6.6.2009

Tigi Rockaholic Rock Out Shine Blaster: pitkä nimi, monipuoliset ominaisuudet

Eiliseltä Fashion Stock -kierrokselta ei löytynyt mitään, mutta viereisestä kampaamoliikkeestä mukaan tarttui jotain kivaa. Tunnustan, olin tässä täysin mainonnan uhri - Pintaa-blogin Mikko onnistui vakuuttamaan postauksessaan minut siitä, että tämä tuote on kuin tehty hiuksilleni. Kun siis näin aineen ohimennen kampaamotuotteita myyvän Foundin ovensuussa, piti tehdä u-käännös. Toivottavasti maahantuoja nyt antaa pojalle tunnustusta :).

IMG_8559

Tigin uuden Rockaholic -hiustuotesarjan Rock Out Shine Blaster on kiiltoa antava kevyt seerumi, joka paitsi silottelee pörröistä tukkaa ja lisää siihen kiiltävyyttä, se myös hoitaa hiuksia. Lisäksi märkiin hiuksiin levitettynä se nopeuttaa hiusten kuivumista sulkemalla hiuksen pintaa, JA lisäksi siinä on myös kosteussuoja. Seerumia voi myös sotkea muiden muotoilutuotteiden sekaan. Supermonikäyttöinen, kiharalle hiukselle ihanteellinen muotoiluhoitotuote kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta, joten olinkin hyvin hämmästynyt todettuani, että hittolainen, tököttihän toimii.

Märkiin hiuksiin levitettynä aine todellakin nopeuttaa hiusten kuivumista ja jättää hiukset uskomattoman pehmeiksi, kiiltäviksi ja huomattavati normaalia pörröttömämmiksi. Hiukset eivät myöskään tunnu yhtään rasvaisilta tai likaisilta. Kosteussuojaa en tosin ole vielä testannut, joten siitä en osaa sanoa mitään.

Usein käy niin, että suuret lupaukset ovat joko totaalinen floppi, tai sitten tuote ei ole sen ihmeellisempi kuin muut suunnilleen samaa tekevät aineet. Aniharva tuote on vakuuttanut minut niin hyvin, että päädyn ostamaan sitä lisää. Näin uuden rakkauden alkuhuumassa voin uhota, että tulen tarvitsemaan tätä ainetta koko loppuikäni. (Samaa vannon myös Bonacuren Moisture Kick -hoitosuihkeesta ja saman merkin latvasuoja-aineesta.)

Rockaholic-sarjan pitäisi ilmeiseti saapua viralliset liput liehuen Suomeen vasta syksyllä, mutta jostain syystä ainakin joitakin tuotteita on satunnaisesti saatavilla ja myynnissä jossain. Jos metsästys ei inspaa, Tigiä voi tilata ulkomaisista nettikaupoista huomattavasti suomalaisia hintoja edullisemmin. Uudessa hankinnassani harmittaakin enää vain hinta - Feel Uniquesta sama puteli olisi lähtenyt kympillä, suunnilleen puolet halvemmalla, kuin suomalaisesta putiikista.

8 kommenttia :

Mordred kirjoitti...

Mille mönjä haisee/tuoksuu?

Maria kirjoitti...

Hmm, vaikea sanoa, hyvin miedosti joltakin karkilta.. :P

Dreamer Kaye kirjoitti...

Mä tilasin ton saman just eilen Ebaysta hairexclusivesilta. Ihan ekstemporee-ostos, mutta toi hiusten kuivumista nopeuttava juttu vaikuttaa kyllä todella hyvältä!

Maria kirjoitti...

Kaikkihan ei aina kaikille jostain syystä toimi tai käy, mutta mä olen kyllä tosiaan positiivisesti yllättynyt :)

bubble kirjoitti...

Ootko testannut Tigin Ego Boost -latvahoitoainetta/suoja-ainetta? Ei nimittäin mielestäni ole toi Bonacuren latvahoito mitään verrattuna Tigiin :) Moisture Kickistä sen sijaan tykkäilen. Samoin voisin suositella Tigin Bed Head -sarjan Control Freak Serumia, se silottaa nätisti omaa pörröistä kuontaloani :)

Maria kirjoitti...

Enpä ole päässyt kokeilemaan, luettuani sekalaisia arvosteluja molemmista päädyin joskus olemaan tilaamatta kokeeksi :P Ehkä pitää harkita uusiksi, jos vakaasti uskot siihen ;) Hmm, tuo seerumi kieltämättä kuulostaa sekin hyvältä, mutta onkohan siinä nyt sitten kovasti eroa tuohon, samanlaisia ominaisuuksia ainakin näytti kuvauksissa olevan :)

Taikanuttu kirjoitti...

Käykääs täällä Darkside Rock kuteita mitäs mieltä. www.taikanuttu.fi

Anonyymi kirjoitti...

Pretty nice post. I just stumbled upon your blog and wanted to say that I have really enjoyed browsing your blog posts. In any case I’ll be subscribing to your feed and I hope you write again soon!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...