21.6.2009

Ehkä täydellisimmät kengät ikinä

Image and video hosting by TinyPic

Voi lääh näitä kenkiä. En malta millään odottaa, että näistä Rizzon kiilakorkosolkivetskaribuuteista saadaan ne Vagabondin versiot - ensimmäinen kohta syksyn pakkohankintalistalla. Toki on aina mahdollista, että livenä kengät ovat ihan kamalat. Hannelin jalkoihin ne ainakin sopivat täydellisesti! Ehkä jumaloin Hannelia ja blogiaan.

Aika hienoa muuten, että katumuotisivusto The Streethearts (josta tämäkin kuva on peräisin) on päättänyt lisensoida sivuton kuvat Creative Commons -lisenssillä: "All photos are licensed under a CREATIVE COMMONS ATTRIBUTION-NONCOMMERICAL-SHARE alike 3.0 Unported license. This means that you may share and remix the photos, as long as you do it in a non-commercial way, attribute the photographer and link back to thestreethearts.com" Tarkkaan ottaen myös lisenssi tulisi aina mainita kuvia käytettäessä, kuten linkattu lisenssin infosivu ehdoksi mainitsee. Ihan loistavaa kyllä, että sivuston luojat ovat keksineet näin näppärän tavan helpottaa katumuotikuvien luvallista käyttöä ja tehdä myös Creative Commonsia tunnetuksi. Iso hatunnosto!

Kuva: The Streethearts tällä lisenssillä, kuvannut Andreas Schjønhaug

5 kommenttia :

Missu kirjoitti...

Varmistan vain, että tiedät hannelin norjankielisestä blogista myös. Osa postauksista näyttää olevan samoja mutta siellä on jotain ekstraakin.

http://hanneli.lola.no/

Maria kirjoitti...

Juu tiedän toki :) Olisin tietyti voinut senKIN linkata tuohon, mutta hyvä, että tuli nyt ainakin esille :)

Sugar Kane kirjoitti...

Ai hitto, unohdin omassa postauksessani samaisesta katumuotisivustosta mainita ton lisenssin, tarvii korjata asia.

Olen seurannut vain Hannelin norjankielistä blogia, kiitti linkistä tohon englantilaiseen!

Vimps kirjoitti...

Nuo Rizzon kengät ovat kyllä paljon kauniimmat kuin ne kopio-Vagabondit. Kullanvärisen metallin yhdistäminen rosteriin ei vaan toimi minulle.

Maria kirjoitti...

Mä olen varma, että voin elää asian kanssa :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...