6.7.2009

Mac Nylon

Mulla on uusi luomiväri. Olen jo hetken etsinyt vaaleaa, mutta erottuvaa luomiväriä korvaamaan vitivalkoisen hohdeluomivärin, joka ei aina ja joka kontekstissa tunnu ihan omalta. Olen siis etsinyt juuri sopivaa beigen ja kullan yhdistelmää, joka ei näyttäisi liian bling-blingiltä, mutta jota voisi silti ihailla peilikuvastaan. Maltillinen kimalluskin oli haluttujen ominaisuuksien listalla.

En tapaa rohmuta itselleni tsiljoonia eri sävyjä eri meikeissä, vaan pyrin pitämään valikoiman minimissään: Luomiväreissä muutenkin kaipaan vaihtelua lähinnä asteikolla tumma-vaalea, joten käytössäni on vain muutama, tarkoin valikoitu sävy. Asiaan vaikuttaa myös se, että ainoa meikki, joka käytössäni tuntuu ollenkaan kuluvan, on ripsiväri. Esimerkiksi vuosi sitten ostettu poskipuna ei näytä kuluneen tippaakaan, vaikka sudin sitä lähes päivittäin!

Takaisin luomivärimetsästykseen. Aiheutettuani itselleni sävysokeuden (se tila, joka tulee, kun yrittää hahmottaa riittävän kauan ja riittävän monesta, lähes samansävyisistä väristä eroja) Macin ständillä, sain apua kivalta myyjätytöltä, jonka topstikkudemonstraatiot lopulta toivat eri luomivärien sävyjen erot esiin. Allekirjoittanutkin sai joka suuntaan sinkoilevan mielensä kuriin ja puristettua päätöksen itsestään irti. En oikeasti tarvitse kahta samansävyistä, joskin erittäin kaunista luomiväriä, joiden merkittävin ero on kiillon voimakkuudessa.

nylon2

Mac Nylon hand

Valinta oli sävyistä kimaltavaisempi Nylon. Se näyttää purkissa haalealta kullalta tai kermaiselta beigeltä, iholla väri hohtaa pienen kimalteen ansiosta lähes hopeisena. Luomella se näyttää huomattavati tummemmalta kuin kämmenselkämyksessä (myös tasaisemmalta sattuneesta syystä), mutta hohtoa silti löytyy. Juuri sopiva siis! Tämä tulee olemaan erittäin ahkerassa käytössä, ja aiemmista kokemuksista päätellen (ja siitä, miten tiukassa kokeilusotkut kädessä istuivat jopa vedellä hinkatessa) laadustakaan ei ole pulaa. Tarvittaessa tätä voi sipaista aavistuksen myös poskipäille tai kulman alle korostamaan piirteitä. Monikäyttötuotteet rokkaa.

nylon

Mikä on oma luottosävysi?

6 kommenttia :

Katariina kirjoitti...

Luottosävy joka ei koskaan petä on Cliniquen Like mink- duoluomiväri. Siinä on isompi nappi juurikin tuollainen hohtava kultabeige, joka juuri erottuu luomilta. Ei kuitenkaan ole hileitä ym. Samassa on myös neutraali keskiruskea sävy, jolla voi varjostaa. Sopivat huomaamattomat ja hyvät sävyt. Oon kuluttanu niitä jo kaksi palettia :D Inhoan yksittäisiä nappeja, kun ne sinkoilee meikkipussissa. Toi Nylon on kyllä ihanan oloinen!

Maria kirjoitti...

Kuulostaa kivalta :) Mäkin oon tykänny yhdestä tommosesta paletista, jossa se valkoinen väri just on, kätevästi kulkee ainoa peili sillä tavalla mukana eikä tarvi siveltimiäkää raahaa mukana :P Mutta noh, tosiasiassa niistä viidestä paletin sävystä käytin just vaan sitä valkosta :D

Pinja kirjoitti...

Mullakin on vaalea hieman hohtava luomiväri hakusessa. Yleensä luotan silmämeikeissä IsaDoraan, mutta sopivaa sävyä sieltä ei ole löytynyt. Melkein voisi vierailla Stockalla tutustumassa Macin meikkeihin.

Maria kirjoitti...

Kannattaa käydä, valikoimaa ainakin on aika paljon :)

Anonyymi kirjoitti...

Sulle sopis myös viileänruskeat sävyt (kuten Max Factorilta löytyvä solonappi)

Maria kirjoitti...

Mulla on ite asiassa ollu just sellanen ja vieläpä juuri tuolta mainitsemaltasi merkiltä :) Väri sinänsä tosiaan ihan kaunis, mä vaan en tällä hetkellä oikein pidä ruskeasta missään muodossaan :D Lukiossa hetken mulla oli ihan kaikki ruskeaa. Ehkä kun pari vuotta tässä menee niin lämpeän taasen! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...