1.7.2009

Kitimakkus

Kissoista hienoin. Melkein pennuksi luulisi tätä mummoikäistä. Ja joo, on se Saara aika kitler ;) Melkein joistakin poseista vois kuvitella, että tää katti nauttii kameralle keikistelystä - vähän niinkuin kameran takanakin ollut neitokainen!

IMG_1160

IMG_1165

IMG_1213

IMG_1202

IMG_1204

IMG_1184

IMG_1218

Tämä päivä on mennyt kyllä täysin totaalisessa jumituksessa, mutta eipä tuo haitanne, jumittaminen on hyväksi. Pahinta on, jos lomaillessakin alkaa suorittaa ja stressaa siitä, ettei tee sitä ja tätä ja tuota, mitä lomalla yleensä tehdään, tai mitä on suunnitellut tekevänsä. Laiskasti ottaminen on taito sekin ja toisinaan se tekee erinomaisen hyvää.

Pitäisikö muuten heinäkuun alussa jo alkaa puhua "loppukesästä"? Hitto vieköön, kesä hädin tuskin on edes alkanut. Toisaalta hyvin poikkeuksellisesti jopa vähän odotan jo syksyä - loppuisivat nämä hölmöt alennussmyynnit ja ilmestyisi kauppoihin kaikkea uutta ja jännittävää tutkittavaksi. Toisaalta, kun se loskakeli ja talvi ja kylmyys ja pimeys alkavat, niillehän ei sitten taas loppua näy, enkä edelleenkään löydä lohtua niistä kynttilöistä. -.- Ilmaston takia voisin ehkä harkita muuttoa ulkomaille.

Eikö olekin Saara ihkupihku otus? Entä mistä syistä ulkomaat ehkä kenties kutsuisivat muita?

9 kommenttia :

Anonyymi kirjoitti...

Ilmaston takia ja siksi, että tämä pääkaupunkimme on tuppukylä verrattuna oikeasti suurkaupunkeihin. Jotenkin viehättää enemmän sellainen oikea cityelämä ja se kulttuurielämä, mitä esim. Pariisissa on tarjolla. Puhumattakaan sitten muista pienemmistä Suomen kaupungeista - niissä ei ole mitään minua kiinnostavaa. Ja kolmantena syynä ah-niin-ankeat suomalaiset... :D

Andy kirjoitti...

Sit on myös tää meille viime päivinä niin tutuksi käynyt vaihtoehto, eli on aivan liian kuuma (joo, on se mahdollista). Mut en mä usko että on mahdollista löytää sitä "täydellistä" ilmastoa, jostain kun pitää aina valittaa kumminkin... ;)

Anonyymi kirjoitti...

Voi onpas söpö :) Sillä on vähän tuollainen Hitler viiksi... :DD

Ja kyllä olisi kiva muuttaa ulkomaille. Vähän näkemään ja kokemaan uutta. Ilmaston takia kyllä tykkään Suomesta, koska olen talvi-ihmisiä. Tulis jo vähän kylmemmät ilmat, meikäläinen pakahtuu..

Norppis kirjoitti...

Hienon hieno kissaotus.

Mie tykkään Suomesta, en vaan tykkää ilmastosta :D
Juuri loska, ja kylmyys ei oo kivaa, mutta kai se on mukisematta kestettävä.

Lili kirjoitti...

Arvaas mitä - bongasin sut sunnuntaina Helsingistä, oman kotirappuni edestä seisoskelemasta. En vaan auringosta paahtuneena ajoissa tajunnut, että miksi olit niin tutun näköinen. Joten kun en osannut edes sanoa moi - niin päätin tänne tulla morjenstamaan. Hassuja juttuja tälläiset :)

Maria kirjoitti...

Lili, ahheh, aikamoista! :D Seisoskeltiin kyllä parinkin eri oven edessä odottelemassa ihmisiä ja erinnäisiä asioita, etten nyt sitten ihan varmaksi tiedä mikä näistä on se oikea ;) Yhdessä vaiheessa yritettiin hakea poikkiksen siskoa, mutta koska kuski eli isänsä muisti väärin kadunnimiä, ei tämä tajunnut, että sisko oli ilmoittanut olevansa ihan toisessa osoitteessa ku mistä haettiin.. :P "Tuutko avaamaan oven." :D Siinä tuli hetki ihmeteltyä :D

Heh, hauskaa, että tälläsiäkin tapahtuu... :P

Maria kirjoitti...

Ja joo, siis Suomihan on monessa suhteessa ihan loistava paikka asua ja elää, yhtäkkiä en keksi paikkaa, jossa kaikki olisi paremmin :P Jotkut asiat korkeintaan, ja eri paikoissa tietysti eri asiat. Toisaalla olisi halvempaa, mutta täysvamma byrokratia, toisaalla lämpimämpää, mutta perse tasa-arvo, jossain on joitakin ihan käsittämättömiä lakeja, mutta kiinnostava kulttuuriympäritö ja niin edelleen. Minkähänlaista Tanskassa olisi...

Nekta kirjoitti...

Itselläni on muutto joulukuussa Shanghaihin joten pääseepähän tästä ikuisesta pimeydestä pois. Tosin empä menisi sanoon et siellä yhtään parempi ilmasto olisi, erinlainen vain.

Joten muuttaa sitä mihin tahansa maailmassa, aina jokin tökkii joten en usko että maasta pois muutto mitään ratkaisisi. Uudet ongelmat asian tienoilta sitä muualtakin löytää :)

Anonyymi kirjoitti...

Hitlerviiksi-kisu :> Mutta söpöisä otus.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...