1.6.2009

Punaiset kynnet

Elämä voittaa! Sen ja alkaneen kesäkuun kunniaksi saanko esitellä: räiskyvän punaisten kynsien paluu (ja pari fiilistelykuvaa):

fever poetry 3

fever poetry 1

fever poetry 2
Mekko - American Apparel, kynsissä Mavala: Paris

Tänään ohjelmassa mahdollisesti pikapyrähdys keskustaan etsimään C-vitamiinipitoisia naamarasvoja, poikaystävä on nyt niiden perään. Toimii hyvin antioksidanttina, pitää naaman kuosissa. Päälle vielä uv-suoja ihoa vanhentavia säteitä vastaan ja kourallinen perusterveellisiä elämäntapoja, niin paljon muuta ei tarvita ikuisen nuoruuden tavoittelussa.

Auringontäyteistä viikonalkua kaikille ja lopputsemppiä hirmuisesti kaikille valintakokeisiin valmistautuville! Muistakaa, tilastoja on turha tuijottaa, oman parhaan tekeminen on tärkeintä. Pitäkää hermot kasassa!

P.s. Abortteja tehnyt lääkäri, George Tiller on ammuttu kuoliaaksi Wichitassa, Kansasissa. The New York Times uutisoi.

10 kommenttia :

Leenu kirjoitti...

Lumenen c-energy on hyvää ja tehokasta. Valkoinen purkki, oranssi kansi (on tosin pahvipaketissa kaupassa). Hinta Prismassa n.16€, Anttilassa yli 20€. Saa myös suojakerroin 15 varustettuna, kuivalle tai normaalille iholle soveltuvana (eli siis 3 eri voidetta, oisko ne "virkistävä", "hoitava" jne.). Korppuihoisellekin riittävän rasvasta muttei raskasta! Nimimerkillä kauan etsinyt ja vuosia käyttänyt, eikä rypistynyt. :)

Lina kirjoitti...

"one of only a few doctors in the nation who performed abortions late in pregnancy"

Nyt yhtään murhamiehen tekoa oikeuttamatta kiinnostaisi tietää, että miten late tuo late sitten on. Sanavalinta pisti silmään.

Ihan sairasta joka tapauksessa. En tajua miten yhtälö
sikiön tappaminen=kamalaa,
aborttilääkärin tappaminen=helt okej,
voi jonkun päässä toimia.

Aina välillä pelottaa ajatella miten sairaita ihmisiä tämä pikku pallomme on pullollaan.

Maria kirjoitti...

Leenu, kiitos vinkistä! :)

Lina, muistaakseni puhetta oli yli 20-viikkoisten abortoinnista, mikä totta kai voi olla eettisesti arveluttavaa. Vaan minäkin tuota ihmettelen, että vastustetaan tappamista... tappamalla?

Anonyymi kirjoitti...

Otatko kuvat itselaukaisimella? Mulla on Canon eos 400D, mutta ongelmana on se, että kuvista ei tule alkuunkaan hyvälaatuisia jos ottaa itselaukaisimella :( Osaisitko auttaa?

Maria kirjoitti...

Anonyymi, mitä tarkoitat hyvälaatuisia? :P Arvaukseni on, että kuvista tulee epätarkkoja, koska on vaikea tarkentaa oikeaan kohtaan ennenkuin itse on kuvassa? Se ainakin on aika yleinen propleema.

Vinkkini tässä tapauksessa on joko järkätä niin, että sulla on joku kohde, mihin tarkentaa, kytkeä sitten itselaukaisin ja juosta itse täsmälleen samaan kohtaan, tai sitten säätää kameran aukkoluku niin suureksi (aukko tulee tällöin pieneksi), että syvyysterävyysongelmaa ei tule (koska kaikki on about yhtä terävää), tällöin täytyy muistaa sitten säätää muitakin asetuksia, jotta valoa tulee edelleen riittävästi, valotusaikaa siis pidemmäksi tai ISO-lukuja suuremmiksi, jne. Vaihtoehtoisesti voit hankkia kaukolaukaisimen, jolla tarkentaa ennen kuvan ottamista :) Mä siis käytän tuollaista langatonta kaukolaukaisinta.

Jos tämä ei vastannut vielä kysymykseesi, niin kerro vähän enemmän mikä on ongelma, niin yritän vastata paremmin :)

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos paljon, noista oli apua! :) Paljonko tollaiset kaukolaukaisimet maksaa?

Ja sitten vielä yksi kysymys. :P Yritin avata ihan normaalisti poladroid-ohjelman, mutta väittää tälläistä "Version expirated (version beta). Please go to poladroid.net getting a newer version."

Niin mikähän mun pitää nyt ladata niistä 5000 vaihtoehdosta? :'D

Maria kirjoitti...

Luultavasti omaan käyttöjärjestelmääsi sopiva, uusin julkaistu versio :) Kaukolaukaisimet maksaa jotain pari kymppiä :P

ladyam kirjoitti...

Jännää että sulla oli tänään punaisten kynsien päivä ja mulla oli sama juttu mutta huulien suhteen. Se on varmaan tää aurinko joka saa värillisen olon päälle.

Anonyymi kirjoitti...

mikä tuon c-vitamiinivoiteen idea oikein on? kun eihän c-vitamiini vesiliukoisena vitamiinina edes imeydy ihon läpi...

Maria kirjoitti...

Ladyam, mahdollisesti :P Ainakin aika energisen fiiliksen saa aikaseks aurinko ja pienet punaiset väripilkut :P

Anonyymi, pitäisikö sen sitten imeytyä ihon läpi, jotta sillä olisi mitään vaikutusta ihoon? :P Emt, eräs brittiläinen tohtori eräässä dokkarissa (voin kaivella nimiäkin, mikäli se katsotaan tarpeelliseksi), joka taannoin Yleltä tuli, oli sitä mieltä, että C-vitamiinipitoiset naamarasvat ovat tehokkaita vapaita radikaaleja vastaan -> iho tyksii :P Jos muistan väärin tai ristiin asioita, saa ja pitää toki korjata :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...