3.6.2009

Tuunatut farkkushortsit ja viskoosimekko hieman eri tavalla puettuna

Harmaa viskoosimekko taipuu sitten hyvin kätevästi näemmä myös paidaksi, kun tiukan alareunan kääräisee parille kerrokselle lantiolle. Näppärää. Ohut viskoosi laskeutuu ja rypistyy aivan uskomattoman kauniisti...

Jalkaan päätyivät viime kesänä hankitut farkkushortsit, joiden lahkeiden ompeleet avasin. Myös lahkeet pääsivät raastimen retuutukseen, ja lopputulos onkin ihan hauska. Suunnitelmissani on vielä yrittää vaalentaa farkkua, sillein tasaisesti ilman kloriittiläikkiä. Kas siinä haaste ihmiselle, joka ei omista ämpäriä tai muitakaan muovisia, riittävän suuria astioita.

Kauppareissua varten kyllä korkokengät vaihtuivat tennareihin.

denim shorts 1

denim shorts 2

denim shorts 3

denim shorts 4
Jakku - second hand, mekko paitana ja nahkaranneke - H&M, farkkushortsit - Only + tuunaus, kello - Axcent, kengät - Ril's, kaulakoru - Pohjolan sydän (poikkiksen antama)

Palaillaan!

14 kommenttia :

ms.fist kirjoitti...

Ah, ihana. Mulla oli täällä himassa jo eri vaatteet päällä mutta sun asu näytti niin hurjan hyvältä, että oli pakko vaihtaa vaatteet. Eli kiitos päivän inspiraatioasusta taas : )

Maria kirjoitti...

Vau, mahtavaa kuulla, että tästä oli noin paljon hyötyä ja iloa! :) Ihan parasta :)

Lenka kirjoitti...

kuinka paljon aikaa kulutat tukkaas aamuisin? se näyttää aina ihanan huolettomalta ja silti huolella laitetulta, miten oikein teet sen :D
ja aivan ihanan inspiroiva asu tänään(kin) kieltämättä!

Maria kirjoitti...

Lenka, et ehkä usko tätä, mutta en tee sille oikeastaan mitään :O Tällänen tää mun luonnonkihara pöheikkö on laittamatta. Pesujen jälkeen suoristan aina otsiksen ja tukkaan suihkuttelen hiuksiin jätettävää, kosteuttavaa hoitoainetta ja latvoihin sipaisen latvasuojaa, mutta noin muuten en tee sille oikein mitään, vähän pöyhin sormilla yläosastaan ilmavammaksi. Muodokkaampia kiharoita välillä teen Tigin Scrunching Gel -tökötillä.

Hassua muuten, juuri tuossa eräs päivä haaveilin piikkisuorista, astetta ohuemmista hiuksista... :P Vaan ei ne ehkä sopis mulle :P

Kiitos vielä kehuista :)

Anonyymi kirjoitti...

Mulla on niinkin tylsä kysymys, kuin että mistä nuo sukkahousut ovat? Ne on kauniin sävyiset. Mulla on aika vaalea iho kesäisinkin ja on vaikea löytää ohuita tummia sukkahousuja ilman että jalat näyttäisi kuin zombiella :D

Maria kirjoitti...

Anonyymi, hehe, aika hauska kysymys minusta :) Noi sukkikset on Pirkalta, muuten tosiaan jees, mutta vähän on noita vaakasuoria viiruja niissä. Sukkiksissa kannattaa meidän kalkkilaivan kapteenien valkata mahdollisimman ohuet sukkikset, niin ei ihan mustina ole sääret :) Pieni denier-lukuhan sen paljastaa, oon nähnyt aika ohuitakin joissain kaupoissa :)

Kaoka kirjoitti...

Kaikkein tasaisin valkoinen (tai vaalea) tulee farkkuihin kloriitilla läträämisen sijaan minusta kun ostaa ihan rehellistä valkaisuainetta joka tuikataan pesukoneeseen vaatteiden mukana (:

Maria kirjoitti...

Kaoka, mutta eikö koneella pyykkäämisessä ole aika vaikea sitten vahtia sitä, ettei tule liian vaalea? :) Ei tahdo ollenkaan valkoista, vaan sellaisen hailakan sinisen :D

Sniff, koitin joskus uittaa jotain farkkuliiviä ammeeseen tehdyssä valkaisuainekeitoksessa, ja se ei kyllä vaalentanut yhtään :P

Pipsa kirjoitti...

Minä olen onnistuneensti valkaissut farkkuni Nitor textil Remover -värinpoistaja ja valkaisijalla, jota saa ihan Prismasta. :)
Valkaisee vähitellen, joten muutama käsittelykerta on ehkä tarpeen. Eipä ainakaan mene överiksi! Ja valkaisuaikaa voi tietysti pidentää, itse en uskaltanut, juuri sen takia, että voi välillä tarkistaa millaista jälkeä tulee!

Tiskialtaaseen vaan kuumaa vettä ja farkut sinne! Hyvä tulee, ja sininen lähtee altaan reunoistakin varsin hyvin jos ei anna sen kuivua... ;)

Maria kirjoitti...

Pipsa, kiitos vinkistä! :) Haha, miksi ihmeessä en tullut ajatelleeksi tiskiallasta :D Liian pinttynyt ajatuksenjuoksu :D Vaan tuotapa ainetta pitääkin kokeilla :)

Tiina kirjoitti...

Hahaa, itse tässä paraikaa lilluttelen farkuista leikkelemiäni shortseja kylpyammeessa klorittivedessä, aina välillä käyn vilkuilemassa ja sekoittelemassa :D Saa nähdä mitä tule....

Anonyymi kirjoitti...

ihana blogi! en oo varmaan ensimmäinen enkä viimeinen joka tätä kysyy... mikä kamera sulla on käytössä?

Maria kirjoitti...

Tiina, oikein! :D Saa nähä saa nähä... :P

Anonyymi, runkona on Canon EOS 350D, putkena saman merkin 50mm f/1.4 :) Harrastelijajärkkärillä ja hyvin valovoimaisella, kiinteän polttovälin objektiivilla siis mennään :) Apuna myös jalusta ja langaton kaukolaukaisin :)

Maria kirjoitti...

...Ja hei kiitti! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...