22.6.2009

Farkku väripilkkuna

down by the yard

Olen havainnut, että monokromaattiseen vaatevalikoimaani mahtuu erinomaisesti hyvin maltillinen määrä värejä. Murretut, beigen sävyt ja aavistuksenomaiset pastellit luku erikseen, ne menevät melkein valkoisesta tai harmaasta: kirkas denim on aivan oma kategoriansa. Senkään kanssa ei kuitenkaan kannata tämän tytön liioitella: yksittäiset yksityiskohdat kelpaavat väripilkuiksi. Mustavalkoisen vaatekaapin edut tulevat jälleen esiin: väripilkun voi yhdistää sujuvasti suunnilleen ihan mihin tahansa.

Tuo vetoketjulaukku on niin rakkautta. Palvon sitä.

Farkkuliivi - second hand + tuunaus, t-paita - Gina Tricot, pyöräilyhousut - Asos, kengät - Ril's, laukku ja nahkaranneke - H&M

P.s. Kiva unirytmi, herää itsekseen aamuviiden ja aamuseitsemän välillä, simahtaa illalla yhdeksän maissa. Mahtavaa o/

2 kommenttia :

noora kirjoitti...

Tuo aamuyön rytmi on kyllä ihan paras, itsekin tykkään heräillä aamuyöstä kun talo on hiljainen, ihan omansalainen seesteisyys, joka sopii täydellisesti kirjoitteluun. Saa jumittaa koneellakin tuntitolkulla ja yrittää saada aivot käyntiin kahvilla, ja siltikin kello on vasta hyvällä säkällä 8-9 ja päivä vasta alussa kun saa ittensä viimein kunnolla vireille päivää varten :)

Sais vaan yöt pidentyä, nää puolivaloisat yöt valvottaa mua ja lopputuloksena vetelen sikeitä sen 10 tuntia keskimäärin :D Noh, ehkä kesällä vähän saakin nukkua..

Maria kirjoitti...

Kyllä, juuri niin se on :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...