5.6.2009

Tampere Fashion Stock Sales tänään Finlaysonin Siperiassa

Flunssa se otti hetkellistä takapakkia, mistä syystä toissapäiväinen ja eilinen tarkoittivat paluuta vällyjen väliin ja eristäytymistä neljän seinän sisälle nuudelien ja Tropicana-mehun kanssa. Pirates of the Caribbean -maratonikin tuli siinä pidettyä poikaystävän ollessa kokoustelemassa koko päivän, illalla elokuvarupeamaa jatkettiin yhteisesti Peter Jacksonin King Kongilla. Siinä muuten on typerin, vähäjärkisin ja tylsin elokuva, jolle olen hetkeen aikaani uhrannut.

Tänään aion uhmata kohtaloani ja kokeilla, josko onnistuisin saamaan keuhkoputkentulehduken ravaamalla viimassa ja sateessa tavoitteena päästä näkemään tämä:


Tampere Fashion Stock Sales ensimmäistä kertaa Mansessa - pakkohan tämä on kokea! Mallikappaleita ja viimeisiä eriä toivon mukaan aivan naurettavaan hintaan - ja minä aion etsiytyä paikalle Siperiaan heti ovien avauduttua yhdeltätoista. Erityisen kiinnostunut olen näkemään, mitä Lumilla olisi tarjottavanaan, mutta myös Super Mukava, Spiritstore, Dead Birds and Lionheart, My o My ja Studio 25 kiinnostavat.

Tampere Fashion Stock Sales tänään 5. 6. klo 11-19 ja huomenna 6. 6. klo 10-18 Finlaysonin Siperiassa.

1 kommenttia :

outi kirjoitti...

voih, täälläkin flunssa vaan jatkuu.. nyt jo tosin vähän parempi kun ei yöllä joutunut heräämään kertaakaan siihen, että happi loppuu. saa nähdä mitä seitsemän tunnin torilla seisoskelu tekee.
ja hemmetti. miksei turussa koskaan ole mitään hienoja ja halpoja stock saleja??? vääryys ja kurjuus. niisk.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...