17.6.2009

Vetoketjulaukku ja mustaa nahkaa

hm zipper bag 2

Sain eilen jotakin, mitä olen kaukaa rakastanut jo hetken. Jokin aika sitten kuolasin H&M:n nahkaista (kyllä, se on aitoa nahkaa) vetoketjulaukkua kieli pitkällä, ja aika nopeasti sitten laitoinkin tilauksen menemään varustettuna uuden asiakkaan alennuksella (muistin, etten ole koskaan tilannut puljusta omalla nimelläni, joten oli ihan iloinen asia rekisteröityä). Toimitustiedot lupasivat laukkua vasta ensi viikoksi, mutta iloinen tekstiviesti lauloi kännykässä jo eilen. Alkuperäinen hinta pyöreä kuusikymppiä, fiksun tytön alennuksella hinnasta pois viisitoista euroa. On muuten ensimmäinen koskaan uutena ostamani nahkalaukku: kirppikset on pop.

Ja voi sitä kuolan määrää, jonka särmikkäät, laukun ympäri kiertävät vetoketjurivit mustassa nahassa aiheuttivat! Täydellisyyttä. Tämä tulee varmasti olemaan ahkerassa käytössä pitkin kesää, syksyä, talvea, ensi kevättä... Magneettilukolla ja säädettävällä olkahihnalla varustettu laukku taipunee myös suureksi kirjekuorilaukuksi, kun hihnan tunkee laukun sisäpuolelle. Kätevää, tähän yksilöön kun peräti mahtuu se erilaisista korteista ja kotiavaimista paksu lompakkokin sisälle.

hm zipper bag 5

hm zipper bag

hm zipper bag 4

hm zipper bag 6
Laukku - H&M

Kuka muu lämpenee? o/

18 kommenttia :

Anonyymi kirjoitti...

Öh... En oikein lämpene.

Emi-lyn kirjoitti...

Mä sain omani jo viikko sitten! Tykkään kyllä kovasti, muttei laukku missään nimessä vedä vertoja Filippa K:n medium-kokoiselle mustalle vetoketjulaukulle jonka myös omistan. Nahan laadussakin on jo sormituntumalla suuri ero. Enköhän tälle H&M:n laukullekin jotain käyttöä keksi - on ainakin aavistuksen suurempi kuin tuo Filippa K:n versio.

Katariina kirjoitti...

Minä! olen monta kertaa ollu jo tilaamassa, mut sit oon ottanu jären käteen (60e...) Pitäskö rekkaroida poikkis jotta sais sen -15% alen...hehee.

Mut ihana laukku! Kaunis!

kilvia kirjoitti...

oh oh. mä tilasin saman kanssa tuossa tovi sitten, ja ensi viikolla pitäis beibin olla mun. käytin myös erinäisiä alennuskoodeja ja sain sen 15e pois. nyt en malta kyllä enää odottaa!

Sanni kirjoitti...

Mina! toi on kiva.
ma just tanaan mietin, etta mulla ei oo melkein mitaan laukkuja... noh, oon kylla niin laiska etten jaksa siirrella roinia laukusta laukkuun kuitenkaan, joten ehka ma parjaan :D

Maria kirjoitti...

Anonyymi, ai, harmi :P

Eml-yn, aww, on sitten ollut ajoissa jossain :) Heh, taitaa nuo Filkan laukut olla vähän pois mun budjetista :) Upeita ne kyllä o! ^^

Katariina, rekkaroi toki! ;) Se ale on muuten -25% :) Kiitos!

Kilvia, hehee, onnea odotukseen! :)

Sanni, mulla on muuten vähän sama ongelma, kun käytän laukkua, käytän yleensä vain sitä yhtä ja muut aa jäädä, juuri sen takia, kun ei jaksa siirrellä :P Nyt tosin mun täytyy ehkä tsempata, nimittäin se AA:n laukku on ollu ahkerassa käytössä nimenomaan kokonsa takia... :P Sille varmaan on kuitenkin yhä käyttöä :)

Sara kirjoitti...

Lämpenen laukulle mutten sen hinnalle :P

Maria kirjoitti...

Sara, ai, mikäs siinä hihnassa? :) Eiks se oo aika perus? :)

veerra kirjoitti...

Ääää toi on ihana! Lämpenen laukulle, mutten hinnalle - vaikka olisikin aitoa nahkaa ;) ehkä joskus, jos iskee joku hyvä tarjous kohdalle, niinkuin sulla, niin sitten voisi harkita tilaamista :)

Anonyymi kirjoitti...

Sara sanoi ettei lämpene HINNALLE, ei hihnalle ;)

Maria kirjoitti...

Haha omg :DD Note to self: hanki lukutaito. x)

Veerra, hehe, mahdollista :) Mä kelasin, että neljä-kuuskymppiä on melkeinpä edullinen (vain melkein), kun jossain saa maksaa nahkalaukuista tyyliin satasen.. :F

Anonyymi kirjoitti...

Ihana laukku. Tässä blogissa on muuten ajoittain paljon samaa kuin Paras aika vuodesta -blogissa. Myös kirjoitustyylissä.

Hurjasti panostat kuviin! Hienoja. Keep up the good work:)

-Peggy

Maria kirjoitti...

Peggy, kiitos! :) Yhtäläisyyksiä ja eroavaisuuksia löytyy varmasti aika moneen suuntaan, mutta toisaalta hyvät tekstit ovat niitä, jollaisia itse mielelläni luen ja lukisin :)

Emi-lyn kirjoitti...

Maria: Oli se tämänkin tytön opiskelijabudjetista aika kova summa kerralla. Toisaalta kun miettii, niin kulutan vähintään saman verran kuukausittain vaatteisiin muutenkin. Kun sen saman summan ripottelee pitkin kuuta, se ei tunnu yhtään pahalta - mutta kertaostoksena yli 200€, jopa melkein 300€?

Laukun ovh on 270€ Filippa K:n liikkeessä Helsingissä, mutta koska se oli loppu sieltä, soittelin ympäri Suomea laukku mielessäni. Lopulta hain laukun Salon Gradosta, jossa laukun ovh oli vain 230€ ja sain vielä 15% alennusta. Salokin kun on locatiooni verrattuna suunnilleen saman matkan päässä kuin Helsinki, eivät matkakulutkaan lisääntyneet. Kerrankin oli onni matkassa!

Duussi kirjoitti...

Yes, lämpenen! Odottelen H&M:n postipojan tuovan omani tässä lähipäivinä, oi tule jo.. :)

Anonyymi kirjoitti...

Itse olen ehkä jo hiukan kyllästynyt kaikkiin vetoketjujuttuihin.

Maria kirjoitti...

Emi-lyn, nojoo, kieltämättä :) Kun malttaisi jättää ne pienemmät ostokset tekemättä, niin voisi tosiaan saada jonkinlaisessa, ihan siedettävässä ajassa kasaan tuollaisen summan :P Mutta onnea sulla tosiaan oli! :)

Duussi, sitä odotellesa... :)

Anonyymi, heh, mä olen vasta lämpeämässä ;)

Anonyymi kirjoitti...

hehee :) ostin juuri kyseisien laukun H&M nettikaupan alesta, hintaa tuli 29,90 :) täytyy sanoa että aivan ihana laukku! täydellinen huutomerkki :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...