8.7.2009

Kohti Suomenlinnaa

Moikka, tänään mennäänkin porukalla käymään Suomenlinnassa! Eipä ole tullut tuolla ennen käytyä, ainoat linna- ja linnoituskokemukseni rajautuvat Turun linnaan ja Viron Saaremaalla olevaan mikä-sen-paikan-nimi-ny-oli. Hienoa on aina ollut, kivisissä holveissa, tunneleissa, korkeissa torneissa ja muinaisissa esineissä on menneisyyden tuntua, ja sitä kuvittelee itsensä tutkimusmatkailijaksi. Pienen hetken halusin pienenä ryhtyä arkeologiksi.

Tarkoituksena on siis anoppikokelaan, poikkiksen ja tämän siskon kanssa tutkimusmatkailla iltapäivän ja alkuillan aikana Suomenlinnassa, syödä ja juoda Panimossa ja toivottavasti nauttia aurinkoisesta säästä. Peukut pystyyn, että sateet pysyvät poisa, kuten toistaiseksi on luvattu.

Tässä vielä muutamia löytämiäni, upeita otoksia Suomenlinnasta. Suuret kiitokset kaikille Creative Commonsilla näitä Flickrissä jakaneille! Katsotaan, pärjääkö oma kuvasatoni näille. Muistattehan, että julkaisen myös oman materiaalini tämänlaisella Creative Commons -lisenssillä (tieto löytyy myös sivupalkista), mikä tarkoittaa, että jos haluat käyttää vaikka nyt esimerkiksi kuviani, se käy päinsä erinomaisen hyvin, kunhan tekijä ja lisenssi mainitaan. Linkittäminen on helppo tapa. :) Lupaa ei tarvitse tällöin erikseen kysyä, mutta toki olisi hirvittävän kivaa, jos ihmiset kertoisivat miten ovat hyödyntäneet tarjoamaani matskua. :)

Image and video hosting by TinyPic
Henri Bergius Flickr.comissa tällä lisenssillä

Image and video hosting by TinyPic
Wikier Flickr.comissa tällä lisenssillä

Image and video hosting by TinyPic
WilsonB Flickr.comissa tällä lisenssillä

Image and video hosting by TinyPic
Hsivonen Flickr.comissa tällä lisenssillä

Image and video hosting by TinyPic
RichardRichard Flickr.comissa tällä lisenssillä

Image and video hosting by TinyPic
Cédric Puisney Flickr.comissa tällä lisenssillä

Palailemisiin!

5 kommenttia :

Korento kirjoitti...

Suokki on kyllä tosi kiva paikka viettää päivä, varsinkin, jos ilmat suosii! Vähänkään pilvisellä tai tuulisella säällä siellä tulee helposti kylmä, joten kannattaa varata hyvin päälle. :)

Maria kirjoitti...

Joo, takki lähtee mukaan kaiken varalta :) Nythän tuo sää näyttää vähän vaihtelevalta, mutta iltapäivällä pitäs onneks auringonkin paistella :)

NooranElämää kirjoitti...

Määki haluisin käydä tuolla. Kaverilla alkaa kesloma kun meen sen luokse kylään, joten ehkäpä se ehtii viemään mut sit tonne :)

Molly Moll kirjoitti...

Tuo toiseksi viimeinen kuva näyttää ihan Hobbittilalta :) Toivottavasti oli hauskaa!

Maria kirjoitti...

Joo, niin kyllä näyttää! Kivaa oli, suosittelen sullekin Noora kyllä piipahtamista tuolla :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...