7.6.2009

Pyöräilyhousut tulevat!

Iiks, kattokaa mitä mulla on! Hirveän kamalat pyöräilyhousut! Ei vaan, olen juuri lämmennyt näille kovasti, ja into piukeena haluan päästä käyttämään näitä mahdollisimman paljon. Näihin pätee sama kuin leggingseihin: kunhan peba on edes peittyvinään, kaikki käy.

Ideaparkin pyrähdykselle pyöräilyhousut pääsivät osana Alexander Wangin tämän vuoden kevätkokoelman innoittamaa asua, johon kuului paitsi pätkityt päntsit, myös saksille lyhennetty farkkuliivi, tunika ja niittivyö. Asun kruunaavat korolliset maiharit - sopivan ronskia ja rentoa. Itse tykkään tästä asusta mielettömästi.

wangish vest 1

pyöräilyhousut 2

pyöräilyhousut 1
Tunika - American Apparel, farkkuliivi - tuunattu kirppariliivistä, pyöräilyhousut - Asos, villatakki - Filiippa K, vyö - Gina Tricot, maiharit - Vagabond, koru - Pohjolan helmi

Mukavaa sunnuntaita kaikille!
Muistakaa käydä tänään äänestämässä EU-vaaleissa!

14 kommenttia :

Micci kirjoitti...

Mä just Tukholmassa kauhistelin, kun pyöräilyhousuja oli vähän joka puolella - kaupoissa. Oli vaikka mitä värejä, paljettia, wetlookia... Kenenkään päällä en sellaisia nähnyt kyllä.
Tollaisina mustina ne ei kyllä näytä yhtään niin pahalta, eivätkä tuo pahoja muistikuvia mieleen. Hirmusti vaikuttaa kans tuo yhdistelmä. Jos siinä olis yläosana vain vaikka tunika, niin "jee".. :D

outi kirjoitti...

hyvä mariaaaa!! mä en ole vielä ehtinyt pätkäistä yksiäkään pantseja, mutta testasin kukkamekon kanssa käärityt lahkeet ja näytti kivalta :)

mari kirjoitti...

Lämpenin lopulta leggareille, mutta tähän en suostu. En varmasti ikinäkoskaan laita päälleni pyöräilyhousuja!! :D

Anonyymi kirjoitti...

oho nuohan näyttää tosi hyvältä!

Maria kirjoitti...

Micci, ai niinkun noissa kahdessa alimmassa? ;)

Outi, vau, kuulostaa hyvältä! ^^

Mari, hehe, no ei tarvikaan :)

Anonyymi, kiitti ^^

tiiti kirjoitti...

munkin mielestä näyttää hämmentävän hyvältä. jäljitän syyn siihen, että ovat (tai ainakin näyttävät) mattapintaisilta eikä siltä kiiltävältä urheiluvaatespandexilta, kuten ne hirviöt edellisellä vuosikymmenellä. kaiketi se on juurikin se tulin-just-tour-de-francelta-jumppavaatemaisuus, joka niissä tökkii.

Anonyymi kirjoitti...

Pyöräilysortseja en kyllä koskaan pue päälleni (rastia seinään!), mutta sinun päälläsi näyttää ihan vaatteelta :) (se oli siis kohteliaisuus)

Aamulehden liitteessä oli tänään kirjoituksesi miesten ulkonäköpaineista, vaikka luultavammin tiesitkin tämän jo:)

Maria kirjoitti...

Tiiti, hehe, joo se voi olla, että se kiiltävyys on ratkasevaa. Jos olis kiiltävää, niin sit pitäs ainakin ehkä olla joku voimakas printti (esim. selkeästi erottuvaa käärmekuoia Wangin tyyliin?), että menisi nuo Tour de France -mielikuvat pois :P

Anonyymi, kiitos! :) Tällä kertaa joo tiesin, kiva toimittajasetä viskasi maililla infoa pari päivää etukäteen :) Vaan kaikki ei aina tee niin...

Anonyymi kirjoitti...

Mulla kyllä vielä kestää lämmetä noille... luulen. Kohta mulla kuitenkin on varmaan kaappi täynnä inhokkejani: pyöräilyhousuja ja haaremihousuja :D Niin ne mielipiteet muuttuu. Pari vuotta sitten se oli ehdoton ei legginseille ja pillifarkuille ja nyt ne toimivat lähes univormuna.

alli kirjoitti...

No sinä nyt ainakin noissa hyvältä näytät, mutta itse voisi ehkä vielä kiertää kaukaa, mutta katsotaan nyt :D

margaret thatcher kirjoitti...

noi pyöräilyshortsit on ihan älyhyvät sun päällä, kuin myös toi liivi, onnistit yhistään ihan outoja rumia juttuja kauniisti ja tyylikkäästi yhteen.

Maria kirjoitti...

Hehe, kiitti kaikille :)

bubble kirjoitti...

Mulla oli pienenä pyöräilysortseja jos jonkinlaisia, mm. sinisävyiset kukalliset ja neonvihreät, joissa oli musta pitsi reunassa xD Lienee sanomattakin selvää siis, että traumoja on enkä moisia enää jalkaani kisko.. Uskomatonta mutta totta, noi näyttää tajuttoman hyvältä sun päällä!

Anonyymi kirjoitti...

Hee :) Ihan kuin olisin nähnyt sut Provinssissa vuonna 1991 tai 1992!

-vierailija

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...