17.6.2009

Hiuskriiseilyä lattialla designer-takissa maaten

Valentine Gauthierin liiviä kuvatessani mukaan päätyi myös pari kuvausteni muusta linjasta poikennutta kuvaa, jotka kuitenkin olivat muuten jännittäviä. Ne ovat tässä: voimakkaita kontrasteja, ylivalotusta, salamaa, syvyysterävyyden hyödyntämistä ja heijastuksia.

Hassua kyllä, varsinkin ensimmäisessä kuvassa pidän kuitenkin eniten hiuksistani, vähennettynä juurikasvulla (jos tätä kuvaa olisi uskominen, hiukseni olisivat luonnostaan lähes mustat, totuushan on lähempänä maantienharmaata). Siihen liittyen istunkin taas vaihteen vuoksi tänään kampaajan tuolissa. Vaan tokkopa tuota täysin vielä epätasaisen värisistä hiuksista pääsee, sikäli kun siirtyminen takaisin omaan tummuusasteeseen tapahtunee lähinnä kasvattamisen kautta. Onneksi pääni kasvaa humisten ja raidat auttavat asiaa siinä määrin, kuin nyt tässä hiuksessa pysyvät. Hiuskriisi, hiuskriisi!

dust on the floor 1

dust on the floor 2
Liivi - Valentine Gauthier, toppi alla - Filippa K, leggingsit - Ida Sjöstedt, nahkaranneke - H&M Men

7 kommenttia :

stellagee kirjoitti...

kauniit kuvat ja mä ainakin fanitan blondeilla juurikasvua. se tuo lookkiin röyhkeyttä ja rohkeutta, rokkia ja syvyyttä. lisäksi se pitäytyy luonnollisessa (hyvä/huono, you choose) ainakin siinä määrin mikä koskee kaikkia meitä maantienvärisiä: meillä on luonnostaankin aina juuri, joka vaalenee vuodenaikojen mukaan.

Anonyymi kirjoitti...

tosi kivoi kuvii! siis mitä oot tekemässä hiuksilles? :o sain käsityksen, että annat oman värin tulla takas?

Ulrika kirjoitti...

Kivan taiteelliset kuvat, tykkään !

Maria kirjoitti...

Stellagee, joo, juurikasvu voi näyttää tietyissä olosuhteissa ja kohtuullisissa mitoissa aika kivaltakin :) Itsellä alkoi kolmannen sentin kohdalla tuntua jo vähän kiusalliselta :)

Anonyymi, kiitti ^^ Hehe, en tienny itekään mitä olin tekemässä, mutta nyt kun takasin päädyin, niin tummuutta tuli lisää tummilla, kylmän maantien värisillä raidoilla. Oota vaan ku näät ^^

Ulrika, hehe, kiitti! :D

bubble kirjoitti...

Kauniita kuvia kyllä taas! Syväterävyydellä leikkiminen on aina pop. Lisäplussa heijastavista pinnoista, ja juurikasvustakin tykkäilen ;)

Mirette kirjoitti...

sä kyl saat ittes ihan kummalliseen myttyyn :-D

Katsku kirjoitti...

Ihania kuvia!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...