5.6.2009

Lumi Supermarket bag XL

IMG_8478
Lumi Supermarket bag, koko XL

Sniff, siinä se mun unelmalaukkuni makaa Fashion Stock Salesin myyntipöydässä. Onneksi se oli sisältä niin ruma ja mitäänsanomaton, että antikliimaksi tappoi unelmani. Upeassa kiiltonahkalaukussa pitää olla vähintään vuori, sanoo Maria. Uutta unelmaa ei onneksi löytynyt, vaikka laukkuja kyllä oli suuriksi vuoriksi asti.

Lisää kuvia Fashion Stock Salesilta luvassa ihan piankkoin!

IMG_8479
Jää hyvästi, päiväuneni!

9 kommenttia :

Ee kirjoitti...

Tuo on kyllä harmillista, kun unelma-asia paljastuu sudeksi! Mutta hyvä homma, ettei isosta miinuksesta huolimatta osta laukkua, koska se on VAAN PAKKO, koska siitä on unelmoinut niin kauan. Hyvä!

tiiti kirjoitti...

heh, mä ostin juuri sen herttaisen vuorittomuuden takia sellaisen pienemmän punaisen version tosta laukuista tuolta. mulle tuli sitä pyöritellessä hirveä nostalgiamyrsky lapsuuden kerhokassista :D

Anonyymi kirjoitti...

Hei, mihin hintoihin siellä liikkuvat tuotteet? Tiedän, että tällä hetkellä rahaa ei ole tuhlailtavana liiaksi. Eli tekeekö löytöjä mahdollisia superedullisesti opiskelijan kesäbudjetilla ja paljon esimerkiksi laukkusi maksoi (jos kehtaat sanoa)?

Maria kirjoitti...

No alle viidenkympin taisi lähteä aika harva asia sieltä. Tuota laukkua en siis ostanut, mutta hintaa sillä taisi olla muistaakseni joku 120 euroa, että sillä tavalla. ;o Ei ihan opiskelijaystävällisiä hintoja kyllä tuolla kolahdellut, mutta joitain satunnaisia juttuja oli edullisemmin, kaverikin kehui löytäneenssä pipon kympillä.

Anonyymi kirjoitti...

Ei kai sisätö voi tappaa ulkoista ulkonäköä :d ihana laukku kyllä

Maria kirjoitti...

Anonyymi, ei, mutta enhän mä niin sanonutkaan ;) Ulkoinen olemus on yhä tosi jees, mutta laukku käyttöesineenä on kokonaisuus :) Mun kohdalla sen pitää toimia niin sisäisesti kuin ulkoisestikin, koska molempia puolia tulen kuitenkin itse tuijottamaan ja käyttämään :)

Anonyymi kirjoitti...

Kiitoksia vastauksesta, en tainnut oikein ajatuksella lukea kirjoitusta :D Sitäkin kai sitten näköjään sattuu myös minullekin ja joudun halveksuttavien anomyymien joukkoon :)

Maria kirjoitti...

Tuskin :P Halveksunta tulee vastavuoroisuudesta ;D Inhimillisiä erehdyksiä tekee kaikki :P

Sugar Kane kirjoitti...

Hah, mä ostin tuon kassin juuri tänään samasta mestasta sisäpuolensa mageuden ansiosta! Neppareilla irrotettava sisätaskutsydeemi oli ihan parasta. Mun laukussa oli joku "värivirhe", jota en erota, ja hintaa kokonaiset 40 euroa. Vihdoin täydellinen kassi viikonloppureissuille (vaatteet pakataan sinne sisään muovi-tai kangaspusseihin, niin pysyvät siistinä)!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...