17.5.2009

Viisuiluruuat

Iso kasa tex mex -ruokaa, erinomaista seuraa ja Euroviisut - näistä aineksista syntyy hulvattoman hauska ilta. Viisujen katsominen on parhaimmillaan porukassa - yksin niitä tuskin jaksaa edes seurata. Ennen viisuja iltaan sisältyi kauppareissu, kokkailua ja Trivial Pursuitia. Iltaa viettämässä olivat Maikki, Kati, Rieppa, Noora ja myöhemmin mukaan liittyi myös Rhia herkullisen jälkkärin kanssa.

Kiitos kaikille mahtavan hykerryttävästä illasta!

IMG_6983

IMG_6989

IMG_6987

maikki edited

IMG_7002

IMG_6988

dessert edited

6 kommenttia :

Rhia kirjoitti...

Kiitos vaan itsellesi mukavasta seurasta =) aamullakin oli vielä vatsa täynnä... tacot on ihania...

Maria kirjoitti...

Hehe joo, oli kans aika pitkään aivan täysi olo :D

Pinja kirjoitti...

Teillä Tampereen bloggareilla vaikuttaa olevan tosi hyvä yhteismeininki! Kiva lukea näistä illanvietoista, joita ootte järkänneet keskenänne. :)

Maria kirjoitti...

Hehe, mä just mietin, että kyllästyykö kansa näiden raportointien selailuun, mutta kiva kuulla, että niistä on iloa :)

Ja Tampereelle jos sattuu eksymään (tai muuten haluaisi mukaan porukkaan) niin yhteydenottoa vaan, aina on kivaa tavata uusia ihmisiä :)

NooranElämää kirjoitti...

Määki välillä aattelen et jotaki alkaa pian vituttaa kun kolme kertaa viikossa kertoilee mitä on blogityttöjen kanssa tehnyt :D

Rhia kirjoitti...

Mut jos alkaa harmittaa ettei itse pääse mukaan niin ei mikään estä järjestämästä omia mini-illanviettoja missä hyvänsä, koska hyvänsä.
Vai oliko näihin tapaamisiin olemassa jotain sääntöjä ja lakipykäliä ? =)

Laki ja asetus blogitapaamisista
1§ Blogitapaamiset voidaan järjestää vain kaikkien blogostanian jästenten suostumuksella
2§ Jos joku ei pääse saapumaan tapaamiseen on koko tapaaminen tämän henkilön niin vaatiessa peruttava
3§ Tapaamisia voidaan järjestää vain suurimmissa kaupungeissa (Tampere, Turku, Lahti, Jyväskylä, Helsinki, Rovaniemi, Oulu) ja kussakin enintään kerran kuussa
4§ Tapaamisten järjestely annetaan yhden ihmisen tehtäväksi. Hän vastaa yksin kaikesta eikä kukaan muu saa/voi järjestää mitään blogi-tapaamisia....

Okei, emännällä karkas pikkasen mopo käsistä...
Mutta siis ihan turha kenenkään näistä meidän pikku tapaamisista on hermostua kun kuka hyvänsä voi vastaavia tapaamisia järkätä ihan koska huvittaa. Kun ei se muuta vaadi kuin ilmoittaa että meen kahville, tulkaa mukaan =) Mikäs sen mukavempaa!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...