspäin. Mutta silti.

Stazzyn tavoin uskoisin käyttäväni tuollaisia oikeastaan ainoastaan sisäreisien yhteenhinkkautumisen estämiseksi (en kuitenkaan esim. minihameiden kanssa, vaan polviin ulottuvan helman seurana). Tosin enpä tiedä siitäkään, ainakaan vielä.

Mut propsit sulle (taas) siitä, että kehtaat hehkuttaa aktiivisesti just tasan niitä juttuja, mitkä SUN silmää miellyttää sen sijaan, että esittelisit vain juttuja, joista lukijakunnan enemmistö oletettavasti pitää. :)

Maria kirjoitti...

Sugar Kane, kuulostaa aika makeelta mielikuvalta! ^^

Poster, aika hyvä pointti nuo stay up -sukat. Tosin mä olen tässäkin mielessä "turvassa" tältä mielleyhtymältä, kun ei ole tullut stay uppeja käytettyä itse :)

Aww, kiitti ^^

Anonyymi kirjoitti...

hyi shit

Anonyymi kirjoitti...

ihan järkyttävät

Anonyymi kirjoitti...

Ei kyllä mitään hirveempää voi ollakaan :D Tai no, tavalliset pyöräilyhousut ovat kyllä aivan yhtä hirveät.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...