24.6.2009

Time Traveller's Wife -elokuva: tuleva floppi?

Time Traveller's Wifesta eli Aikamatkustajan vaimosta on tehty elokuva. Niin paljon kuin pidänkin Eric Banasta, arvaan tämän leffakokemuksen olevan aivan järkyttävän hirveä. Kirja on ehdottomasti lemppareitani, ja Henryn ja Claren elämäntarina on siinä kerrottu toimivalla ja koskettavalla tavalla - minulla on epäilykseni siitä, miten parituntinen leffa, joka trailerin perusteella sisältää kaikki mahdolliset kliseet, naispääosaa näyttelee jenkkipromnaikkonen ja fiilis on sen mukainen, täyttää kirjan fanien odotukset. Eric Bana tosin lienee aivan erinomainen valinta Henryn rooliin, taisin lukiesani kuvitellakin hahmon paikalle hyvin banamaisen miehen...

Ja tätähän leffaa en salli poikkiksen katsoa ennenkuin kirja on luettu, tämä olkoot poikkeus miehen itsemääräämisoikeuteen puuttumattomuudessani.Hii, mulla onnkin huomenna teille näytettäväks hauskaa kuvasettiä...!

glasses

Mm, kasvispitsaa ja olutta. Tästä ei kesäpäivä parane.

5 kommenttia :

Anonyymi kirjoitti...

toi laukku on nyt H&M:n nettikaupassa 39.90€... :D

Maria kirjoitti...

Onneks ei viis euroa paljoa rahapussia tutisuta :P

Dreamer Kaye kirjoitti...

Hmm, mitäköhän uutta tosta leffasta voi enää nähdä valkokankaalla, kun se koko tarina tuntu jo olevan tossa trailerissa? :D Mut Rachel McAdams on kyllä musta ihan hyvä näyttelijä. Pitää ehkä lukasta se kirja kans ensin. :)

Maria kirjoitti...

Joo vähän samanlaiset fiilikset kyl tuli :D Varmaan on juu ihan jees näyttelijä, muttei vastaa kyllä ainakaan trailerin perusteella yhtään mun mielikuvaa tuossta kirjan hahmosta... ;P Vaan harvemmimpahan ne niin tekeekään. Bana on poikkeus.

norppa kirjoitti...

Voi hitto. Toi kirja on aivan ihana!! Varmaan vihaan tota leffaa, mutta kun toisaalta tekee hulluna mieli kattoo se... :D Varmaan pitää miehen kaa kattoo ku oon sille tota tarinaa hehkuttanu ja ei se jaksa kirjoja lukea.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...