21.6.2009

11 Tigi-postausta

Olen Tigi-maniassa. Kiharasuihke polttelee pebaa, samoin minulle syvästi hehkutettu latvasuoja ja jo olemassaolevan kiiltoseerumin lisäksi suunnittelen toisen, samankaltaisen tuotteen testaamista... Täytän pääni arvosteluilla (niiden ei tarvitse edes käsitellä himoitsemiani tuotteita), kannattavuuslaskelmilla, blogijutuilla, selaan edes takaisin nettikauppoja, vähän lisää blogijuttuja, arvosteluja, pääni pyörii ja osoitin vipeltää checkout-napin tuntumassa. "Kaikki elämässäni olisi varmasti paremmin, jos minulla olisi nämä!" kuuluu päässäni. Tämä ei voi olla ihan tervettä.

Lievittääkseni omaa Tigi-kuumettani linkkailen muutamia Tigiin liittyviä blogijuttuja.

- Charming Nails: I'm a Tigi maniac
- MouMou mouruaa: Tigien hitit ja hudit
- What a sweet time: Tigi x 13
- Blueberry nights: My Tigi favourites / Nina
- Styledrop: Rockaholic
- Go 4 it vol. 2: Minttu testaa: Tigi Foxy Curls
- Marielas Make Up and Hair and Stuff: Tigi Uptight - Rest in Peace
- Smells Like Couture: Pet Head by Tigi Bed Head / Doggystyle
- Cool Cupcake: Tigiholic
- Suklaata ja kahvia: Tigi-esittely
- It ain't hard to tell: Hiustuote-postaus!!

Olen menetetty tapaus.

7 kommenttia :

patentti kirjoitti...

:D Luin ekana ton toisen lauseen, mutta kyllä se on edelleen hauska vaikka onnistuinkin jo kiinnittämään sen kontekstiinsa :DD Ahihi.

Ja joo, vähän sama ongelma täällä mutta ensin pitäisi oppia laittamaan sitä tukkaa, mitkään tuotteet eivät pelasta jos olet laiska ja peukalo keskellä kämmentä.

Maria kirjoitti...

Ahhehheh :D

Hoh, mä oon vakuuttunut, että kun hankin tuotteita, joita ei tarvi osata käyttää (riittää et suihkii ja vähän sukii :D) ni elämä hymyilyy :D ^^

Maria kirjoitti...

Osaamme kirjoittaa piste kom ;o

Anonyymi kirjoitti...

Tahtoo tietää!Mikä on tuo paljon ylistetty latvasuoja?

Maria kirjoitti...

Tigin Ego Boost Split End Mender, kuulemma kosteuttaa hyvin ja piilottaa kaksihaaraiset (ominaisuus, josta en niinkään välitä, pääasia, että latvat näyttää hyviltä :)). Mua siinä kiehtoo erityisesti se, että se olis suhteessa halvempaa kuin tuo mun nyt käyttämä Bonacuren Repair Recue -aine, joka tosin on ollut ihan ilmiömäinen. Jotkut sitä Tigin tuotetta tosin vielä jopa paremmaksikin kehui.... :P Pakko kokeilla!

Inkivääri kirjoitti...

Hiustuotefriikkinä ja monen monia latvasuojia kokeilleena joudun kyllä toteamaan että tuo Tigin Ego Boost jää Bonacuren Sealed Endsin varjoon. Ei ole kovin kummoista kamaa, eli jos olet ollut Sealed Endsiin tyytyväinen niin luulen että petyt tuohon Ego Boostiin.

Toki Ego Boost näyttää kylppärin hyllyssä Bonacurea koolimmalta.. ;)

Maria kirjoitti...

Heh, olen kuullut myös täysin päinvastaista :) Arvostelua ja vertailua kyllä varmasti tuleepi sitten! ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...