26.5.2009

Väliaikapäivitys ikkunaevakkolaisilta

Moi, Kalevassa on kivaa.


Päällä Nanson luottotunika, H&M -nahkaranneke, leggingsit ja Pohjolan Helmi -kaulakoru. Käytiin jo tarkastamassa Sammonkirppis, Prisma-keskus ja syömässä jäätelöä. Vielä olisi muutama tunti tapettavana ikkunaprojektin valmistumiseen Hervannassa. Ehkä jos meniskin vielä ulos ja käristäisi itseään ultraviolettisäteilyssä ihosyövänkin varjolla, noin helle ilma kuitenkin. Ruuaksi luvassa Herkun mikrosapuskaa ja mansikkakakkua: kuola.

Illemmalla luvassa vielä jotain hulvatonta postausrintamalta!

7 kommenttia :

Anonyymi kirjoitti...

Nähty jo liikaa tuota Nanson tunikaa :)

Maria kirjoitti...

Sitä tullaan näkemään paljon myös vastaisuudessa :)

viiva kirjoitti...

Nanson tunika on aiva ihan mutta mistä peehanasta sellasen voi hommata? Jokainen mahdolllinen paikka on koluttu läpi ja aina sama "eiooo" :<

Lilius kirjoitti...

Ajattelin ihan samaa tuosta Nanson tunikasta! Sulla kun on vaikka millaisia herkkuvaatteita kaapissa, olisiko jo aika hieman näitäkin ulkoiluttaa? ;)

Maria kirjoitti...

Viivi, oletko katsonut NetAnttilasta? Ainakin jossain vaiheessa oli sielläkin myynnissä.

Lilius, ja toisaalta, kun on kiva ja monikäyttöinen lempivaate, miksi ei pukeutua siihen niinä päivinä, kun tarvitsee nopeasti luotettavaa ja mukavaa? ;) Ei mulla kuitenkaan niin paljoa ole vaatteita, että olisi joka päivälle tai blogipostaukselle uusi vaate, eikä sellainen kertakäyttökulttuuri kuulu arvoihinikaan. Minä kyllä jaksan ihailla tuota tunikaa, muiden ei ole pakko :)

Maria kirjoitti...

...Toisaalta, miksi mä nyt edes lähden näin hölmösti puolustelemaan sitä mitä mä päälleni vedän, herrajestas, ei mun tarvi mun pukemisia muille selitellä :D

Anna-Maria kirjoitti...

Ainakin Super Mukava Tamperella myy tuota Nanson tunikaa mustana!:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...