21.5.2009

Vetoketjulaukku by H&M

Kiih... Mikä aivan täydellinen, aitonahkainen vetoketjulaukku, mitä särmää, mitä rokkiasennetta, mitä hienostunutta röyhkeyttä! Olkalaukusta myös suureksi clutchiksi (Eikö tällä oikeasti ole suomalaista nimitystä? Kertokaa, jos tiedätte! :) muuntautuva, magneettilukolla varustettu kapistus olisi luultavasti Se Täydellinen Laukku, joka tyylillisestä linjastani puuttuu.

Image and video hosting by TinyPic
Kuva: H&M

Viime kesänä kirpparilta löydetty, punertavan ruskea nahkalaukku on toki edelleen mitä parhaimmassa vedossa, mutta olen huomannut sen olevan vaikea puettava nykyisessä, lähes perfektionistisessa mustan, nahan ja rouheiden yksityiskohtienpalvomisessa. American Apparelin alunperin läppärilaukuksi hankittu muovilaukku puolestaan palvelee kyllä erinomaisesti, mutta sen miinukseksi täytyy sanoa jokseenkin heppoinen tuntuma (ei vuoria) ja ennenkaikkea ylitilava sisäosa. Tilavuus on pop, mutta olisi todella mukavaa, jos sisäosasta löytyisi yksikin tasku. Edelleen suomalaisen Lumen tilavat nahkalaukut houkuttaisivat, yhtä niistä jo kuolasinkin vuoden alussa....

Mutta niin, sillä aikaa, kun haaveilen Lumen superpäheästä (ja muutaman sadan euron arvoisesta) Supermarket Bagista (löytyy esim. Finnish Design Shopista), semi-tilava olkalaukku-clutch tyydyttäisi laukkutarpeita erinomaisesti.


Lämpeääkö joku muukin tälle? :)

17 kommenttia :

MouMou kirjoitti...

Siis eikö clutch ole kirjekuorilaukkau?:)

MouMou kirjoitti...

Miinus A!:D

Maria kirjoitti...

O_O KYLLÄ. :D Sehän se. Totaalikatkos kyllä nyt tullut ajattelussa, kiitos! :D

patentti kirjoitti...

Toi on ihana. Itse olen kuolaillut mm. Stellalta löytyvää Filippa K:n laukkua. Tekonahkaisiin en enää koske, siksi tuokin taitaa jäädä väliin..

Maria kirjoitti...

Patentti, siis tuo laukku on aitoa nahkaa, tekstissäkin mainitsin :) Sietääkin kyllä olla kuudenkympin hinnalla.

Stellan Filippa K -laukku on kyllä myös erittäin hieno! Myös se tuorein pikkuversio :) Tosin hieman vain hintava taas tähän omaan budjettiin, vähän niinkuin nuo Lumi-laukut :P

patentti kirjoitti...

Hehee, tietty voisi joskus lukea tekstinkin.. Joku totaalikatkos täälläkin näemmä :D

Maria kirjoitti...

:)

Anonyymi kirjoitti...

vuoria, ei vuorta :)

Maria kirjoitti...

Kiitti, korjasin :)

juni kirjoitti...

Aa, söpö! Mutta itse en varmaan ostaisi hinnan (ja sen, että on nahkaa :<) takia, mutta jos tuosta tulisi tekonahkainen halpisversio, niin sitä voisin harkita :DD

Maria kirjoitti...

Hehe, joo, valintansa kullakin :)

Anonyymi kirjoitti...

Plussaa siitä, että on aitoa nahkaa, mutta hennesin halpisjutuksi kallis laukku :( Tosi kivannäköinen ja monikäyttöinen, mutta hennesin "laatu" on heikko, olipa materiaali mitä tahansa... Nahkakin voi olla huonolaatuista, huonosti käsiteltyä, huonosti ommeltu jne..

Mutta harkitsisin silti tuota :) Sinun tyyliisi juuri passeli!

Maria kirjoitti...

Anonyymi, joo kyllä se kuolavanaa herättää :) Tosin kyllä Henkamaukaltain voi toisinaan tehdä vähän parempilaatuisia löytöjä, on mulla muutama vaate, jotka on oikein hyvänä pysyneet ahkerassa käytössä :) Mun gladiaattorisandaalit yhtenä esimerkkinä :) Pitäs päästä hypisteleen tota, et näkis mimmosta tekoa se on :)

NooranElämää kirjoitti...

Ui vitsit, hieno. Tallinnassa oli yks vetskarilaukku, mikä on jäänyt kaivertamaan mun mieltä. Tää vois korvata sen.. :D No, ehkä Lontskissa on joku kiva versio mulle niin en oo ihan kopio-Noora.

Pinja kirjoitti...

Kivannäköinen laukku, melkein tekisi mieli tilata! Akuuttia tarvetta uudelle laukulle ei kuitenkaan ole, joten jää varmaan tällä kertaa välistä tän laukun hankinta.

Anonyymi kirjoitti...

Clutch = kirjekuorilaukku?

Lumi myi laukkujaan muuten ihan järjettömillä alennuksilla viime viikonloppuna Helsingin Dianapuistossa pidetyn Odd day -tapahtuman yhteydessä. M-kokoinen Supermarket-bag 90 euroa. Ja kyllä, virheetön.

Maria kirjoitti...

Noora, jos bongaat jotain, tuo mulleki :DD

Pinja, toisin kuin mulla.... :PPPP

Anonyymi, sehän se :)

OOÄMGEE olen kyllä niin hapan tuon missaamisen takia :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...