18.6.2009

Suosikkiasu yksinkertaisista materiaaleista

Kuten luvattua, tässä asupostausta. Hurahdin tähän kokonaisuuteen aivan täysin, mikä on aika ratkiriemukasta, sikäli kuin olen ennenkin pukeutunut hyvin samankaltaisiin yhdistelmiin... Ehkä se ratkaiseva ero on tunikassa ja laukussa.

Pähkättyäni uskottavan katueleganssiuden salaisuutta, ratkaisu alkoi hahmottua, tai ainakin yksi niistä (tämä asia lienee sellainen hauska moninvalintatehtävä, johon useampi vastaus on oikein). Kaiveltuani hetken kaappiani tulokseksi hahmottui tämä: Yksinkertaisuutta huimilla koroilla ja vähintään yhdellä kiinnostavalla yksityiskohdalla (tässä tapauksessa vetoketjulaukku) sekä mutkattomia värejä. Jakku toimii aina nostattajana ja sopii suunnilleen kaikkeen. Hieman hulppeampaa katueleganssia voi tuijotella Jak & Jill -blogista, joka tällä hetkellä rankkaa yhdeksi suosikkiblogeistani.

Kerrankin muuten hartioistaan hieman ylisuuren jakun olkatoppaukset näyttävät räyhäkkäiltä: saisikohan niistä muotoiltua järeät, Balmain-henkiset taistelupanssarit?

heels and zippers 1

heels and zippers 2

heels and zippers 3

heels and zippers 4

heels and zippers 7
Jakku - second hand, tunika - American Apparel, farkkuleggingsit - Gina Tricot, laukku ja nahkaranneke - H&M, kengät - Tiger of Sweden

Olen aika ylpeä itsestäni, viihdyin nimittäin reippaat viisi tuntia putkeen noiden kymmenen sentin päällä aikaisempien pikapyrähdysten ja illanistujaisten sijaan. No okei, istuin välissä pari tuntia (sitä tuskin lasketaan sitä edeltäneen ja seuranneen askeltamisen takia), mutta joka tapauksessa riisuttuani ne vihdoin pitkän talsimisen jälkeen olin varma, että osa jaloistani oli murskaantunut olemattomiin. Melkein, kuin olisi ottanut luistimet pois. Oli se silti sen arvoista. Ihan tässä huimaa.

Juhannussuunnitelmat ovat vieläkin täysin auki. Paljon on paikkoja, joihin voisi mennä, mutta koita nyt noista valita. Grillaaminen olis kyllä aika kivaa. Saa nähdä, mitä tapahtuu.

Mitä sinä teet juhannuksena?

12 kommenttia :

gaalimadu kirjoitti...

Tiedätkös sä näytät ihanalta<3

Maria kirjoitti...

Aww kiitti <3

nadjastrange kirjoitti...

oho! mä en oo lämmenny tolle laukulle h&m:n nettikaupan kuvien perusteella, mut nää sun kuvat vakuutti mut siitä että toi laukku on PAKKO saada! kiitti vaan :D

Maria kirjoitti...

Nadja, muahhah :D Eiku...sori? x)

Lumikki kirjoitti...

Toi asu näyttää niin sulta, upea. :)

Ja en oo ees tienny, että H&M;ltä voi löytyä noin asenteellisia laukkuja!

Maria kirjoitti...

Kiitti! :)

Joo, välillä nää halpaketjukin yllättää! :)

nei kirjoitti...

Selailin taas blogiasi pitkän tovin ihan vain kuvien takia - ne on aivan käsittämättömän hyviä. Itse voin järkkärin vasta hiljattain hankkineena vain haaveilla tuollaisesta jäljestä... toki asut myös on kunnioitettavan viilattuja, annapa palanen tuosta tyylitajustasi! :)

Maria kirjoitti...

Nei, kiitos kovasti :) Kuvaamaan oppii kuvaamalla, eli ahkerasti vain kamera käyttöön! :) Mullakin on vielä hiiirmusen paljon opittavaa, mutta on ollut kiva jo blogiaan selaamalla huomata, että kehitystäkin on tapahtunut :) Blogaaminen onkin siinä mielessä oiva harrastus, että halutessaan se kannustaa ja "pakottaa" kehittymään, kun tietää, että ruudun takana on ihmisiä, jotka jälkeen kiinnittävät huomiotakin :P

Jos tarvitset jotkus apua tai vinkkejä, kysyä saa ja mailikin mut tavoittaa! :)

linda sofia kirjoitti...

oooi toi laukku !

wikke kirjoitti...

Upea asu! Melkein tilasin tuon laukun heti nämä kuvat nähtyäni, näyttää paljon paremmalta kuin h&m:n sivuilla.

Maria kirjoitti...

Linda Sofia, se on kyllä aika lövlöv <3

Wikke, kieltämättä näin on :D Ehkä kun pari päivää sua kyllästän vetskarilaukkukuvilla, houkutus kasvaa jjjännällä tavalla hyvin suureksi... :P

Lotta kirjoitti...

Upeita kuvia!! Tykkää asusta, yksinkertainen ja tyyyylikäs!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...