5.7.2009

Billie Jean

Katselin tuossa eräs yö Michael Jacksonin musiikkivideoita ja vanhoja esiintymisiä. On siinä miehellä kyllä ollut energiaa. Hetkeksikää liike ei pysähdy, koko ajan joku osa vispaa, on kuin kaverin staattinen tila olisi jonkinlainen tanssi siinä, missä meillä muilla se on paikallaan pönöttäminen.

Billie Jean oli niitä ensimmäisiä kappaleita, joihin Jacksonilta ihastuin, tosin vasta varhaisteininä 2000-luvun puolella ja vieläpä jonain hurjana dance-remiksauksena. Vaan se kannati, vaikutus oli lähtemätön.

Tässä Jackson esiintymässä vuonna 1983.Jos ette ole vielä lukeneet, kannattaa tututua myös Salon.comin erinomaiseen, syväluotaavaan ja artistin taustoja ja elämää valottavaan artikkeliin Don't stop 'til you get enough.

Viikonloppu on kulunut lähinnä Pasilassa hengaillessa, grillaillessa, saunoessa ja tissutellessa. Anoppikokelaalla alkoi juuri viiden viikon loma, joten lunkisti ottaa koko huusholli. Myös Saara. Olen käyttänyt aikaani mm. lukemalla artikkeleja muurahaisista ja pähkäämällä pitäisikö pelata Diablo II uudestaan läpi. Suunnitelmissa on vierailla lähitulevaisuudessa Suomenlinnassa, kunhan tulisi aurinkoinen ja lämmin päivä.

Garden

8 kommenttia :

tiiti kirjoitti...

ihan pakko varmuuden vuoksi todeta, että "motown" ei kyllä ole mikään paikka ja tuo videon "motown 25" lienee levy-yhtiön juhlavuosispesiaalitilaisuuden nimi.

manu kirjoitti...

oi toi on niin upea toi viimeinen kuva :---)

slux kirjoitti...

Motown kyllä itseasiassa ON myös paikka. Se on nimitys Detroitille ja tulee Motor Townista.

mya kirjoitti...

<3 Hih, hauskasti sanottu Michaelin vispauksesta.=) Eihän Maria sanonukaan missään kohtaa että Motown olis paikka?... Mutta kiitos slux tiedosta, enpä tuotakaan tienny.:)
Ootko kuullu tribuuttibiisejä? Tai nähny viimesistä harjotuksista videon? Sitä ku kattoo niin arvaa vaan kuinka paljon ärsyttää... Olin menos Lontooseen..:(

mya kirjoitti...

Ja kiitos tosta artikkelista, luen just.

Maria kirjoitti...

...Korjasin sen paikkajutun pois tuosta, laiska kun ei jaksa googlettaa ;P

Maria kirjoitti...

Ja niin, oon nähny vikoista harjotuksista sen videon, ihan energiseltä MJ vaikutti! Tribuuttibiisejä en oo kuunnellu, vielä ;) Mä voin uskoa et äryttää, varmasti kaikkia, jotka oli menossa... :(

Mika Latvala kirjoitti...

Kaunis tuo alempi kuva! Osaat napsia hienoja kuvia! :)

Jackson oli kyllä energinen tyyppi, vaikken kummemmin fanittanut.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...