15.7.2009

Jolier ONE: olkaimeton mekko

Kerta kiellon päälle, kokeilut monitoimivaatteen kanssa jatkuvat, mutta ainakin toivotusti. Tänään Suomenlinnan piknikille (joo, taas mennään sinne!) taidan jo laittaa jotakin muuta päälle.

Tässä kuitenkin vielä yksi yksinkertaisimmista Jolier ONE -säädöistä: olkaimeton mekko, joka minua pidemmillä ihmisillä lyhenee topiksi. Tästä mallistakin saa vain liehukkeiden paikkaa vaihtamalla ainakin neljä erilaista versiota: liehukkeet edessä, takana tai jommalla kummalla sivulla. Mahdollista on myös nostaa liehukkeet kaksinkerroin ja kiinnittää ne narujen päästä hakasten avulla kiinni. Tähän voi taas halutessaan yhdistää myös mukana tulleet henkselit. Lisää variaatioita saa aikaan yhdistelemällä mekon alle erilaisia paitoja, joko tavallisia teeppareita arkisuutta tuomaan, tai loistokkaita pitsitoppeja romantisoimaan asua. Malli on siitä kiva, että se aivan taatusti sopii jokaiselle. Tämä viritys lieneekin muuten yksi tähän astisista suosikeistani.

jolier as strapless dress 2

jolier as strapless dress 4 color

jolier as strapless dress 3
Mekko - Jolier ONE, korut - H&M, leggingit - Vero Moda

7 kommenttia :

Anonyymi kirjoitti...

Aivan mahtavan hieno kuva toi viiminen.

Anonyymi kirjoitti...

Onko Jolier One- mukava päällä? Minulla kun on vaatekriteerinä mukavuus ennen kaikkea. ;)

Maria kirjoitti...

Anonyymi, kiitos :)


Anonyymi, Jolier Onenin reunoissa on nuo hakaset, jotka välillä painavat hieman ihoa vasten, jos reuna on tiukasti ihoa myöten, kuten tuossa olkaimettomassa mekossa. Asiaa voi auttaa kääntämällä reunan, mutta sitten jää lähellä kiinnityksiä nuo kohdat "kieroon", ja se voi tuntua epämiellyttävältä. Paita alla varmasti auttaa tähänkin :) Noin muuten mukavuus riippuu pitkälle siitä miten olet vaatteen päälle pukenut :)

Micci kirjoitti...

Siis WOW toi viimeinen kuva! <3
Kohta on pakko saada itellekin tommonen mekko.. ;P

Jompsku kirjoitti...

Tuon Jolier Onen kokeiluja on hauska lukea! Haluaisin nähdä kaikki viritelmät joita olet kokeillut. Ja jos joku muukin (anoppisi?) suostuu malliksi niin olisin kiitollinen - kaikki ei ole yhtä hoikkia ja hyväkroppaisia kun sinä joten tahtoisin nähdä myös ihan tavallisenkokoisella ihmisellä tuon päällä. Sun on siis hankittava mallit kaikista kokoluokista niin saa perspektiiviä kuinka se oikeasti toimii!

Maria kirjoitti...

Micci, kiitti :)

Jompsku, suunnitteilla on, suunnitteilla on ;)

Emi-lyn kirjoitti...

Mä haluaisin nähdä Jolier One niin, että liehukkeet olisi heitetty eteen - muuten siis sama malli kuin tässä postauksessa. :)

Ihana vaate! Tiedänkin jo mihin sijoitan heti seuraavana palkkapäivänä. :o

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...