14.6.2009

"Hitler kuulee Suomesta kummia"

Höhö, Perikato-meemi alkaa olla jo aika WANHA! -juttu, samoin Nina Mikkosen levottomuudet, mutta toisaalta hauskuus on aina hauskuutta ajankohtaisuudesta riippumatta. Tässäpä siis Aatu, joka saa raivarin kuultuaan suomalaisten kotiäitien toimista...

3 kommenttia :

Noora kirjoitti...

Hei, jos nyt ihan oikein muistan niin asut Tampereella? Jos nyt muistan oikein niin osaatko suositella sieltä jotain kirppistä mulle?:-)
Ois tarkotus tiistaina tulla sinne päin ja ei oo hirveesti aikaa kierrellä kaikkia kirppiksiä vaan pitäs löytää se ehottomasti paras :-D

Maria kirjoitti...

Hehee, tervetuloa! :) Voisin heittää, että käy Radiokirppiksellä (Google löytää osoitteen ja Google Maps näyttää paikan) :) Bonuskirppis olis kans ihan jees, mutta tuo kaimasi juorusi mulle, ettei siellä just nyt oikein ollut mitään, mutta jos aikasi riittää, niin käy toki sielläkin :) Sen lähellä on myös Fida ihan nurkan takana :) Hämeenkadulta löytyy myös UFF, jos niistä tykkää :)

Anonyymi kirjoitti...

Perikato skene on vanha joo ja alkaa Mikkonenkin olla vanhaa kauraa, taisi olla parin kuukauden julkisuus hänellä. Mutta ajankohtainen se oli silloin kun ton videon tein;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...