16.6.2009

Metallimöhkäleitä CC Skyelta

Nyt käyvät kuolareseptorit ja kovaa. Asoksen Designer-puolelta löytyi kasa CC Skyen koruja, joiden tyylikkäät niittitoteutukset ja metallinkappaleet ovat yhtä aikaa ronskeja, että hienostuneita. Ehkä paikoitellen kuitenkin jopa hieman liian hienostuneita...

Image and video hosting by TinyPic
Tämä hopeinen, art deco -tyylinen, massiivisilla saranoilla varustettu rannekoru kelpaisi rannetta koristamaan milloin vain. Vink vink, poikaystävä?

Image and video hosting by TinyPic
Möhkäleiset esineet ovat jotenkin hirvittävän kiehtovia kaikesa silmiinpistävyydessään. Jättiläismäinen niitti keskellä nahkaranneketta olisi aivan huima, mutta valitettavasti kullanvärisiä koruja en enää valikoimaani kelpuuta. Asusteiden yhdistely on paljon helpompaa, kun kaikki metalliset osat ovat samaa väriperhettä.

Image and video hosting by TinyPic
Sama pätee tähänkin kaunokaiseen: Niin ihanaa niittimuotoilua, mutta aivan väärän värisestä materiaalista. Alan olla sitä mieltä, että keltakulta vaan on liian bling. Olenhan jo aiemmin uhonnut mahdollisen vihkisormuksenikin olevan jotain muuta, se voi olla vaikkapa hopeaa, valkokultaa, terästä, titaania tai platinaa.

Kelpuuttaisitko sinä jotakin näistä ranteeseesi?

Kuvat:
Asos

4 kommenttia :

Forêt noire kirjoitti...

Tahtoo kaikki! Nuo kaksi viimeistä laitan samaan käteen. Ihania! Upeita! Huippuja!

Maria kirjoitti...

Ne on kyllä ^^

Juliet kirjoitti...

Kaikki paitsi ensimmäinen menisivät mieluusti. Tosin taitavat maksaa maltaita.

juliet xxx

Maria kirjoitti...

Satasen huonommalle puolelle menee :F

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...