12.6.2009

False Lash Effect ja Hiekkaranta - uudet suosikit

Olen löytänyt hiljattain meikkilaukkuuni pari uutta loistotuotetta.

Ensimmäisenä mukaan hyllystä tarttui monien hypettämä MaxFactorin False Lash Effect -mascara, jota oli ihan pakko kokeilla. Mielessä vaikutti myös pitkä ja iloinen historiani Masterpiece-ripsivärin kanssa (se päättyi löydettyäni Lumenen Blueberry Curlin, joka teki ripsistä täysin samanlaiset hieman edullisemmalla hinnalla), ja tätä oli kuvattu sen räväkäksi isosiskoksi.

En joutunut pettymään, ripistä todellakin tulee aivan huikeat räpsyripset tällä tahnalla! Ihmeellistä, kosmetiikkateollisuuden helvetilliet juonet ovat tehneet minuun vaikutuksen nyt jo parikin kertaa pienen ajan sisällä.

new makeup 3

Toinen pussintäydennys oli aika ex tempore -luonteinen, huulipunahyllyjä tutkiessani keksin saada pakkomielteen hankkia kunnollinen nude-huulipuna. En tarkoita tässä mitään peruskouluikäisten suosimia peitepuikkozombinude-huulia, vaan vaaleita, luonnollisuuden rajoissa pysyviä roosan sävyjä. Koska tavoite on kuvaamanikaltainen, ymmärtänette, että pohdin pitkän tovin, onko tämä sävy jo liian ihon värinen:

new makeup 4

Onneksi olen kuitenkin kalkkilaivan kapteeni, huulteni pohjasävy kohtuullisen tumma ja itse puna, Lumenen Wild Rose -huulipunan sävy 96: Hiekkaranta, on sopivan läpikuultava. Lopputulos on aika mukava, kuulaudessaan suorastaan hullaannuttava.

Vaan itseni tuntien luultavasti suurimman osan ajasta unohdan käyttää tätä(kin) huulitököttiä. En useinkaan muista käyttää edes huulirasvojani. Samasta syystä en sano, että vaaleat sävyt ovat erinomaisia kesään - ei yksi huulipuna ehdi allekirjoittaneella muutamassa kuukaudessa kulua, löydän jatkuvasti laatikoistani vuosia vanhoja puikkoja, joista on käytetty ehkä neljäsosa. Kenties tämä ja eräs tummempi, pussukasta löytyvä sävy olisivat Ne Oikeat, joita jaksaisin suihini ottaa.

new makeup 2

new makeup 1
Pitkät ja taipuisat räpsyripset ilman paakkuja! Alkaisinko kirjoittaa mainoskatalogeja!

13 kommenttia :

Anonyymi kirjoitti...

Anteeksi, mutta eihän sun ripset oo mitkään pitkät ja taipuisat räpsyripset, ei ainakaan tuossa kuvassa - onko sulla siis tuossa kuvassa sitä uutta ripsaria?

Micci kirjoitti...

Krhm, ja mitäänhän ei mulle tullu mieleen tästä: "Ne Oikeat, joita jaksaisin suihini ottaa"... ;D

Mirette kirjoitti...

Hei, on useesti pitänyt kysyä, tai sitten olen kysynyt mutta en ole koskaan muistanut tsekata vastausta. Millä kameralla kuvaat, ja tärkeempi, millä opparilla?

Norppis kirjoitti...

Mullaki olisi edessä uuden ripsivärin hankinta. Olen pitkään jo suosinut Lumenen mustikka tuotteita, mutta nyt haluais vaihtelua.. Tuossa olisi nyt ilmeisemmin hyvä ehdokas mun meikkipussiin ;)

Anonyymi kirjoitti...

Kuvassa ripset on ainakin kovin lyhyet ja suorat, ellei sitten ollut ironiaaaa kuvateksti. Huulipuna kyllä näyttää kivalta!<:

Anonyymi kirjoitti...

nam nam! onko toi muuten vedenkestävää toi false lash effect?

Dreamer Kaye kirjoitti...

Onks toi ripsiväri muuten vedenkestävää? Ja mitä makso? :)

Lilo kirjoitti...

Hei apua! Sä olit tagannut mut tässä (http://www.heijastuspinta.fi/2009/05/kaapista-kaivautunut.html) vanhassa postauksessa, mutta huomasin sen vasta nyt kun pitkästä aikaa postasin pikkujutun Urban Looksiin (olen siis Lis). Mulla on nykyään uusi blogi ja lupaan tehdä sun haasteen siellä jossain vaiheessa. Parempi myöhään kun ei ollenkaan, vai mitä? :)

Maria kirjoitti...

Anonymi, on on, ja kyllä ne on normaaliin verrattuna hyvin tapuisat ja räpsyripset ;)

Micci, oot vaan likanen ;DD

Mirette, Canon EOS 350D + Canon 50mm f/1.4, :)

Norppis, mulla ainakin toimii :)

Anonyymi, haha, kyllä ne normaaliin verrattuna on erittäin taipuisat ;D Kato tarkemmin!

Anonyymi ja Dreamer Kaye, ei taida olla.

Lilo, ookei, ihan millä tahdilla itestä tuntuu hyvältä :)

Anonyymi kirjoitti...

Herttinen! Sullahan on todella upean väriset simmut! Tosi makeet. :)

Anonyymi kirjoitti...

tiedätkö ketään kuka tekis blogeihin ulkoasuja?

Maria kirjoitti...

Anonyymi1, kiitos! :)

Anonyymi2, valitettavasti en tiedä, mutta joitakin ulkoasuja sisältäviä sivuja löytyy Googlettamalla :)

Haju kirjoitti...

Itsekin ostin samaista ripsiväriä tässä ihan hetki sitten ja se on todella hyvää. Ei paljoa tarvitse käyttää, että jo on kunnon räpsykäiset.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...