29.7.2009

Kynsi

Vau.
Image and video hosting by TinyPic

Pamela Lovella on upeita koruja. Tällä luonnosta, mytologioista ja anatomiasta inspiraatiota saava naisella on kykyjä vangita jotakin elävänkaltaista metallinkappaleeseen ja tehdä se erittäin järisyttävällä tavalla. Huolisin kotkankynnen muotoa jäljittelevän hopeakappaleen kaulaani roikkumaan milloin tahansa, senkin uhalla, että pelkäisin finaldestinationmaisesti kompastuvani ja kynnen lävistävän kohtalokkaasti sydämeni. Onneksi moisesta ei ole huolta, ei nyt ihan juuri löydy reipasta kolmeasataa dollaria uhrattavaksi yhteen koruun, niin ihana kuin se onkin.

Tuleeko muuten kenellekään mieleen Jurassic Parkia tuosta kynnen muodosta? No, kuten Sam Neilin roolihahmokin toteaa, dinosauruksethan muistuttivatkin enemmän lintuja kuin liskoja... Oli muuten sellainen leffa, että olin vuosikausia varma, että haluan arkeologiksi tai paleontologiksi. (Seuraavaksi näin Jodie Fosterin tähdittämän Contactin ja halusinkin tähtitieteilijäksi.)

Kuva: Forward by revolve

1 kommenttia :

matti kirjoitti...

Vähän nuo on siinä mauttomuuden ja hyvän maun rajoilla, mutta jotain erilaista näissä kyllä on verrattuna muihin samoja teemoja sisältäviin koruihin, joten plussan puolelle jäädään. Jokaisessa on pieni juju, joka tekee korusta valtavirrasta poikkeavan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...