27.6.2009

Liehuvainen neuletakki

Löysin tuossa eräs päivä jotain aika hienoa, nimittäin upean, liehulärpäkkeillä varustetun neuletakin. Olin bongannut samanlaisen jo taannoin Anna-Marialta, ja kun H&M:llä sama neule tuli yllättäen vastaan, ajattelin mielenkiinnosta kokeilla sitä. Taas niin tyypillistä, että alennusmyyntien aikaan tekee löytöjä kaikkialta muualta paitsi niistä alerekeistä. Toissapäivänäkin käytiin Maikin kanssa Ideaparkissa: alennuksia joka nurkalla täyttämässä tajuntaa, vaan ei mitään ostamisen arvoista koko jättipuljussa! Hyvä niin.

Olimme siis sovitukopissa sen normaalihintaisen liehuneuletakin kanssa. Virhe: kun sen kerran sai päälle, sitä oli hyvin vaikea ottaa pois, niin hyvältä silkkisekoitetta oleva neule näytti ja niin mukavalta se tuntui iholla. Läpikuultavuuskin lisää takin esteettisyysastetta usealla pykälällä. Olin itse asiassa katsellut erikoisia neuletakkiratkaisuja jo parista muustakin putiikista, mutta tässä osui niin paljon asioita kohdalleen, että tuntui hyvin huonolta ajatukselta hylätä tätä.

Vibat kuin taidehörhöllä tai kuvaamataidon opettajalla. Mieleen tulvivat myös Camillen hulmuavat ja valuvat mekot ja yläosat... Juuri tällaisia vaatteita kaipaan nyt lisää perusvaatteideni rinnalle. On hyvä, että pohjatyö on tehty, nyt sen päälle voi rakentaa.

draping cardigan 5

draping cardigan 1

draping cardigan 2

draping cardigan 3
Neuletakki ja nahkaranneke - H&M, tunika - American Apparel, farkkuleggingsit - Gina Tricot

Nyt stoppi kulutushysterialle ainakin syksyyn asti. Josko onnistuisi säätämään peräti niin, että seuraava hankinta olisi vasta niiden kiilakorkosolkibuutsien hankkiminen... Pidätän itselläni kuitenkin oikeuden sortua ja langeta. Lupaan siinä tapauksesa tuntea huonoa omaatuntoa ja tehdä katumusharjoituksia. Ehkä hieman viskoa itseäni piiskalla. Kieriskellä lasinsiruissa ja valella itseni kuumalla öljyllä. No, ainakin henkisesti. Olenhan kuitenkin menossa tässä tänään ihan peräti Helsinkiin (poikaystävän vaarin 82-vuotisjuhlat)... Pelkään, että Zaran kohdalla voi tulla pidätysongelmia. Ja ehkä Macin ständillä.

4 kommenttia :

Emi-lyn kirjoitti...

Oo, en olekkaan tiennyt että tykkään MAC:stä! :) Mun suosikkimerkki - 90% meikeistäni on MAC:n ja niitä on kertynyt aivan valtavasti...

mari kirjoitti...

Mä niin haluaisin stopin mun shoppailulle ennen ku oon oikeasti vararikossa, mutta.. en oikeen tiiä miten sen tekisin. Ilmeisesti pitää ruveta harrastamaan kodinhoitoa la-aamusin, ettei kerkeä kaupungille kiertään kauppoja.

S I L V E R kirjoitti...

kaunis ja monikäyttöinen
/silver

Maria kirjoitti...

Emi-lyn, mullekin niitä alkanut pikkuhiljaa kerääntyä, varsinkin harmaaseen silmänrajauskynääni olen aivan rakatunut, ja poskipunakin on ihan loistavaa :) Parit luomivärit Macilta olis toiveissa kans... :P

Mari, hehe, hyvä suunnitelma :P

Silver, on :) Kiitti ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...