25.6.2009

Nörde

geeky pretty 2

Moi, tää asu huusi feikkilaseja. Kokonaisuudesta tuli aika hauska niiden ansiosta! Ripaus hyväntahtoista huumoria ei koskaan tee pahaa. Videopelitaidegalleristi-piileväseksipimunörtti ("Öisin mä stalkkaan rikollisia katoilla?") -lookki ei ole ollenkaan hullumpi.

Kirpparilta löydetyn Juicy Couturen helletaskumekon päälle heitin vielä Gina Tricotin läpikuultavan, hiilenharmaan viskoositopin, jonka helman sidoin solmulle. Ohuet materiaalit ovat siitä kivoja, että niitä voi kerrostaa helteellä kuolematta kuumuuteen. Päälle vielä kirpparilta löydetty vyö, jonka pitkät solmimisnarukkeet jäivät hauskaksi, hapsumaiseksi kasaksi roikkumaan pitkin kylkeä. Aiemmin sitä on käytetty mm. soturinaisen vyönä. Bongatkaa myös tissit.

geeky pretty 1

geeky pretty 4

geeky pretty 3

geeky pretty 5

geeky pretty 6
Taskumekko ja vyö - second hand, läpikuultava toppi - Gina Tricot, sandaalit, feikkilasit ja laukku - H&M, koru - Pohjolan helmi (poikkikselta)

8 kommenttia :

Anna-Maria kirjoitti...

Olen etsinyt sopivia feikkilaseja vaikka mistä, täytyykin tsekata H&M:n tarjonta. Asu näyttää tosi kivalle ja kesäiselle, vaikka musta onkin. Tosi hyvin onnistunut hyppykuva!

Maria kirjoitti...

Anna-Maria, juu, nuo löysin aiemmin talvella miesten osastolta :) Musta on ihan pätevä kesäväriksikin, tarvii vaan pitää huolta siitä, että ilmastointi pelaa, eli että on riittävän ohutta ja hengittävää ;)

Anni kirjoitti...

Nuo lasit tuovat tyyliisi ihanan epätyypillisen tuulahduksen. :) Ois muuten joskus hauska nähdä sut todella värikkäässä asussa, vaikka ehdottomasti kannatankin suosimaasi mustavalkoista värimaailmaa.

Vimps kirjoitti...

Henkilökohtaisesti en ymmärrä feikkilasien käyttöä, mutta ehkä se johtuu siitä, että olen käyttänyt silmälaseja huonon näköni takia 11-vuotiaasta enkä pärjää ilman niitä. Piilareista en pidä, mutta onneksi silmälasit kuuluvat persoonaani eivätkä tunnu ikäviltä. Sain muuten juuri tiedon, että uudet silmälasini ja aurinkolasini (vahvuuksilla totta kai, että näkeekin jotain) ovat saapuneet! Ja tein tilauksen optikkoliikkeessä toissapäivänä?! Kerrankin jossain palvelu pelaa!

Annikki kirjoitti...

Hahaa, loistavat lasit! Mutta miksi en itse koskaan törmää Hennesissä feikkisilmälaseihin, vaikka viimeksikin ihan tarkoituksella sellaisia etsin...? Minulta puuttunee jokin vaisto.

Maria kirjoitti...

Anni, hehe, kiitti ^^ Mjaa, löytyyköhän tuolta kaapista paljoakaan värejä... :P

Vimps, mulla taas on kyllä ollu silmälasit auton ajamiseen, mutten ole niitä nyt käyttänyt vuosiin, kun en autoakaan ole ajanut... Sittemmin jo tarttis kyllä paremmat lasitkin, sen verran huonontunu näkö :P Jos olis huutava tarve hankkia lasit, voisin vakavissani harkita tuontyyppisiä pokia ;)

Ja aika hyvää palvelua kyllä! :D

mari kirjoitti...

mahtavat lasit!!!1 oon ettiny tommosii vaikka kuinka pitkään :D

Maria kirjoitti...

Annika, jaa, vaike sanoa, olisivatko aina strategisesti just sopivasti loppu? :/

Mari, toivottavasti säkin pian löytäisit! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...