14.6.2009

Pulsuperjantai, blogieläinten luontokuvausta ja vieras Ranskasta

Perjantaipäivä alkoi hullunlaisella siivouksella: kämppää oli saatava semiedustavaan tilaan ja sohva tyhjäksi tavarasta Ranskasta visiitille saapuvaa Stazzya varten. Onnistuin mahduttamaan aamuuni (joka käytännössä tarkoitti alkuiltapäivää kello kahdestatoista eteenpäin) imuroinnin ja puolen tunnin neulomusten ohella suihkun ja hillittömän kamojen siirtelyn. Tyylikkäästi hivenen myöhässä säntäsin Maikki-mobiiliin hakemaan ranskatarta Pirkkalan lentokentältä. Tällä kertaa en saanut ensimmäisellä livetapaamisella kuulla olevani yllättävän söpö, symppis tai pieni, vaan että olen yllättävän kalpea ja kikattava. Mitä tuohon voi sanoa? :D

Pian Hervantaan kotiutumisen jälkeen suunta oli kohti Nooran mestoja lähikaupan kautta. Pian paikalle pelmahtivat myös Maikki ja Rieppa, ja kaikki olikin valmista pikaruokamässäilyä varten: kebab ranskalaisilla, kiitos! Syömisen jälkeen olikin hyvä siirtyä ulkosalle tissuttelemaan, kikattamaan ja rinkikuvaamaan. Ai mitkä muotiblogaajat?

IMG_9640
Vasemmalta oikealle: Rieppa, Stazzy, Noora ja Maikki

IMG_9672
Illan emäntä, Noora.

IMG_9730
Kunniavieras

IMG_9624
Maikki

IMG_9763
Rieppa

Päivän asun esittely onkin sitten tässä: uusi American Apparelin yksiolkaiminen mekko, jossa erityisen kaunista graafisen epäsymmetrisyyden ohella on kaula-aukon ja olan yli laskostuva kangas. Alle pyöräilyhousut ja kaulaan kasa ketjuja. Punaiset kynnet toimivat energisenä väripilkkuna ja gladiaattorisandaalit menevät sopivan rennoista nurmikkohengailujalkineista.

IMG_9602

IMG_9606

IMG_9607
Näistä kuvista kiitos Stazzylle! Tsek lisenssi!
Mekko ja laukku - American Apparel, pyöräilyhousut - Asos, sandaalit ja ketjut - H&M, kynsissä Mavala: Paris. Harteille päätyi vilun yllättäessä AA:n Circle scarf.

IMG_9612
Sitten sitä rinkikuvasta...

IMG_9613
Tai kuten jotkut sanovat, luontokuvausta!

Image and video hosting by TinyPic
Edellisen kuvan kuvaamistuotos tässä. Kiitos kuvasta Maikille (tsek. lisenssi)! :)

Image and video hosting by TinyPic
Stazzy ikuisti Riepan ikuistamassa jotain luontokohdetta... Lisenssi!

IMG_9750
Vaanittiin toisiamme.

IMG_9620
Kivat sukat oli Riepalla.

IMG_9614

IMG_9627
Korutkin oli kivoja. Sormus Seccosta, materiaalina rengaskumi.

IMG_9598
Stazzylla oli erityisen kiva niittivyö!

IMG_9648
Mansikkahilloviinaa. Stazzy selkeästi valkkasi tän mun kynnet mielensä perukoilla. Itikatkin tykkäsi.

IMG_9651
Nam nam. Niitä harvoja siidereitä, joista voin sanoa pitäväni, terveisin oluiden ja punaviinien ystävä. Nurtsispurguiluun tämä sopii ihan loistavasti. Rieppa lantrasi sidukkaa muuten omaan mansikkahilloonsa: allekirjoittanut ei ehtinyt testata yhdistelmää.

IMG_9684
Kengät jalkaan, mennään sisälle!

IMG_9769
Sisätiloissa katsottiin Pasilaa...

IMG_9775
...Juotiin Pina Coladaa (Nooran ohje täällä!)...

IMG_9781
...Otettiin vähän lisää kuvia...

IMG_9848
...Ja unelmoitiin.

IMG_9849

Jossain välissä myös Noora esitteli uuden, itsetekemänsä mekon ja otin likasta sulhasensa kanssa parisuhdekuvia. Illan päätteeksi päädyttiin vielä baariin parille, Stazzy lauloi karaokea, allekirjoittanut toimi fanityttönä ja kuvasi nuubisti Riepan kameralla (fiksusti unohti omansa Nooralle) ja lopulta huojuttiin kotiin päin.

Seuraavana päivänä koin elämäni hirveimmän krapulan ja olin maailman huonoin emäntä kotikonnuilleen iltapäivällä lähteneelle vieraalleni. Sniff. Juokaa ihmiset sitä vettä tai juokaa vähemmän alkoholia... Onneksi poikaystävä oli kiva ja hoivasi ihmisrauniota hakemalla kaupasta jaffaa, sipsejä ja Fasu-paloja. (Ei Fani, en koskaan tule kutsumaan niitä Faneiksi.)

Mutta hauskaa oli silti, kiitos hirveästi kaikille! :)

Stazzyn versio tapahtumista täällä!
Maikin versio taas täällä!

14 kommenttia :

Stazzy kirjoitti...

Ömh. Tosta yhdestä kuvasta vois laskee mun hampaat :o
Mutta noh, ainakin oli jotain hyötyä oikomishoidoista.

Anonyymi kirjoitti...

En ymmärrä miksi jokaiseen postaukseen pitää tunkea tuo linsessi. Ensinnäkin kuka kopioisi jotain makrokuvia siideritölkistä, ja toiseksi, miksei tuota linsessilinkkiä voi vain laittaa sivupalkkiin ja kirjoittaa että kaikki kuvat menevät tämän alle?

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos viihdyttävästä blogista!

Tuosta American Apparelista kysyisin. Tilasin sieltä kaksi viikkoa sitten pari mekkoa ja sain sähköpostiin tilausvahvistuksen. Tililtä ei kuitenkaan ole mennyt rahoja (maksoin Visa Electronilla), eikä toisaalta tuotteita ole kuulunut.

Onko sinulle joskus käynyt näin? Ajattelin vielä odotella, josko tuotteita alkaisi kuulua, mutta jos toimitusaika on yleensä viikon verran, niin ei kai tässä kovin pitkään kannata odottaa. Eräs ongelmallinen seikka tässä on se, että talomme alaovi on aina lukossa, eikä ovella ole mitään soittokelloa. Soittaako lähetti enne tuloaan tai jos ei saa tilaajaa kiinni kotoa?

Terveisin toinen Maria

Julia kirjoitti...

Mihinkään liittymättä, oletko joskus demittänyt nikillä Idwen vai onko se joku ihan muu? Niin lähellä Idhreniä että alkoi häiritä...

nousuhumala kirjoitti...

eikä, join just tota siideriä eilen ja musta se taas oli kamalan pahaa, tunnen vaan kuinka se tunkeutu suuhun ton kuvan nähdessä! :D
hei en oo oikein koskaan ymmärtänyt, että mikä toi lisenssi-juttu on?

Maria kirjoitti...

Stazzy, hammaskartat tehdään vielä! :D

Anonyymi, lisenssi tulee mainita aina, kun lainaa toisilta Creative Commons -lisensoituja kuvia, joiden ehtoihin kuuluu maininta 1) kuvaajasta 2) lisenssistä. Sillä ehdolla niitä kuvia saa käyttää sitaattioikeuden ulkopuolella, ja tietyti haluan noudattaa näitä ehtoja. Omien kuvieni lisenssitiedot löytyvätkin sivupalkistani :) Kai siis huomasit, että lisensssimaininta oli vain kuvissa, jotka eivät ole minun ottamiani? :)

Kuvaa siideritölkistä voi haluta käyttää kuka tahansa pulsuperjantaistaan blogiinsa kirjoittava. ;) Ei ole minun asiani kuka ja miksi sitä haluaa käyttää, minä vain annan siihen luvan :)

Toinen Maria, AA ilmoittaa muistaakseni toimitusajaksi 10 päivää, ja mulla se on kyllä aina pitänyt, mutta olen kuullut, että joillakin on ollut ongelmia. Mulle on aina lähettifirmasta (UPSko se nyt oli AA:n kohdalla) otettu yhteyttä ja sovittu tuo kotiinkuljetusaika yksityiskohtineen. :) Jos tulee ongelmia, niin kannattaa varmaan pistää mailia asiakaspalveluun, eivät tosiaan taida laskuttaa rahoja ennenkuin paketti on valmiina toimitettavaksi. Toivottavasti tästä oli apua! :)

Julia, en muista demittäneeni, nickiä Chama olen käyttänyt.

Nousuhumala, hehe, makuja on monenlaisia :) Nuo lisenssijutut tarkoittaa sitä, että osasta kuvien tekijänoikeuksia on luovuttu. Normaalistihan eim. toisten ottamia kuvia ei saisi ilman erillistä lupaa käyttää, paitsi sitaattioikeuden varjolla, ja imho se on välillä kauhean rajoittavaa ja hankalaa. Siksi haluan tarjota ihmisille mahdollisuuden ja luvan voida käyttää kuviani ja tekstejäni ilman erillistä luvan kysymistä niillä ehdoilla, jotka lisenssilinkin sivulla kerrotaan (Lisenssejä on erilaisia, siksi kannattaa aina tarkistaa kunkin kohdalla ehdot), tässä tapauksessa minun matskuani saa käyttää miten vain haluaa sillä ehdolla, että mainitsee minut alkuperäiseksi tekijäksi ja levittää eteenpäin samalla lisenssillä. :) Ja tietysti itsekin noudatan näitä ehtoja levittäessäni muiden kuvia, joilla vastaavanlaisia lisenssejä on :)

linda sofia kirjoitti...

kiva asu sulla! toi mekko on ihana <3
^^

Lumikki kirjoitti...

Onpa ihanan rentoja ja kesäisiä kuvia, niistä välittyy ihana fiilis:)

Ja nuo sandaalit ovat ihanat!

Maria kirjoitti...

Aww, kiitti! :)

nousuhumala kirjoitti...

aa okei, nyt selvis! ps. toi mekko on tosiaan ihana!

Maria kirjoitti...

Hyvä juttu, että tämä selvensi :) Kiitos!

Christina kirjoitti...

Ihania kesäkuvia - tytöillä tuntui olevan hauskaa. :) Ja toi yksiolkaiminen mekko on kyllä ihana tapaus!

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos ystävällisestä selvennyksestä! :)

terv. linsessinillittäjä :D

Maria kirjoitti...

Christina hauskaa oli juu :) Ja se on kyllä aika kiva ^^

Anonyymi, ole hyvä ^^ :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...