26.7.2009

Kenzo L’Eau Par Kenzo Eau Indigo

Image and video hosting by TinyPic
Rakastuin.

Minulla on koko ajan haku päällä - nimittäin uusien hajuvesien haku. Olen jo pitkään etsinyt tuoksua, joka "täyttäisi" minut ja voisi olla kuin käyntikorttini. Haku on haastavaa, sillä olen erittäin, äärimmäisen nirso. Pidän raikkaista tuoksuista ja sitruksista, mutta en pääse yli saippuaisista mielikuvista. Vaikkei olekaan kovin huono asia tuoksua puhtaalta, toivoisin hajuvedeltä hieman enemmän syvyyttä kuin suihkugeeliltäni. Sitten taas toisaalta pidän myös pehmeistä, kukkaisista ja hieman mausteisista tuoksuista, mutta usein sellaiset ovat joko yli-imeliä ja päätä vihlovia, vaihtoehtoisesti täysin mitäänsanomattomia tusinatuoksuja tai sitten vain kauniita tuulahduksia, jotka katoavat iholta saman tien.

Uusi rakkausyhdistelmä, Kenzon L’Eau Par Kenzo Eau Indigo Pour Femme (aka nimihirviö), pitää sisällään bergamottia, mandariinia, jasmiinia, appelsiinin kukkaa, ylang ylangia, tonka-papua ja meripihkaa. Tunnelma on mysteerejä ja illankajoa täynnä, jotkut jopa kuvailevat tuoksua oudoksi. Sopii minulle, mieluummin outo kuin täysin merkityksetön. Kuvailut laskevasta auringosta ja tyynestä vedenpinnasta tuovat toisaalta mieleeni myös World of Warcraft -pelimaailman, Azerothin mysteerisimmät paikat; Shalandis Islen (yksi lempifiilistelyspoteistani, käykää siellä yöllä!), öisen Azsharan rannikon, Moongladen Lunar Festivalin aikaan sekä Winterspringin kuumat lähteet. Wow, kehitän itselleni pakkomiellettä tähän hajuun.

Eau Indigo on muunnelma L´Eau Par Kenzosta, mutta kuulemani mukaan tuoksut ovat keskenään aivan erilaisia. Pullo on kaunis, tuo hieman mieleen revontulet. Yhdistettynä miesten versioon pullot muodostavat keskenään suorakulmaisen särmiön ja samalla sen todellisen indigon, jonka kuvaillaan olevan jotakin violetin ja sinisen väliltä. Olisikohan poikaystävä kiinnostunut tuoksuttelemaan Pour Hommea... (Skeptisyys iskee, miehen mielestä on täysin järjenvastaista ylellisyyttä maksaa useita kymmeniä euroja pullosta, jossa on litkua, josta saa vain vähän kummallista tuoksua, ja jonka sisältö mukamas menee hetkessä piloille. Onhan tuossa pointti, mutta kun.)

En tiedä onko tämäkään tuoksu Se Oikea, tai päädynkö koskaan hankkimaan sitä, mutta ainakin siinä yhdistyy monta asiaa: Siinä on sitrusta, mutta se on myös pehmeä olematta kuitenkaan särkevän imelä. Testerilapussa se tuoksuu pitkään aivan saippualta, mutta ihollani se on heti viettelevän pehmeä, jopa aavistuksen kirpakan mausteinen. Se tuntuu myös kestävän iholla kauemmin kuin huokauksen verran. Tuoksuttelut varmasti jatkuvat tämän osalta...

Image and video hosting by TinyPic


Kuvat: Kenzo

8 kommenttia :

Anonyymi kirjoitti...

Psst, voit kertoa miehellesi, että hajuvedet eivät pilaannu:) En itsekään tiedä uskonko vaiko en, mutta näin luin jostakin naistenlehdestä. (Olisiko ollut Trendi?) Tuoksu ilmeisesti "elää", mutta varsinaista pilaantumista ei pitäisi tapahtua.

/Hannele

Maria kirjoitti...

Joo, niin sekin mulle sanoo, mä oon se tarinoiden uhri :P :)

Helene kirjoitti...

Mulla on aina vaikeuksia hankkia uusi hajuvesi... Jään usein jumittamaan vanhaan. Toistaiseksi mun lemppari on ollut Miss Dior Cherie: http://moosesp.files.wordpress.com/2009/03/240332_fpx2.jpg

mari kirjoitti...

Apua missä on Shalandris Isle? :D Tuo kuvaus kuulostaa niin houkuttelevalta, että pakko päästä nuuskimaan tota vielä! :)

Maria kirjoitti...

Oho, muuten typotin sen :P Se oliki Shalandis ilman sitä ärrää :D
http://www.wowwiki.com/Shalandis_Isle

Anonyymi kirjoitti...

Pitää käydä nuuskimassa, aina voisi toivoa, että omaankin nenään siitä tulisi mieleen Shalandis Isle.. :) Jostain järjen vastaisesta syystä rakastin sitä pikku saarta. Kiva kuullla, että joku muukin on siellä keskellä yötä fiilistellyt. :D

Maria kirjoitti...

Joo, mä fiilistelin sitä heti ku eka kertaa sinne päädyin :) Se oli ite asias vahinko, olin ekalla Ghostlands-levelauskierroksellani skipannu tehtävät siellä, ja sit taisin jollain toisella hahmolla yöllä päättömästi ratsastellessani päätyä ko. saarelle :) Ensin luulin löytäneeni jonkun salaisen random-paikan, myöhemmin vasta selvisi, että sinne on questejakin :)

Kokemus tuoksuista ja mielikuvat ovat tietysti jokaiselle erilaisia, että älkää ny sit kuitenkaa nirhatko mua, jos olette sattumoisin eri mieltä siitä, mitä tuoksu tuo mieleen :) Mulle se oli ennekaikkea se tunnelma, jotenkin pääsin samanlaiseen mielentilaan ollessani Shalandis Islellä ja nuuhkiesani Indigoa... :)

Anonyymi kirjoitti...

Koettaisit Dieselin Fuel For Lifea. Paras tuoksu ikinä.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...