21.6.2009

Star Wars: The Old Republic

Mikä hivelee scifinörtin eskapismintarpeita? No mikäpä sen paremmin tekisi, kuin scifinettiroolipeli sieltä kovimmasta päästä: Star Wars - The Old Republic. On taas aika komeaa jälkeä, vaikkakin alkuspiikeistä täytyy kyllä sanoa se, että hyvin kiusallisella tavalla tulee World of Warcraftin laajennus Burning Crusade mieleen... "..For ten... THOUSAND years..."

Check TORin traileri:


Jos haluatte kihertää tuolle samankaltaisuudelle, check myös BC:n traileri parin vuoden takaa (hyvin hieno sekin, Blizzard on tehnyt erittäin tyylikästä jälkeä cinematic-introissaan):


Huudetaanko se yhtä aikaa yhdessä... Än... Yy... Tee... YOU are NOT PREPARED!!

Death knightini rune blade hohti hieman valosapelimaisella tavalla...

2 kommenttia :

Emmanuelle kirjoitti...

Olin vähän pettynyt, kun eivät tehneet KOTOR 3:sta vaan ton nettiroolipelin. Kerkisin jo innostua hirveesti että "jes kolmos osa tulee!!!", kun katsoin tuon videon, mutta sitten muistin ettei se olekaan. Siis näistä aineksista olisi saanut niin hyvän jatko-osan roolipelille ja jos sen taistelun olisi kehittänyt samanlaiseksi reaaliaikaiseksi kuin Mass Effectissä, niin se olisi ollut kaikkien aikojen peli... Mutta kun ei niin ei.

Ja pakko ruveta viilaamaan pilkkua... Jos tuo vihreäsapelinen mies oli The Exile, niin ovat tehneet pahan kanonisen virheen. The Exile oli nainen. Piste. Revan oli mies, mutta Exile nainen.

Ei en ole yhtään tarkka tässä asiassa. Ja faktahan löytyy Wookiepediasta.

Anonyymi kirjoitti...

Star Wars - The Old Republic on kyllä peli mitä odotan kieli poskella. Uskoakseni että sillä on hyvä aukko markkinoissa. Wowin krafiikka on vähän lapsellista ja peli itsessään mekaniikaltaan jo vanhahtava. Age Of Conan taasen kaatuu pieneen pelaajamäärään kun loppupään sisältö on olematon. Toivottavasti tämä peli räjäyttää pankin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...