30.7.2009

Hi-Def Curls by Tigi Foxy Curls

Sain viimeinkin käsiini jo edellisellä kampaajareissulla ihastelemani kiharasuihkeen, ja olen iloisena suihkutellut tököttiä päähäni melkein päivätahdilla. Otetaanpa siis esittelyyn

Tigi Bed Head Foxy Curls Hi-Def Curls Spray
(Huh näitä nimihirviöitä...)

tigi foxy curls 1

Mitä tällä aineella siis onkaan tarkoitus tehdä? Se aktivoi ja silottaa kiharaa, se on siis mainio apu kiharoiden vääntämiseen tai meille pöheikköpäille hyvä aine suihkuttaa kosteisiin hiuksiin ja antaa kuivua. Kiharoista on tarkoitus tulla erotellut ja eloisat, muotonsa säilyttävät kiehkurat. Siinä on myös ripaus kosteutusta.

Parasta tässä aineessa on ehdottomasti tuoksu. Huumaavan raikkaan makea, meloninen lemu oli se, mihin tässä ihan ensiksi ihastuinkin. Matkalla kotiin kampaajalta haistelin hiuksiani tasaisin väliajoin...

Hi-Def Curls ei myöskään ole minun tukassani tuotefloppi, toisin kuin eräät jos toisetkin. Se todellakin näyttää antavan kiharoille buustia, jopa jo kertaalleen lässähtäneille sellaisille. Lupaukset pitävät ja erotellut kiharat ilmestyvät hiuksiin lähes itsestään (vähän voi sormilla sivellä apua). Huomattavaa tosin on, että yksinään aine toimii vain kiharaan taipuvaisessa hiuksessa, suoratukkaiset tarvitsevat edelleen kuumia välineitä kiharoiden vääntämiseen. Tämä on kuitenkin hyvä apu siihen.

Pehmeyttä taas en voi allekirjoittaa - muotoilutuote käyttäytyy muotoilutuotteen tavoin, ja hiukset jäävät helposti hieman koviksi. Mahdollisesti tökötin yliannostus, mutta siinä tapauksessa syyttää voi lähinnä spray-mekanismia, joka pruuttailee hiuksiin nestettä kaikkea muuta kuin tasaisesti. No, ainakin kiharat pitävät kutinsa. Sen huomaa myös siinä kohtaa, kun yrittää avata tukkansa kiehkuroita, harjalla tai sormin. Tiukassa istuu.

Mikä on lopullinen tuomioni? Aine, joka tekee pätevästi mitä lupaa, tosin sivuvaikutukset ovat erilaiset kuin pullon kyljessä printattu teksti uhoaa. Herkullisin, mahdollisesti kaikista haistelemistani Tigi-tuotteista paras tuoksu tekee tästä kuitenkin yhden lempihiustuotteistani, ja mieli tekee suihkutella violetin pullon sisältöä hiuksiin silloinkin, kun sitä ei oikeastaan edes tarvitsisi. Voisin kuitenkin elää myös ilman tätä.

Hinta Suomessa n. 25 euroa, Feel Uniquen verkkokaupassa n. 10 euroa toimituskuluineen.

Tsek muuten myös Bubblen Tigi-kokeiluja!

15 kommenttia :

MouMou kirjoitti...

ÄLÄ!

Vihaan melonia ja nyt lempparihiustuote tuo sen mieleeni!:D Ei tuo aiemmin melonilta tuoksunut...

Maria kirjoitti...

Ahih :D Mulle taas kampaaja kuvaili sitä meloniks nin en saa enää muuta siitä päähäni :P Tarkempia tuoksukuvauksia otetaan vastaan! ;)

anskusiili kirjoitti...

En ole oikein tykännyt Tigin shampoista tai hoitoaineista, jotka jättävät hiukseni jotenkin tunkkaisiksi, mutta olisin kyllä hyvin valmis antamaan joillekin muille tuotteille mahdollisuuden. Itselläni on älyttömän luonnonkiharat hiukset, ja täydellinen kiharasuihke on vielä löytämättä. Ehkä teen tilauksen tuonne nettisivulle... : )

eliiina kirjoitti...

Mun on varmaan pakko hankkia tuota... :)

Maria kirjoitti...

Omasta puolestani voin kyllä suositella tuota, kantsii vilkaista varmaan myös niitä muita Foxy Curls -sarjan kiharanbuustaajamuotoilujuttuja, ainakin tollanen cream oli kans, josta Bubble tyksi :)

Mikkan kirjoitti...

kampaajan antava vinkki, jos suihkepullo annostelee liikaa, niin kannattaa eka suihkutella ainetta kätesölle, hieroa molempiin käsiin ja sitten vasta hieroa tukkaan, ei tuu liikaa ja aina voi lisätä. Tällaisia pieniä arkipäivän ahaa-oivalluksia :)

Maria kirjoitti...

Niinpä muuten onkin! :D Hitsi, noinhan se totta kai pitää silloin tehdä. x) Kiitos oivalluksesta :)

Mme Flore kirjoitti...

Minulla on sellainen puolikihara tukka, eli toisin sanoen kai taipuisa. Märkänä kun siihen laittaa tuota ja rypistelee, tulevat kiharat esille aivan hämmästyttävästi, mihin mikään muu tuote ei kyllä ole pystynyt. Seuraavana päivänä tästä upeasta ilmiöstä ei sitten olekaan mitään jäljellä, mutta uskoisin että epämääräisen kiharaankin toimisi lyhyenä vielä paremmin.

Maria kirjoitti...

Mjoo, ehkä tuo on enemmän sellainen "väliaikainen" kiharabuusti, kyllä se mullakin viimestään parin päivän sisällä alkaa päästää kutreja otteestaan :P Mutta toistaseksi se pieni suihkauslisäys on auttanut :)

Sussu kirjoitti...

Yks tuote jota voin vinkata luonnonkihariin ja pörrööntyviin hiuksiin on vanha kunnon Natusanin baby oil :P Kuulostaa hurjalta, mutta sitä kun ihan pari tippaa hieroo käsiin ja käsistä hiuksiin, saavat hiukset kivasti kosteutusta ja pörrö asettuu kummasti. Tosin oma tukkani on vähemmän kihara kuin sulla on, mutta ainakaan kokeilu ei paljoa maksa :)

bubble kirjoitti...

Melkoiset lupaukset annat aineelle - tätä on siis ehdottomasti testattava! ;)

Sussun baby oil -kommentista tuli mieleen, että ootko koskaan testannut muotoiluöljyä? Mulla on ollut Kaduksen styling oilia, jota suositeltiin pitämään pörröiset kiharat ojennuksessa. Mutta täytyy sanoa, että sen teho kestää vain sen kaks minuuttia, ja sitten hiukset näyttävät lähinnä pörröisiltä JA likaisilta :P Eli aivan liian tuhtia tämmöselleki kuivalle pehkolle. Sen sijaan oon opetellu käyttämään Shine blasteria tai mikäsenytonkaan, ja kyllähän tässä pikkuhiljaa oppii :)

Laura kirjoitti...

Tuota on kyllä varmaan pakko kokeilla :) Mun tukka on jokseenkin kumallinen, hoitoaineesta ja shampoosta (sekä kuivaustavasta) riippuen siitä tulee joko sileät, kivat surffilaineet tai sitten osittain korkkiruuveille vetävä lammaskampaus. Pahimassa tapauksessa puolet päästä edustaa toista ja puolet toista tyyliä...

Mitenköhän tuo toimii pitkässä tukassa? Tukka alkaa hipoa vyötäröä, mutta olen kyllä aikeissa lyhentää tätä kasvustoa hieman.

En tiedä tuon kokeilemasi aineen koostumusta, että mitensen kanssa toimisi, mutta kannattaa koittaa suihkuttaa ainetta käsiin ja haroa siitä sitten tukkaan. Yleensä hieron pienen määrän muotoilutuotetta tasaisesti kämmeniin ja rutistelen hiuksia, niin ainetta ei pääse menemään liikaa :)

Maria kirjoitti...

Öljyä ei ole tullut kokeiltua tukkaan, Baby Oilia ehkä voisi.. :D Mutta Shine Blaster kyllä on ehdottomasti mun lemppari noin toiminnallisesti.. Kunpa se tuoksuisi samalta kun tää :D

Laura, hehe, tukka se on kuriton asia.. :P Valitettavasti en osaa sanoa pitkien hiusten kanssa miten tuo toimii, mutta lyhyen kanssa nyt ainakin pelittää :)

Anonyymi kirjoitti...

Hei tästä aineesta vielä sen verran, että voi siis käyttää luonnostaan suoraan tukkaankin, jos siihen kyhäilee apuvälineillä kiharoita? Vai onko tarkoitettu vain oikeasti kiharalle tukalle? Haen lähinnä sitä, että onko tästä aineesta hyötyä luonnostaan suoralle tukalle, kannattaako minun hommata? Aika usein niitä kiharoita kuitenkin tulee väänneltyä, ja olisi kiva jos ne kestäisivät mahdollisimman pitkään :)

Maria kirjoitti...

Olen käsittänyt, että hiuksessa pitäisi jo ennestään vähän olla kiharaa, jota tää tökötti sitten aktivoisi. Kyllä tästäkin pitoa löytyy, mutta ehkä varsinaiseen kuumamuotoiluun kannattaa etsiä suoratukkaisen järeämpiä keinoja :>

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...