16.6.2009

Kaunista synkkyyttä

nanso black tunic 5

Sykähdyttävistä valoista ja rauhallisesti leikittelevistä väreistä synkeyteen ja latistettuun ankeuteen: tältä toisinaan tuntuu ja näyttää harmaina sadepäivinä. Synkistelynkin voi kuitenkin hoitaa tyylillä, siitä voi inspiroitua. Kun puiden lehdet lepattavat tuulessa kuin riekaleiset kankaat, voi joku etsiä kaapistaan vanhan, silvotun t-paidan ja purkaa kesäpäivien puutteen silpomalla t-paitaa hieman lisää. Lopputuloksen voi kietoa kaulaansa hieman samaan tapaan kuin Sam Ledger, Queen Michelle tai Sugar Kane. Käsi-silmä-koordinaation puutteessa tosin lopputulos ei ole aivan yhtä elegantti, kuin edellä mainituilla.

Päälle päätyi riekaleiden kaveriksi myös Nanson tunika, josta muistin virkistyksesi avasin tuunaukseni Anna-Marian innoittamana. Muistinpa siinä, miksi olin tunikaa alunperin tuunannut: epäimarteleva helmanpituus ja hieman liian suuri koko tukevoittavat ja tekevät olon tästä syystä hieman epämukavaksi. Tuunaukset luultavasti palaavat takaisin paikoilleen, kunhan taas aikaisesi saan. Sääli, olisi niin ihanaa pitää tätä vaatetta sellaisenaan, sen kaksiosaisuudessa on kuitenkin jotain nerokasta. Voitte toki vakuuttaa minut siitä, ettei kukaan ala esittää minulle raskausepäilyjä!

Ollaan outoja ja melankolisia, jätetään muu meikki pois ja värjätään vain huulet tummalla punalla. Annetaan silmäpussien kertoa inhorealistisella tavalla taaskin pielessä olevasta unirytmistä ja lasittuneen katseen valvotuista öistä.

Aion vielä opetella synkistelemään valkoisissa vaatteissa.

nanso black tunic 3

nanso black tunic 4

nanso black tunic 2

nanso black tunic 1
Tunika - Nanso, nahkaranneke - H&M Men, riekalepaidasta huivintapainen - tuunattu, kengät - Tiger of Sweden

Älkää toki ymmärtäkö väärin synkän estetiikan etsintääni, mielialani ei ole painuksissa tai masentunut, päinvastoin. Sadepäivistä inspiraation etsiminen kohentaa mielialaa, kun vaihtoehtona on kyyhöttäminen kolmatta päivää kotileggareissa.

Ei tosin valittamita, Fantasy Star Onlinea on ollut ihan hauska pelata poikkiksen kanssa ja Guild Warskin näyttää aika hienolta. Ikävä tosin painaa edelleen death knightini luo... Diablo 3:sta odotan edelleen palavasti.

7 kommenttia :

stellagee kirjoitti...

näyttää hyvältä! eikä yhtään vähäisen elegantilta, vaan hyvinkin harmoniselta kokonaisuudelta...

Maria kirjoitti...

Aww, kiitti hei :)

Sugar Kane kirjoitti...

Hei tosi hieno, ja näytät kuvissa freesiltä, ei synkältä. Niin ne nuoret...

Mulla on vähän samankaltaista ongelmaa tuon paidanmallin kanssa. Muut sanoo, että hyvältä näyttää, mut jotenkin se päällinen on mulle liian pitkä, niinku kainaloiden alta. Mä kuvittelen kokoajan, että se "kengurupussi", joa siihen (vähn turhaan) muodostuu, onkin tasku, ja sit mun kädet on siel pussissa. Ja paita venyy lisää. Pitäis jotenkin solmia sitä selustaa. Pituus sinänsä on mulle melko hyvä, vaikka ihmettelen syvästi kokoluokitusta, oon aika pitkä ja S on mulle iso, wtf.

Maria kirjoitti...

Sugar Kane, hehe, no okei sit :D :) Mut kuvien värisävyt on silti vähäeleiset :P.

Heh, tuo on tosiaan ollut vähän vaikea vaate muillekin :P Mä voisin periaatteessa elää tuon kanssa noin, jos tuo helma ei olisi tuon pussimaisuuden takia noin jämäkkä, että se jää helposti törröttämään, kuten alimmaisessa kuvassa vähän meinaa, vaan että se laskeutuisi vähän paremmin. Nyt tuntuu, että se karkaa johonkin sentin päähän iholta joka suuntaan. :> Hakaneulatuunaus poisti ongelman toiselta puolelta, sitten ei niin haitannut, vaikka toinen puoli olis vähän jumittanutkin :P

Juliet kirjoitti...

Look sopii omaan tämän päiväiseen mielentilaani loistavasti. Äläkä turhaan ole liian kriittinen tuon Nanson suhteen. Itse en näe samoja vikoja.

juliet xxx

Norsku kirjoitti...

Sulla on Maria tuo nenä aika hauska kun se on tuollainen pystympi. Näkyy sun suuret sieraimet.:D

Maria kirjoitti...

Juliet, selvä, yritetään :)

Norsku, aww, kiva et säki tykkäät suurista sieraimista <3 ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...