26.6.2009

Herkullinen nahkakoru

Nelly.comista löytää nykyään vaikka mitä. Tämä Edblad&co -rannekoru neljällä nahkanauhalla on aivan jumalainen, suuri lukko on sopivan muhkea ja ainoaksi miinukseksi muodostuu reippaan neljänkympin hinta. Tampereen blogimiististä saatu lahjakortti on tosin edelleen käyttämättä... Eräät tietyt paljettileggingsitkin kyllä vähän houkuttaisivat.

Tästä Nelly.comin tuotesivulle


Kuva: Nelly.com

Kai muuten olette huomanneet, että Nelly.com on eilen alkanut jäsenille suunnattu, suuri alennusmyynti (koodilla Summersale), ja että 29. 6. ale aukeaa myös kaikille muille?

3 kommenttia :

Katsku kirjoitti...

ihana toi koru, mut onpa kallis ;o

Emi-lyn kirjoitti...

Hei beibe, kokeilin niitä Onlyn paljettilegginsejä tänään liikkeessä (mikäli niistä nyt puhut) ja olivat ainakin mulle suuri pettymys. Ovat kaksinkertaista kangasta ja tuntuivat enemminkin jo housuilta kuin legginseiltä - olivat tosi paksut. Kun vuorikangas oli kireänä ihoa vasten, niin päällikangas jäi silti ihmeellisille rypyille eikä asettunut ollenkaan. Näyttivät jaloissa aika huonoilta ja vyötärökin oli tosi matalalla, valuvatkohan näin ollen helposti? Itsekkin noita himoitsin, mutta onneksi bongasin ne Helsingissä shoppailureissuilla ettei rahat menneet hukkaan.

Maria kirjoitti...

Joo, niistää juuri. Mm, kiitos tiedosta, säästän sitten itseni sovittamisen vaivalta :D Aika leim.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...