11.6.2009

Kiiltoa ja mattapintaa

Bongasin Auroran blogin kautta Stylorecticin postauksen, jossa nainen esitteli Etsy-myyjän Blackmarket Baby, jonka yksi monista luomuksista on lampaannahalla paneloidut leggingsit, joita siis pari ensin mainittua blogaajaa kuolasivat. Samantapaisen ilmiasun saa aikaiseksi yhdistämällä pyöräilyhousut kiiltoleggingeihin.

Pitihän tuota ideaa kokeilla itsekin nahkamaisesti kiiltävien pökien kanssa. Mukaan pääsi myös läpikuultava paita ja kasa ketjuja. Aika scifiä: lämpeen! Ovelasti, hyvin JJJännällä tavalla yläosassa toistuu alaosan pinnasta toiseen vaihtuva paneelimaisuus.

Olen muuten vasta tämän kevään ja viime syksyn aikana alkanut ymmärtää fanaattista kenkärakkautta. Olen tullut siihen pisteeseen, että jos kenkänsä voisi naida, muodostaisin pyhän kolminaisuuden näiden Ril'sin avokärkisten päheyksien ja Tiger of Swedenin tappajakorkojen kanssa. Vielä kun saisi tällaiset varpaista avonaiset, mustat, kiilakorolliset yksilöt... Kuolareseptorini eivät ehkä kestäisi. Poikaystävä on pari kertaa kaupungille lähdettäessä ilmaissut harmistuksensa siitä, että korot hieman hidastavat köpöttelyvauhtia totutusta lenkkaritahdista, mutta jumaleissön, kyllä kun on tämmöiset kengät hankittu, niitä pitää käyttää ja paljon.

bike pants 2

bike pants 1

bike pants 3

bike pants 4

bike pants 5
Kengät - Ril's, leggingsit - Ida Sjöstedt, pyöräilyhousut - Asos, lyhyt jakku ja läpinäkyvä paita - Gina Tricot, liivitoppi - Mango, ketjut - H&M, varpaankynsissä - Essie: Over the Top

18 kommenttia :

Krisse kirjoitti...

Läpinäkyvä paita on aika pop ja tykkään kengistä, mutta pyöräilyhousut leggareiden päällä menee kyllä mielestäni metsään. Luovat jotenkin paksun vaikutelman, ihan kuin asussa olisi jotain liikaa, ylimääräistä.

PS. Jälkihuomautuksena todettakoon tosin, että pyöräilyhousut menevät mielestäni aina metsään enkä olisi halunnut nähdä niiden ikuna palaavan 90-luvulta...

Styledrop kirjoitti...

Cool outfit;)

Anonyymi kirjoitti...

looking gooood. ihana tuo eka kuva!

Maria kirjoitti...

Krisse, hehe, mä taas tykkään himona :)

Styledrop, kiitti ^^

Anonyymi, tänks! :)

Kirahvi kirjoitti...

Hyvä hyvä! Tuollainen vähän erikoisempi ratkaisu sopii mainiosti muuten simppeliin asuun ja pienikokoiselle tytölle. Eli just sun näköinen kokonaisuus.

Maria kirjoitti...

Kirahvi, kiitos, mäkin koen, että tää on ihan mun näkönen asu :)

GIST kirjoitti...

Kivan näköi asu =)

Maria kirjoitti...

Gist, kiitti :)

Rhia kirjoitti...

Hihi, sun napa näkyy =D

Öö siis mitä mä olin sanomassa, niin, asiasta korkoihin. Ystäväni juuri tänään ilmaisi sen niin hienosti: mikäpä korottaa naista ihanammin arjen yläpuolelle kuin korkeat korot =) joten antaa palaa korkoja vaan niin paljon kuin kerkee käyttämään. Jos on niin kiire ettei ehdi korkokengissä sipsuttavaa naistansa odottaa niin menköön sitten yksinään =)

Maria kirjoitti...

Hihi, niin se vähän tekee :D Ystäväsi on fiksu, aika hyvin sanottu :) Heha, joo kyllä se mies sitten myönteli että kyllä, kyllä, hyvähän se on kivoja kenkiä käyttää, ja hidasti vähän tahtia :)

Anonyymi kirjoitti...

Ei tosiaankaan nappaa :D

Maria kirjoitti...

Kaikille ei tartte napata ^^

linda sofia kirjoitti...

oi kun kiva asu <3___<3

jei! kirjoitti...

Maria mun oli pakko tulla kertomaan tää.
Noi pyöräilyshortsit aiheuttaa mussa pahoinvointia.
Kun olit kirjoittanut postauksen, jossa kerroit että oot moiset mennyt ostamaan, mä halusin itkeä verta.
Pyöräilyshortsit on pahempaa ku Mikki Hiiri -henkselit. Aikuisella miehellä.

Anonyymi kirjoitti...

näyttää vähän märkäpuvulta joiden kenkiä päästä ois nappastu pala. ei toimi. jakku tosin toimii.

Maria kirjoitti...

Haha, voit kattoo muualle ;D

Maria kirjoitti...

Ja anonyymi, musta toi on just tosi makee mielikuva ^^ Mut ei kaikkien tartte tykätä, mulle nää on edelleen elämäni rakkaudet ;)

Haju kirjoitti...

Jollain perverssillä tavalla tykkään tästä kokonaisuudesta. Kengät näyttää siltä, että niiden varsi ulottuis reiteen asti. En edes heti tajunnu, että sulla on tässä pyöräilyhousut ja leggingsit.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...