27.5.2009

Tropic Thunder: LOL, ou jeah!

Tajusin juuri, etten ole kertonut teille mitään ehkä yhdestä maailman hauskimmista näkemistäni elokuvista, Tropic Thunderista! Näin leffan jo kuukausia sitten, itse asiassa katsoin sen eri ihmisten kanssa ainakin kolmesti (räkätin itseni puolikuoliaaksi joka kerralla), mutta jotenkin tämä on jäänyt jakamatta.

Kyseessä on siis hullunhauska komedia, jossa Ben Stiller, Jack Black ja Robert Downey Jr. näyttelevät nimekkäitä Hollywood-tähtiä, jotka kuvaavat viidakossa sotaelokuvaa. Sattumusten kautta näyttelijät päätyvät oikeiksi sotasankareiksi, ja starat pääsevät vetämään elämänsä roolia... Hulvaton komedia parodoi niin massiivisten leffatuotantojen, elokuvateollisuuden kuin sotaelokuvienkin kustannuksella, ja hauskuutta riittää alusta loppuun. Jo leffan alkumetreillä näytetyt feikkitrailerit suurista näyttelijätähdistämme lupaavat suuria: katsoja tajuaa, että kohta tykitetään kovilla.

En muuten edes tunnistanut elokuvasta Tom Cruisea ensimmäisellä katselukerralla. Lopputekstien aikana olinkin sitten äärimmäisen pölmästynyttä likkaa: Kaipa sen voi laskea miehelle ansioksi, vaikka tavallaan Cruisen hahmo on yhtä hysteerinen kuin näyttelijä itse - lol.

Maria ystävineen ja kumppaneineen suosittelee lämpimästi Tropic Thunderia! :)

5 kommenttia :

Anonyymi kirjoitti...

Osaisitko auttaa minua bloggeriin liittyvän ongelman kanssa. Haluaisin luoda blogin, jota pääsee lukemaan salasanan avulla. Onko se mahdollista? Se kutsutut käyttäjät toiminto on jotenkin hankala, ja en haluaisi blogia täysin julkiseksi. Kiitos :)

MouMou kirjoitti...

Jack Black!<3

Parasta oli silti "Fatties Fart TOO!":D

Maria kirjoitti...

Anonyymi, salasanamahdollisuutta ei enää Bloggerissa ole, se kutsutut käyttäjät -ominaisuus on käytännössä sama asia :> Ei sitä kukaan muu silloin tosiaan näe kuin sinä itse + ne, jotka erikseen kutsut, eli jos niin päätät, ei kukaan. Ei siitä julkista blogia sillä tavalla tule, vaan nimenomaan epäjulkinen :)

MouMou, haha, joo se oli aika hyvä :D

juni kirjoitti...

Mikä ikäraja tossa leffassa on? Mietin et jos kesänalkupartyissa kavereiden kans lainattais vaikka toi toisena leffana... :D

Maria kirjoitti...

Pikaisella googletuksella löysin ikärajan 15 :>

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...