31.7.2009

Inspiraato

what a feeling

Pari viime päivää olo on ollut pukeutumisellisesti ja/tai valokuvauksellisesti aika inspiraadollinen, olo on ollut luovalla tavalla siis kuin raadolla (ei, otsikossa ei siis ollut kirjoitusvirhettä). Johtuneepi unirytmin korjauksesta ja hetken olleesta nurinkurisesta päivärytmistä - keskellä yötä on vaikea löytää innostusta pukeutua. Sen sijaan innostusta pelata Baldur's Gatea on ollut sitäkin enemmän. Josko tämä tilanne tästä taasen paranee, sentään reissu tiedossa ja unirytmikin jo ensimmäistä päivää kunnossa!

what a feeling 2

Tänään käytiin syömässä Koskipuiston Rossossa (Pippurikalkkuna erittäin priimaa eikä italialainen olutkaan pahaa ole! Pojot myös erinomaiselle panna cottalle ja superkivalle tarjoilijatytölle, kehui kaulakoruani.) ja rankkasadehan se yllätti sitten jälkeenpäin. Miten voikin ihminen kastua ihan täysin läpimäräksi ilman sateensuojaa välillä Koskikeskus-Keskustori! Sandaalit jalassa olisi yhtä hyvin voinut olla paljain jaloin - onneksi ei ollut yhtään kylmä. Uusi pipo muuten piti hyvin hiukset pääosin kuivina, vaikka itse neulos ottikin kosteutta reippaasti. Hervantalainen pikkupariisitar on tähän erittäin tyytyväinen.

Huomenna lauantaina suunta kohti Pasilaa enemmin tai myöhemmin, nyt voisi piakkoin painua aikaisille yöunille.

Palaillaan vielä ennen reissua!

5 kommenttia :

Heluna kirjoitti...

Onpa sulla kauniita kuvia sun blogis. Voisitko kertoa missä oot töissä/ koulussa?

Maria kirjoitti...

Kiitos kovasti :) Opiskelen Tampereen yliopistossa tiedotusoppia, valokuvauspuoli on itse"opiskeltua" vuosien mittaan :)

bubble kirjoitti...

Mieletön etenkin toi jälkimmäinen kuva. Tosi onnistunut! Saako udella, tuliko monta hutilaukausta ennen kuin sait moisen aikaan? :)

Maria kirjoitti...

Hehe, toi itse asissa on yksi niistä hutilaukauksista... :D Kuvasin vähän päämäärättömästi varmaan 40-50 kuvan setin tuossa valaistuksessa kokeillen erilaisia juttuja, asentoja ja kulmia. Tuo ylempi kuva varmaan yksi niistä harvoista tarkoituksellisista tuotoksista siinä setissä :D Mä uskon digiajan mahdollistamaan kokeilevaan oppimiseen (jota elitistifilmillekuvaajat kauhistelee) x)

bubble kirjoitti...

Oon kyllä samoilla linjoilla - hudit voi monesti olla paljon parempia kuin ne tarkoituksella näpsityt kuvat! :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...