8.6.2009

Läpikuultava Mango

Lauantaiselta Ideapark-reissulta mukaan tarttui jotain yllättävää, mutta erittäin kaunista ja uskaltaisino sanoa, että jopa tarpeellista. En ole juuri koskaan löytänyt Mangosta mitään, mutta nyt silmiini osui sattumankaupalla ihana, läpikuultava, ohut painijaselkinen toppi, jonka väritys ja tuntu iholla hurmasivat. Hintalappu näytti yhdeksää euroa: suunta kassalle päin.

Vierestä bongasin kuitenkin vielä muinoin etsiskelemäni lyhyen tuubitopin ajamaan olkaimettomien rintsikoiden virkaa vaikeiden yläosien kanssa. Pienille tisseille toimii ihan passelisti näin. Toimivat erityisen hyvin yhdessä! Jos malttaisin treenata vatsani hieman nykyistä timmimpään kuntoon, pitäisin toppia yksinäänkin yläosana. Hieman kiiltävää materiaalia olevallta liivitopilta hintaa löytyi neljä euroa.

sheer mango 4
(Huomatkaa tässä kuvassa, miten hyvin Tigin kiiltoseerumi on tehnyt tehtävänsä: hiukset kiiltävät ja näyttävät huomattavasti vähemmän kuivilta kuin normaalisti! Meikkiä luonnonkiharalle?)

sheer mango 1

sheer mango 6

sheer mango 3

sheer mango 5

sheer mango 2

13 kommenttia :

Ocean kirjoitti...

Ihana. :)

Maria kirjoitti...

:)

linda sofia kirjoitti...

oii <3

outi kirjoitti...

upeita kuvia! tuubimaisia rintsikkasysteemejä on myös lindexillä :)

Anonyymi kirjoitti...

ihan koru. mistä tommosia saa :D

ladyam kirjoitti...

Uih, kiva asu. Mulla on kans etsinnässä musta mielellään uikkarikankainen lyhyt tuubijuttu jota vois käyttää läpinäkyvien jutskien kanssa ilman että näyttäis halvalta. Sitä kun ei mieltäis sillätavalla alusvaatteeksi kuin normeja rintsikoita. Sais se myös vähän litistää tissejä, ne kun joskus haluaa tieltä pois :D Harmittaa kun GT:ssä sellasia oli pari kk sitten muttei enää, täytyy varmaan väkertää itse, ei niin kamalan vaikea juttu voi olla.

Sara kirjoitti...

Hei mullakin on ton tapanen "lyhyt tuubitoppi". Ostin sen kerran jotain juhlia varten, rintsikoiden tilalle. Ja oon miettiny käyttöö noin, mutta en sitten oo jostain syystä päälle asti saanu. Nyt tuli paljon ideoita mieleen, kiitos !! :)

lasikyynel kirjoitti...

Miksei itselleni ole koskaan tullut mieleen käyttää lyhyttä tuubitoppia läpinäkyvien vaatteiden kanssa, aivan loistava idea! D:

Styledrop kirjoitti...

Ihana look. harmi, että Mangoa ei ole täällä enää. Aleet oli ihan parhaat siellä. Toisaalta löysin kirppikseltä lyhyen tuubin, joten se ajanee asian. mun mielestä rintsikat saa näkyä, jos ne ovat sopivat toppiin ja ovat mielellään mustat pitsiset ilman toppauksia.

GIST kirjoitti...

Nuo toisessa kuvassa olevat kengät on vähän hauskat tuohon asuun :D Kun vaatteet on tuommoset pehmeät ja kevyet niin sitten jalasta löytyykin ronskit kengät. Noh, eipä se mitään, kun on lähinnä hauskan näköinen: hyvällä tavalla!

Maria kirjoitti...

Kiitos tasapuolisesti kaikille mukavista kommenteistanne :)

Outi, kiitos tiedosta! :) En olekaan tullut sieltä katsoneeksi nyt taas hetkeen.

Anonyymi, poikaystävältä on peräisin, taisi ostaa sen Helsingin Stockmannilta :)

Ladyam, joo, mäkin huomasin ne siellä, ja myöhemmin menin etsimään - nada. Se on just tätä :P Mut hei, Lindex Lindex ;)

Sara, mahtavaa kuulla! :) On aina tosi kivaa, jos joku saa inspausta ja ideoita kuvistani :)

Lasikyynel, suosittelen lämpimästi, näyttääkin aika hyvältä :)

Styledrop, samaa mieltä :)

GIST, kontrasti pehmeän ja kovan välillä on se juju :)

bubble kirjoitti...

Ihania kuvia! Etenkin toi, missä näkyy vaan hyppäävän Marian jalat ;)

Huomasin muuten että olit lisääntynyt (eh) blogini lukijaksi, suurkiitos siitä!

Maria kirjoitti...

Bubble, kiitos itsellesi! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...