12.7.2009

Jolier ONE: tunika

Jolier-kokeilut jatkuvat. Tällä kertaa päädyin taiteilemaan siitä yksiolkaimisen tunikan. Kangaskaistale vain toisen olan yli ja sitten sivuista hakasia kiinni niin paljon kuin hyväksi katsoo, itse jätin helmoihin korkeat halkiot. Erityisen hieno minusta on tuo olkapään taite. Sen voi myös avata ja antaa hihan roikkua leveänä. Tässähän jo näitä variaatioita pukkaa! Myös ketjut sopivat tämän kanssa.

Malli jää aika väljäksi, joten tämä väkerrys luultavasti sopii aika monelle, jos ei tunikaksi, niin varsin kauniiksi topiksi.

jolier as tunic 1

jolier as tunic 3

jolier as tunic 2
Tunika - Jolier ONE, leggingsit - Vero Moda, ketjut - H&M

14 kommenttia :

Katja kirjoitti...

Seuraan mielenkiinnolla Jolier-kokeilujasi, nerokas vaate! Luulen, että tuo löytyy pian minunkin vaatekaapistani...

Anonyymi kirjoitti...

Johan on vaatehärpäke :) Ei kyllä mulla riittäisi kärsivällisyys, mutta onneksi se ei olekaan pakollista. Sulla on muuten hiton hyvät hiukset, oon niitä ihaillut monesti. Onko sulla luonnonkiharat vai laitatko rullilla tai jollain?

Maria kirjoitti...

Katja, hehe, hauskaa ;)

Anonyymi, kiitos! :) Luonnonkiharat ovat, otsista suoristelen :)

Anonyymi kirjoitti...

Toi on aika ruma vaate...

benglia kirjoitti...

Hauskoja kokeiluja! Minuakin on alkanut Jolier-kuume poltella. Aivan loistava keksintö ekologisesta näkökulmasta.

Rhia kirjoitti...

Ooh! Ketjujen kanssa aivan yber-mahtava futuristinen city-soturi jada jada jne =)

Styledrop kirjoitti...

meitsikin tykkää ketjujen kanssa!

mari kirjoitti...

Hihii, haastoin sut! :)

Anonyymi kirjoitti...

Minulla olisi kysymys hieman aiheen vierestä: Käytät blogisi perusteella paljon mekkoja ja tunikoita yhdessä sukkisten ja legginsien kanssa. Hyvältä näyttää, mutta miten onnistut liikkumaan ilman että tunika/mekko alkaa hilautua kohti lanteita?? Itseäni tuo ärsyttää kovasti (ei kai sitä kukaan halua jatkuvasti liikkua julkisilla paikoilla hame korvissa). Hameissa suosin ehdottomasti vuorellisia vaihtoehtoja, mutta tunikat, etenkin kireämmät, jäävät ostamatta.

/Hannele

p.s. No, Jolier One onkin tässä postauksessa päälläsi tunikana:P Pidän myös itse tuosta olkapään laskoksesta.

Maria kirjoitti...

Hannele, hmm, hyvä kysymys :D Osa tunikoista ainakin on sen verran löysiä alaosastaan, etteivät kovin helposti moista tee, ne taas, jotka lähtevät kiipeämään, tuntuvat pysähtyvän juuri oikeaan kohtaan kapuamisreissullaan, eivätkä siis kuro kiusallisen ylös - ainakaan leggarit jalassa :) En osaa kyllä tämän tarkemmin ilmiötä selittää :)

Piaf kirjoitti...

On kyllä todella kiintoisa tämä sinun uusi monitoimivaate. Seuraan uteliaana näitä sun ihania kieputuksia, anna palaa vaan!

Fanny kirjoitti...

Aivan mahtava vaate, ja pukee sinua todella hyvin! Ketjuyhdistelmä on aivan loistava. Sinun kuvista inspiroituneena taidan hankkia itsellenikin kyseisen vaatteen...

Anonyymi kirjoitti...

Hmm, pitääköhän mun kiinnittää huomiota kävelytyyliini:D Tai ehkä olen hieman ylikriittinen mekkojen nousemisen suhteen.
Mieleeni tuli tässä kuitenkin toinenkin kysymys, ja olisin todella kiitollinen jos vastaisit. Olen tässä jonkin aikaa selaillut AA:n sivuja, mutten ole uskaltanut tilata. Minkälaisia omat kokemuksesi ovat pidemmän päälle olleet? Vaatteiden laatu mietityttää eniten. Onko musta säilynyt mustana jne?
Yleisenä kommenttina vielä se, että blogiasi on ilo lukea ja katsella - kuvien laatu hivelee silmää. :) Ainoastaan pyöräilyshortsit hyppäävät esille hieman negatiivisessa valossa. (Ehkä siksi että omistin kauan sitten ala-asteen ekoilla luokilla pyöräilyshortsit, jotka kaverini varasti. Traumahan tuollaisesta jää:P)

/Hannele

Maria kirjoitti...

Piaf ja Fanny, kiitos, hauskaa, että tämä inspiroi! :)

Hannele, mahdollista on ehkä sekin, että vaatteet kipuavat hieman eri tavoilla ruumiinrakenteesta riippuen? En tiedä voisko mulla sit olla stoppina tuo leveähkö lantioalue, vai onko jostain muusta kyse :P

American Apparelista mulla ei ole kuin hyvää sanottavaa tähän asti, toimitukset ovat kohdallani pelanneet, vaatteet säilyttäneet laatunsa ja kangas käyttäytynyt odotetusti - joustavat hieman venyvät venytyksessä ja niin edelleen. Toki olen vain yksi ihminen, ja kokemukseni ovat lopulta vain muutamista tuotteista - arvostelujen perusteella laatu voi hieman vaihdella eri tuotteiden kohdalla. Suosittelenkin lämpimästi lueskelemaan jokaiselta tuotesivulta löytyvää arvostelu-pop-uppia, josta yleensä löytyy mahdolliset pettymykset (esim. jos pesussa on tapahtunut jotain yllättävää tai värit ovat alkaneet lähteä) ja samalla myös vinkkiä siitä, millaiset koot asettuvat mitenkin eri kokoisille ihmisille :)

Erittäin kivaa kuulla, että olet viihtynyt blogissani ja pidät kuvistani :) Pyöräilyshortseista kaikki eivät pidä, mutta onneksi ei kaikkien tarvitsekaan :) Se on ihan jees :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...