24.6.2009

Avaimet hellepukeutumiseen

Sain eilen luultavasti auringonpistoksen heiluessani pihalla liian vähillä nesteillä. Ottakaa opiksi. Iltapäivän loppupuolisko meni päänsäryssä, väsymyksessä ja jopa lievässä pahoinvoinnissa. Toistan: ottakaa opiksi.

Sitä ennen ehdin kuitenkin jälleen hyödyntää sekä poikaystävää, että uskollista jalustaani muutaman asukuvan räpsimisessä. Kuten uhkasin, päälle pääsi hellepaidan tittelin saanut, ohut viskoositoppi Gina Tricotista. Tsek tsek hei, se on aivan haalea vaaleanpunainen! Sopii erinomaisesti sysimustien asusteiden kanssa, eikä edes ole liian hempeä. Hihat suojelevat olkapäitä kärähtämiseltä. Alla Mangon lyhyt tuubitoppi rintsikoiden virkaa ajamassa.

Avaimet hellepukeutumiseen:
- Ohuita, vilpoisia ja hengittäviä materiaaleja: kun ilmastointi on kunnossa, kesähelteelläkin sietää pukeutua mustaan.
- Löysät yläosat antavat ilman kiertää tehokkaasti viilentäen samalla ihoa.
- Hattu ja vesipullo pitävät auringonpistoksen loitolla, ensinmainittu suojaa myös päätä, nenää ja tarpeeksi leveänä jopa olkapäitä palamiselta.
- Ohuet sukat yhtään umpinaisemmissa kengissä ovat taivaan lahja: tuskin mikään tekee niin kipeää, kuin hikisenä nahkaa vasten hiertävä iho, kertoo nimimerkki viidestä seitsemään rakkoa kesän alussa, yhdellä kävelypyrähdyksellä. Fiksu valitsee mistään hiostamattomat sandaalit.
- Aurinkorasva ja uv-suoja kaikessa mahdollisessa naamarasvasta hiustenhoitotuotteisiin on pop. Aurinkosuojaa pitäisi myös muistaa lisätä pitkin päivää. Uv-säteily tunkeutuu kudoksiin ja vaurioittaa niitä altistaen syövän synnylle, säteily myös vanhentaa ja rypistyttää ihoa ennenaikaisesti.
- Aurinkolasitkin ovat erinomainen ajatus. Missähän taas ne omat luuraavatkaan...

pink sunny tee 2

pink sunny tee3

pink sunny tee7
Kissa ei luovu koroistaan edes kotireviirillä.
Kengät - Ril's, t-paita - Gina Tricot, pyöräilyhousut - Asos, nahkaranneke ja vetskarilaukku - H&M, koru - Pohjolan helmi, kynsissä Mavala: Paris


Poikaystäväkin kokeili taas kuvaaajataitojaan. Jostain syystä poseeraaminen hengettömälle metallipötikälle on helpompaa. Mutta tausta on ihana! Hervantalaisen pikkupariisittaren kotipihalla on luonnollisesti oma puutarha... Ja hiukset, hiukset ovat nyt kyllä ehkä hiushistoriani parhaat ikinä.

pink sunny tee4

pink sunny tee5

pink sunny tee6 (not too pink though)
Paparatsi itse.

Nii, että ollaan varovaisia sen auringon kanssa eikä hankita auringonpistoksia ja ihosyöpiä ja aurinkoihottumia ja palaneita naamoja, deal? :)

6 kommenttia :

Sugar Kane kirjoitti...

Kesäkenkiin kannattaa ripotella jalkatalkkia. Ei hiosta, ei tuu rakkoja, ja nahkavuori pysyy siistinä, kun jalat pysyy kuivina.

Maria kirjoitti...

Eipä muuten olis tullut mieleen! :D Eikö talkki sitten sotke kenkiä? :)

Sugar Kane kirjoitti...

Ei sotke, kun sitä laittaa maltillisesti, se vaan suojaa nahkavuorta, ja enimmäkseen talkki tarttuu jalkaan. Erittäin pätevää etenkin kun kengän sisäpuoli on vaaleaa nahkaa. En osaa neuvoa tosin tekstiilivuorisiin nahkakenkiin, kun en sellaisia kesällä käytä...

Anonyymi kirjoitti...

Mulla on muuten samanlainen paita, kun sinulla tässä kuvassa, tosin sen on erin värinen =) Mukavan viileä tosiaan kuumalla...

Anonyymi kirjoitti...

Noi pyöräilyhousut... Ei iske.

Maria kirjoitti...

SK, oolrait, täytyypä pitää mielessä tuo kun seuraavan kerran tulee asiaa apteekkiin! :)

Anonyymi, samiksii! :) Se on kyllä tosi kiva ^^

Anonyymi, ei tarttekaa :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...